Auns

Šodien diskomfortu radīs kāda situācija darbā. Nāksies strādāt kopā ar cilvēkiem, ar kuriem neesi sevišķi draudzīgās attiecībās. Centīsies apspiest savas emocijas, lai šī nepatīkamā sadarbība izvērstos produktīva. Lai to izdarītu, patērēsi gana daudz savu iekšējo resursu, kā rezultātā vakarā emocijas burtiski lauzīsies ārā. Mēģini atrast iespējami miermīlīgāku veidu, kā tās izlādēt – iespējams, labi palīdzēs fiziskās aktivitātes, piemēram, bokss.

 

 

Vērsis

Šodien centīsies nokaulēt cenu kādai ikdienā svarīgai un nepieciešamai precei. Kāds no taviem draugiem sniegs tev vērtīgu padomu – neskopojies uz šādiem svarīgiem pirkumiem, ja nevēlies vēlāk piedzīvot nožēlo. Ieteicams ņemt vērā drauga teikto. Ja šobrīd tev nepietiek līdzekļu konkrētās lietas iegādei, labāk atliec pirkumu uz vēlāku laiku. Vēl viena opcija ir aizņemties trūkstošo naudas summu no kāda sava tuvinieka.

 

 

Dvīņi

Šo dienu pavadīsi lieliskā noskaņojumā. Daudz jokosi, izraisot apkārtējos prieka un smieklu vētru, pat esot darbā. Pat tavs striktais un vienmēr nopietnais priekšnieks nespēs atturēties pasmieties par taviem jokiem. Lai nu kā, tiklīdz visi būs kārtīgi izsmējušies, laiks atgriesties pie darba. Ja turpināsi izklaidēties un darba pienākumus atstāsi novārtā, pamatīgi tiks iedragāta tava reputācijas profesionālajā vidē.

 

 

Vēzis

Šo dienu ieteicams pavadīt, komunicējot ar gados jaunākajiem ģimenes locekļiem un tuviniekiem. Tu uzzināsi daudz kā jauna. Iespējams, pārmantosi sevī pat nelielu devu bērnišķības, kas tev noteikti nāks tikai par labu. Naivā balsī izteiktas simpātijas tavam sirdsāķītim liks burtiski izkust un viņš nespēs neatbildēt ar to pašu.

 

 

Lauva

Šodien mēģināsi atrast veidu, kā savās rokās iegūt kādu ļoti daudzsološu projektu, kurš uzticēts kādam no taviem kolēģiem. Tas būs sava veida karš, kurā tev būs jābūt gan zaldātam, gan komandierim. Lai nu kā, pirms mesties bārstīties ar apvainojumiem, padomā divreiz. Vai tiešām tu spēsi izturēt to, ka esi ieguvis kāroto, taču tavs kolēģis, kurš tev ir arī tuvs draugs, paliks tukšām rokām?

 

 

Jaunava

Šodien būs neiespējami atkost tavas patiesās domas un jūtas. Tu uzmanīgi nomaskēsi visu, kas norisinās tavā dvēselē, izveidojot sava veida masku – smaidīgu un laipnu cilvēku. Tikai vēlu vakarā, kad būsi viens, tu atvadīsies no savām maskām un  lomām. Tu pat ļausi vaļu savām emocijām, apzinoties, ka neviens uz tevi neskatās. Tādejādi viss stress, ko radījusi komunikācija ar nepatīkamiem cilvēkiem, būs pazudis.

 

 

Svari

Šodien ieteicams atturēties gan no jokošanas, gan izjokošanas. Daudzi var nesaprast tavu humoru, kā rezultātā uzskatīs tevi par pārlieku dīvainu vai ekscentrisku. Šajā gadījumā ieteicams netēlot, ka tu esi ļoti apdomīgs un nopietns cilvēks. Labākais, ko vari darīt, ir sev atgādināt visus savus plusus un mīnusus. Cilvēks, ar kuru būsi uz viena viļņa, pavisam noteikti novērtēs tavu dabisko izturēšanos.

 

 

Skorpions

Tevi nogurdinās šī aizņemtā, notikumu pilnā diena. Vispirms, tev nāksies tikt galā ar kādu ārkārtas situāciju darbā, bet pēc tam, atgriežoties mājās, saskarsies ar nopietnām mājsaimniecības problēmām. Dienas noslēgumā viens no taviem bērniem paziņos, ka viņa klases audzinātāja vēlas ar tevi tikties. Tas būs pēdējais piliens, kā rezultātā tu ļausies pamatīgam dusmu izvirdumam, savukārt tavi līdzcilvēki steigsies mukt prom tālāk no tevis.

 

Strēlnieks

Šodien veiksmīgi atrisināsi kādu ļoti sarežģītu jautājumu saistībā ar attiecībām. Tu un tavs partneris beidzot aizmirsīsiet par potenciālo šķiršanos. Satiekoties, lai pārrunātu dažādas šķiršanās nianses, ieskatīsieties viens otram acīs un starp jums atkal uzplaiksnīs dzirkstele, kā rezultātā lemsiet par labu attiecību atjaunošanai.

 

 

Mežāzis

Šodien ieteicams neuzsākt cīņu pret nelabvēlīgiem apstākļiem un cilvēkiem. Prātīgākais, ko vari darīt, ir pārstāt dauzīt galvu pret šo sienu. Aizmirsti to, kas notiek tev apkārt, un netērē savu dārgo laiku cīnoties ar vējdzirnavām. Palutini sevi ar ko patīkamu. Ja tev patīk iepirkties, nopērc sev ko jaunu. Ja aizraujies ar azartspēlēm – pavadi šo vakaru virtuālajā kazino.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien noteiksi savas galvenās dzīves prioritātes. Beidzot sapratīsi, ka tavas ģimenes labsajūta un harmonija ir daudz svarīgāka par karjeru un izaugsmi finanšu jomā. Tu pat atgriezīsies ātrāk mājās no darba, lai pavadītu vairāk laika kopā ar saviem ģimenes locekļiem. Pierādīsies, ka pieņemtais lēmums par atteikšanos no karjerisma, ir bijis pareizs.
 

 

Zivis

Šodien jutīsies kā īsts uzvarētājs. Beidzot izdosies realizēt kādu projektu, pie kura strādāji pēdējos pāris gadus. Būsi priecīgs, ka ieguldītais darbs ir rezultējies ne tikai ar satriecošiem panākumiem, bet arī ievērojamiem uzlabojumiem finanšu jomā. Vari lepoties ar sevi!

 

Lielisku dienu!

 

Iepriekšējais rakstsŠīs ir viedās tehnoloģijas atjaunojamās enerģijas iegūšanai
Nākamais rakstsMagones sētā briest lielas pārmaiņas