Planētu izvietojums dienas pirmo pusi nodrošinās visai produktīvu: jutīsiet entuziasmu, vēlmi eksperimentēt un meklēt dažādus risinājumus. Intuīcija palīdzēs izdarīt pareizās izvēles, bet izlēmība nodrošinās panākumus jebkurā lietā.

 

auns-mil-horAuns

Iespējams, emocionāli varat justies nestabili, konfliktēsiet ar ģimenes locekļiem, īpaši sievietēm. Var rasties nesaskaņas attiecībā uz ģimenes budžeta tērēšanu. Taupība dienas pirmajā pusē var pārvērsties izšķērdībā vakarā.

 

versis-mil-horVērsis

Iespējami strīdi ar tuviniekiem par kādiem ģimenes iekšējiem jautājumiem vai naudu. Viņu neapmierinātību izraisa jūsu iniciatīvas, domāšanas veids un rīcība, tomēr tas nenozīmē, ka problēma ir jūsos. Turpiniet doties uz mērķi pa savu ceļu!

 

dvini-mil-horDvīņi

Izmantojiet šo dienu ģimenes dzīves organizēšanai, finanšu sakārtošanai. Atsijājiet patiesi vērtīgās lietas no tām, kuras, iespējams, jums nemaz nav nepieciešamas. Vislabāk to visu darīt savā vidē, neviena netraucētam.

 

vezis-mil-horVēzis

Šī diena dos daudz iespēju Vēzīšiem sevi pierādīt darbībā. Jūsu stratēģija ir vienlaikus būt piesardzīgiem un veikt pamatīgu analīzi, bet neaizmirstiet arī šķipsniņu unikalitātes. Negaidīts pavērsiens var satricināt pamatu zem kājām, bet jūs to izturēsiet.

 

lauva-mil-horLauva

Viss, kas jums ikdienā sagādā drošības sajūtu un komforta zonu, vienlaikus kavē progresu. Ērts sēžamais dzīvē vienmēr samazina vēlmi cīnīties. Iespējams, pienācis laiks ko mainīt.

 

jaunava-mil-horJaunava

Labvēlīga diena Jaunavas zīmei. Tādā vai citādā veidā, bet viss šodien agri vai vēlu nonāks jūsu kontrolē. Izvēle ir jūsu pašu ziņā: rīkoties ar jau ierastiem un pārbaudītiem paņēmieniem, vai eksperimentēt un, iespējams, paveikt ko patiesi traku!

 

svari-mil-horSvari

Mierīgā ikdienas dzīve var saņemt krietnu satraukuma devu, ja esat ietekmīgā amatā vai nodarbojaties ar privātbiznesu. Visai saspringts grafiks arī mājsaimniecēm un tiem, kuri kārtos dažādas ģimenes lietas.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Teicams brīdis, lai Skorpioni aprastu ar jaunu vidi vai apliecinātu sevi jaunos pienākumos un noteikumos. Jūsu lēmumi un ieteikumi citiem allaž balstīti uz piesardzību, iepriekšējo pieredzi un veselo saprātu. Tas ir labākais, ko varat ieteikt citiem.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Īstais brīdis, lai teorijā un praksē apgūtu lietas, kas pasargās jūs ikvienā dzīves situācijā – sadzīvē, darbā vai izklaidē. Ekstrēmā braukšana, pašaizsardzība vai krīzes vadības kursi – efektu dos ikviena lieta!

 

mezazis-mil-horMežāzis

Svarīga diena, lai ieklausītos citos – ģimenes locekļos, kolēģos, mīļotajā cilvēkā. Ja kāds jums ko lūdz, neatsakiet. Dariet visu bez steigas un neprasiet neko pretī.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Ja koncentrēsieties uz saviem galvenajiem pienākumiem mājās un darbā, un paveiksiet tos godam, tiksiet atalgots. Šodien ritēs ierasti mierīgā, dažkārt līdz sīkumam pazīstamā dzīve un neviens nespēs izsist jums pamatu zem kājām, pat ja centīsies.

 

zivis-mil-horZivis

Dienas pirmajā pusē visu laiku paņems ierastie darbi un rūpes par bērniem, tuviniekiem, mājdzīvniekiem. Dienas otrā puse būs kā radīta romantiskam un kaislīgam piedzīvojumam ar otru pusīti.

 

Lai tev izdevusies un laimīgu mirkļu piepildīta šī diena!

Iepriekšējais rakstsLatvieši stundas laikā izpērk divas lidmašīnas uz Tamperi – “airBaltic” rīkojas nekavējoties
Nākamais rakstsMilzu veiksme Tukuma pusē: pēkšņi tiek pie dārga elektroauto