Šajā dienā pastāvi par lietām, kuras tev rūp, tomēr izvairies no uzbāšanās un pārlieku lielas iejaukšanās un dažādu robežu pārkāpšanas.

 

 

aunsAuns

Auna zīmes pārstāvji lielākoties gan sev, gan citiem nozīmīgus lēmumus pieņem vienpersoniski. Neraugoties uz to, ka tavs mērķis nav apkārtējos sāpināt, tie bieži vien jūtas aizskarti tavas rīcības dēļ. Viss ritēs raitāk, veiksmīgāk uz priekšu, kā arī gūsi mazāk ienaidnieku, ja pacentīsies vairāk dažādu darbu plānošanas procesā iesaistīt arī citus.

 

 

 

versisVērsis

Vērši ir sava ceļa gājēji, līdz ar to tiem nepastāv risks uzkāpt uz kāda cita cilvēka varžacīm. Tomēr, problēmas var rasties brīdī, kad nepieciešams sastrādāties komandā ar citiem. Izvairies balstīties uz pagātnes pieredzes un no tās izdarīt secinājumus. Atrodi veidu, kā veiksmīgāk sadarboties ar apkārtējiem.

 

 

 

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušajiem vajadzētu būt uzmanīgākiem sarunās ar citiem. Tu esi ļoti komunikabls cilvēks, kā rezultātā mēdz izpļāpāties arī visai sensitīvu informāciju, kuru citām ausīm nemaz nevajadzētu dzirdēt.  

 

 

vezisVēzis

Vēži, sajūtot mutē kaut nedaudz varas garšu, it īpaši ģimenes lokā, mēdz aizmirst, kā bija atrasties apgrieztās lomās, kā rezultātā zaudē diskrētumu un skaļi pārrunā ļoti sensitīvu informāciju. Cieni cilvēkus, kuri tev ir uzticējušies un pierādi gan sev, gan viņiem, ka tev tiešām var uzticēties.

 

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušie bieži vien ir pašpasludinātas autoritātes. Lai gan šīs rīcības pamatā ir vēlme palīdzēt un rīkoties citu interesēs, tā lielākoties tiek pārprasta un beidzas ar dažādām nesaskaņām un konfliktiem. Mēģini būt skaļāks savos darbos, ne vārdos.

 

 

jaunavaJaunava

Jaunavām, vairāk kā jebkuram citam, ieteicams apsvērt iespēju pilnībā izmantot zvaigznes. Iemiesojot sevī abu zīmju raksturīgākās iezīmes kļūsi par pārliecinātu un tālredzīgu cilvēku ar stingru stāju. Perfekta kombinācija, lai kļūtu par iniciatoru lielām, pozitīvām pārmaiņām.

 

 

 

svariSvari

Svariem šajā dienā vajadzētu paplašināt savu redzesloku. Tu zini ļoti daudz par apkārtējiem, tai skaitā viņiem sirdij tuvākās un sāpīgākās tēmas, ar kurām saistītos konfliktus tu ik dienas, vienu pēc otra risini. Iespējams, vari atrast kādu sistemātisku risinājumu šīm problēmām.

 

 

 

skorpionsSkorpions

Skorpiona zīmes pārstāvjiem ieteicams neļaut vaļu emocijām. Tu esi ļoti aizrautīgs un, lai gan tava kaislība ir ierakstāma pozitīvo īpašību listē, tās radītie impulsi var būt visai bīstami. Izvairies no uz emocijām balstītu lēmumu pieņemšanas, it īpaši gadījumos, kad šis lēmums skar ne vien tevi, bet arī citus cilvēkus.

 

 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlniekiem šajā dienā briesmas nedraud. Tu augstu vērtē pieredzi un zināšanas, kā rezultātā vienmēr un visur saglabā lielu piesardzību. Tāpat arī tava tendence rūpīgi un uzmanīgi pārdomāt katru lēmumu pasargā un pasargās tevi no dažādiem starpgadījumiem.

 

 

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmes pārstāvji ir ļoti piesardzīgi cilvēki, kuri reti kad uzņemas lēmumu pieņemšanu vai rīcību citu vārdā. Lai nu kā,  šodien var skaļāk ierunāties tavas ambīcijas, taču, pirms lūdz izskatīt algas pielikumu vai paaugstinājumu, ieteicams pārdomāt, vai un kā tas varētu ietekmēt apkārtējos.

 

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīri ir ieinteresēti strādāt sabiedrības labā. Te gan der atzīmēt, ka to, kas it kā ir visu interesēs, tu bieži vien pamato ar sevis paša ideoloģiju un viedokli. Ja vēlies darboties sabiedrības labā, tad vispirms rūpīgi izpēti, kas konkrēti tai, nevis tev, ir vajadzīgs.

 

 

zivis-2Zivis

Zivju zīmē dzimušajiem vajadzētu ne vien rūpēties par apkārtējiem, bet arī ar tiem vairāk sastrādāties. Ir skaidrs, ka sirds tev ir īstajā vietā un, pateicoties tam, tu lieliski izproti cilvēkus, kuri ir tev līdzās. Diemžēl, tavs trūkums ir neizlēmība, tādēļ strādāšana vienatnē tev nebūtu piemērota. 

 

 

 

Veiksmīgu dienu!

Iepriekšējais rakstsJāņu dienas rītā nejauši nofilmē smagu avāriju – VIDEO
Nākamais rakstsVēl viena svētku brīvdienu traģēdija uz ceļiem