Šodien iztēlē uzbursi jaukas ainas un šķitīs, ka sapņi piepildās. Kamēr sapņo, neaizmirsti arī par lietām, kas tevi gaida realitātē. Ja piemirsīsi, pēcpusdienā tās noteikti par sevi atgādinās. Tobrīd būsi spiests padomāt arī par darbu. Vakarā atkal atgriezīsies pie sapņošanas un lielu plānu kalšanas. Un kādēļ gan ne?

 

Auns

Šodien nebūsi pārāk iedvesmots pieķerties darbiem, kuros nepieciešams radošums. Tā vietā meklēsi iespējas tos nodot kādam citam vai izmantosi interneta dzīlēs atrodamus “špikerus”. Esi uzmanīgs un neuzdod kāda cita veikumu kā savu.

 

 

Vērsis

Šodien būs grūti kontrolēt savas emocijas. Tev jāatrod labākais veids, kā ātri nomierināties jebkurā situācijā. Elpo mierīgi un noskaiti līdz desmit! Paškontrole šodien būs ļoti būtiska, lai vēlāk nebūtu jāatbild par strīda karstuma izteiktiem vārdiem, kuru nemaz tā nedomāji.

 

 

Dvīņi

Šodiena var nest daudz būtisku ziņu par tavu nākotni pašreizējā darba vietā un karjerā kopumā. Pakāpiens amatā ir tas, uz ko esi gājis ilgi, bet jaunā realitāte var izrādīties grūtāka, nekā plānots. Skaties, vai ģimene ar to būs mierā un tevi atbalsta.

 

 

Vēzis

Šodien būsi ar mieru atteikties no savām ambīcijām, lai tikai izdabātu savas otras pusītes vēlmēm. Diena un vakars paies tā, kā to vēlas tavs mīļotais cilvēks. Visticamāk, jūs dosieties pie viņa vecākiem, kuri mēģinās atrast tevī kādus trūkumus (bet viņiem tas noteikti neizdosies!)

 

 

Lauva

Šodien uzmanīgi ieklausīsies laba drauga teiktajā. Izrādīsies, ka viņš iegādājies ko tādu, par ko sapņoji jau sen. Neļauj skaudībai un dusmām sabojāt jūsu attiecības, kas jums ir ļoti īpašas. Labāk izliecies, ka patiesi priecājies par viņu. Tev jāsaprot, ka arī draugam šis pirkums nenāca viegli, tādēļ strādā vēl vairāk un tiksi atalgots.

 

 

Jaunava

Ja runa ir par tavu personīgo dzīvi, tu nekad nesamierināsies ar mazumiņu. Izvēloties no vairākiem kandidātiem uz tavu sirdi, dosi priekšroku kādam ar biezāku maku un lielāku ietekmi. Tas gan var izraisīt izbrīnu kādā tev tuvā cilvēkā, kurš norādīs, ka tas nu nemaz neizskatās pēc tevis un ilgi neturpināsies.

 

 

Svari

Šī diena var kļūt par samērā dīvainu stāstu tavā dzīvē. Pamanīsi, ka apkārtējie panākumus gūst ar viltu un māņiem, turklāt izskatās, ka tas uztrauks vienīgi tevi. Tā kļūs par kārtīgu vielu pārdomām. Ja vēlies redzēt taisnības uzvaru, vari ziņot par to, tomēr tev paliks žēl negodīgo cilvēku un viņu ģimenes.

 

 

Skorpions

Šodien nespēsi pretoties kādas konkrētas personības pievilcībai. Ja esi precējies vai ar kādu kopā, centies darīt visu, lai nepaliktu divatā ar šo personu. Tas var izrādīties visai bīstami, tu vari iekrist un ārkārtīgi sāpināt savu otru pusīti. Jāsaglabā skaidra galva ikvienā situācijā.

 

 

 

Strēlnieks

Šodien vari nonākt apkārtējo dusmu epicentrā, jo nebūsi kārtīgi izdarījis kādu darbu. Tomēr tev radīsies gana labs attaisnojums, lai termiņš tiktu pagarināts un tava reputācija pilnībā necietīs. Izmanto laiku lietderīgi lai nepieļautu šādas situācijas atkārtošanos.

 

 

Mežāzis

Īstā diena, lai izlīgtu ar personu, ar kuru to vēlējies jau sen. Tu izkratīsi sirdi brīdī, kad būsiet palikuši divatā, un viss beigsies ar abpusēju izpratni un izlīgumu. Jums abiem būs grūti saprast, kādēļ nesākāt par to runāt jau agrāk.

 

 

Ūdensvīrs

Šī būs diena, kad interesanti notikumi būs jārada savām rokām, jo viss apkārtējais šķitīs pagalam garlaicīgs. Šķitīs, ka visus aptver tāda kā siena, kuru tie nespēj pārvarēt. No vienas puses – varētu salauzt, no otras – darboties stabilā vidē, kas neradīs negaidītus pārsteigumus, dažkārt ir vieglāk.

 

 

Zivis

Ieteicams pārbaudīt savu veselību profilaksei, kas palīdzēs izvairīties no saslimšanas. Šodien ieteicama iepirkšanās, īpaši, ja savos iemīļotajos veikalos izdodas “nomedīt” atlaides. Par salīdzinoši zemu cenu vari iegūt vērtīgas lietas.

 

Jauku dienu!

 

Iepriekšējais rakstsNo Latvijas uz Ukrainu izbraukušas vairāk nekā 30 pilnas kravas automašīnas
Nākamais rakstsAizvainojums un sirds pilna: Kaupers vairs nespēj klusēt