Auns

Šodien rūpīgi plānosi kādu ģimenisku ballīti. Tās ideja ļoti patiks gan taviem tuviniekiem, gan visiem pārējiem tās dalībniekiem. Pēc stundām ilga darba pie pasākuma organizēšanas, beidzot būsi gatavs ilgi gaidītajai nedēļas nogalei. Iespējams, šodien tevi apciemos kāds draugs, lai kopā ar tevi nosvinētu pavasara iestāšanos.

 

 

Vērsis

Šodien jutīsi lielu mentālo pārgurumu. Vispirms, steigsi novērst kādu ārkārtas situāciju, kura savā ziņā apdraudēs visus tavus šīs nedēļas nogales plānus. Par laimi, pagūsi arī atpūsties, taču tas būs tikai vēlu vakarā, kad vairs nebūs spēka pievērsties jautrām aktivitātēm. Pavadi laiku mierīgi, kopā ar ģimeni un ļauj savam ķermenim relaksēties. Atceries, ka atpūta nozīmē atpūtu, nevis mājas darbu darīšanu.

 

 

Dvīņi

Šodien tevi pārsteigs negaidīta spriedze komunikācijā ar kādu sev tuvu cilvēku. Jau nedaudz vēlāk dzirdēsi baumas, ka tavu tuvinieku ir aizskāruši tevis izteiktie vārdi. Nevilcinies rast veidu, kā šo situāciju atrisināt. Ja domā, ka ignorējot notiekošo viss atrisināsies pats no sevis, tu rūgti maldies. Aizvainojums konkrētā cilvēka dvēselē tikai augs augumā, kā rezultātā jūsu attiecības var pārtrūkt pavisam.

 

 

Vēzis

Šodien piesaistīsi pretējā dzimuma pārstāvju interesi. Lai kur tu arī dotos, visu apkārt esošo acu skatieni būs vērsti pret tevi. Ja tev jau ir otrā pusīte, esi atturīgs un piesardzīgs, lai izvairītos no greizsirdības scēnām. It īpaši tas attiecas uz tiem, kuriem plānots kopā ar ģimeni apmeklēt kādu ballīti draugu mājās – diez vai tev gribētos sarīkot skandālu svešinieku klātbūtnē.

 

 

Lauva

Šodien visu savu uzmanību veltīsi ārējam izskatam. Rūpīgi piedomāsi pie sava tēla un stila, pārdomājot katru detaļu, aksesuārus un pat smaržas. Tas, cik spožs būs galarezultāts, atkarīgs tikai un vienīgi no pieliktajiem pūliņiem. Pasākumā, uz kuru plāno doties, būs daudz ietekmīgi cilvēki un tavs mērķis būs atstāt pozitīvu iespaidu uz viņiem, lai vēlāk izveidotu sev izdevīgu sadarbību.

 

 

Jaunava

Šodien ieteicams nesteigties ar mājsaimniecībai noderīgu lietu iegādi. Ja aplūkosi preču klāstu arī citos veikalos, spēsi nepieciešamo atrast par krietni draudzīgākām cenām. Veiksme šajā dienā palīdzēs tev ne tikai ietaupīt naudu. Tev piezvanīs kāds cilvēks, ar kuru nesen sāki kopā strādāt. Viņš izteiks pārsteidzošu piedāvājumu, kuram tu nekavējoties piekritīsi.

 

 

Svari

Šodien jutīsies garlaikots. Kamēr visi tev apkārt gatavosies svinēt pavasara iestāšanos, tu domāsi par to, kā atbrīvoties no ziemas laikā uzkrātajiem liekajiem kilogramiem. Tu pat atteiksies doties uz pikniku, lai nesabojātu savu figūru vēl vairāk. Tev, protams, ir visas iespējas pašrocīgi sabojāt pelnīto atpūtu, taču veselīgāk būtu, ja tu pret diētām un izmaiņām uzturā izturētos mazāk strikti. Turklāt, neviens ar varu tev neliks ēst to, ko uzskati par pārāk treknu vai sātīgu.

 

 

Skorpions

Šodien burtiski uzsūksi sevī apkārt valdošo noskaņojumu. Sporta zālē smelsies optimismu no citiem aktīvajiem censoņiem, savukārt atgriežoties mājās, tev pielips tur mutuļojošā panika un stress. Gatavojoties vakarā plānotajām ģimenes svinībām, visi būs satraukti par to, kā laikā pabeigt uzkopšanas darbus, sagatavot svētku maltīti un saklāt galdu. Rezultātā būsi kā uz nažiem līdz pat vēlam vakaram.

 

 

Strēlnieks

Šo dienu sagaidīsi ar milzu optimismu. Kāds cilvēks pieliks milzu pūliņus, lai noorganizētu romantisku randiņu. Tas tevi pārsteigs nesagatavotu. Norises vieta nebūs ne restorāns, ne kafejnīca, tā būs gleznaina vieta brīvā dabā. Šis improvizētais, tavas simpātijas organizētais pikniks būs neaizmirstams. Vakarā, pēc apkārtējā skaistuma un vienam otra klātbūtnes baudīšanas, beidzot sāksiet sevi saukt par pāri.

 

 

Mežāzis

Šodien ieteicams neizvairīties no atbildes sniegšanas uz kādu nozīmīgu, laulātā drauga uzdotu jautājumu. Nebaidies būt atklāts – pretējā gadījumā spriedze jūsu attiecībās tikai pieaugs. Izstāsti to, ko patiesi domā, lai cik arī sāpīgs šis apspriežamais temats būtu. Pat, ja sarunas noslēgumā nolemsiet katrs doties savu ceļu, tas būs daudz labāk, nekā dzīvot nemitīgās nesaskaņās.  

 

 

Ūdensvīrs

Šī diena tev atnesīs neko citu, kā neizmērojami lielu prieku. Tu būsi vienīgais darbinieks uzņēmumā, kuru, pateicoties pagātnē gūtajiem nopelniem, priekšniecība neizsauks uz darbu. Atpūtā varēsi doties ātrāk, nekā daļa citu tavu ģimenes locekļu. Tu šo brīvo laiku nolemsi pavadīt diezgan produktīvi un jau laikus sagādāsi visu nepieciešamo plānotajam piknikam.

 

 

Zivis

Šodien tevi pamatīgi nogurdinās dialogs ar mīļoto cilvēku. Tu uzstāsi uz to, ka kādam jūsu kopīgajam projektam jābūt pabeigtam jau šodien, taču tavs lēnīgais partneris domās citādāk. Nespējot pārliecināt viņu par savu taisnību, nolemsi rīkoties pats. Galu galā pavadīsi vairākas stundas, līdz pabeigsi konkrēto uzdevumu, pēc kura veikšanas beidzot sāksies ilgi gaidītās brīvdienas.

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsKāds gājējs Rīgā izturas pagalam dīvaini, autovadītājs neiztur – VIDEO
Nākamais rakstsMilzīgi jaunumi populārā TV seriāla “Viņas melo labāk” faniem