Visu zīmju pārstāvjiem ir jābūt uzmanīgiem par saviem izteikumiem, kā arī rūpīgi jāapsver ikviens jauns izaicinājums pirms piekrist tam.

 

 

auns-mil-horAuns

Auniem šodien pastāvēs īpaša iespējamība kļūdīties, tomēr ne tehniskās zināšanās, bet gan praktiskā lietu novešanā līdz galam. Tu, visticamāk, bieži kļūdies atsakoties no citu palīdzības, tāpat nepareizi novērtējot savas rīcības sekas. Zvaigznes norāda, ja nebūsi pietiekami uzmanīgs, šī diena nebūs izņēmums.

 

 

versis-mil-horVērsis

Tu vari nonākt tādā pozīcijā, ka pieļausi klasiskās Auna kļūdas šodien, jo tava spītība un neieinteresētība sazināties ar citiem, iespējams, radīs, ja ne konkrētas problēmas, bet vairāk darba noteikti. Lai gan spēj daudz labāk nekā Auns darboties vienatnē, nāksies apzināties, ka strādātt kopā ar citiem būtu vieglāk.

 

 

dvini-mil-horDvīņi
Tu šodien vari nonākt Auna slazdā. Zvaigznes norāda, ka tavs zvaigznājs netiek uzskatīts par vienu no intelektuālākajiem un tādējādi, visticamāk, šodien tev neradīsies kādas neticami labas idejas. Par laimi, esi sociāla zīme, kas paredz, ka labprāt pieņemsi citu atsauksmes un palīdzību, pat vēl pirms sāksi kādu projektu vai plānu.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Zvaigznes norāda, ka tev vajadzētu uzmanīties no Mēness Auna zīmē. Vēzis ir horoskopa zīmes pārstāvis, kurš bieži labi saprotas ar citiem, tas nozīmē, ka straujā Auna notikumu sagrozīšana, var ātri novest pie nesaskaņām kādā grupā.

 

 

lauva-mil-horLauva
Tev šodien pastāv īpašas iespējas pieļaut kļūdas, jo tava parastā pārliecība pār sevi nesaskan ar šodien valdošā Auna  motivāciju. Turklāt fakts, ka tu bieži vien esi drīzāk komandas spēlētājs un vēl biežāk – tās līderis, nozīmē, ka tavas kļūdas šodien var ietekmēt vairāk cilvēku.

 

 

jaunava-mil-horJaunava
Tevi, visticamāk, īpaši neietekmēs Mēness pozīcijas, jo bieži izvairies no komandas darba, kad vien tas ir iespējams. Tava spēja prognozēt dažādus notikumus un uz detaļām uztrenētā acs, neļaus iekļūt nepatikšanās.

 

 

svari-mil-horSvari

Tu, visticamāk, šodien nonāksi dažādās domstarpībās un problēmās ar cilvēkiem, ar kuriem kopā strādā.Vari piedzīvot dažādas mainīgas emocijas, kas neļaus produktīvi virzīties pretī mērķiem. Zvaigznes mudina paspert soli atpakaļ un novērtēt radušos situāciju un savu iepriekšējo rīcību – nedaudz no malas.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions
Tu, visticamāk, šodien nepiedzīvosi īpaši daudz komentāru par savu darbību vai idejām, kas ir bēdīgi. Tas tāpēc, ka šī ir tā diena, kad varēji izmantot apkārtējo konstruktīvo kritiku savā labā. Lielākā daļa cilvēku, iespējams, būs pārāk aizņemti, darot savas lietas, nevis koncentrējoties uz tavas rīcības vai projektu analizēšanu.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks
Zvaigznes norāda, ka Strēlniekus šodien neietekmēs valdošais Mēness. Neraugoties uz to, tu vari šīs dienas enerģiju izmantot savā labā,  gūstot  labumu. Tu parasti esi efektīvs darbinieks, kurš var pabeigt projektu ātri, ja vien iegulda visu sevi tajā.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Tu, visticamāk, šodien nepiedzīvosi nepatikšanas, ko citiem sagādās Mēness Auna zīmē, jo bieži vien esi pārāk piesardzīgs, kad uzņemies pamatīgus un visai riskantus projektus. Pašapziņa un enerģija, kas ļauj Aunam celties vai krist, nav raksturīga tev.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs
Zvaigznes norāda, ka tev būs laba iespēja izmantot Auna drosmi un enerģiju, jo īpaši tādēļ, ka tu pats par sevi esi bieži motivēts un pašpārliecināts cilvēks. Diemžēl tu gan visai slikti uztver kritiku un šī iemesla dēļ, šajā dienā vari piedzīvot problēmas.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien tu, visticamāk, izvēlēsies atturēties no riska. Tavas domas un emocijas var pārlieku bieži un ātri mainīties, kas sekmēs lielu ieguldījumu zaudējumus. Turklāt tava iedzimtā, teju neticami labi attīstītā intuīcija šajā dienā nenāks tev par labu. Tā mudinās mētāties no viena pienākuma pie otra, īsti nerealizējot ko ievērības cienīgu.

 

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsIzplatītas pilnīgi jaunas ziņas par laiku marta sākumā
Nākamais rakstsPēc Putina izteikumiem ar paziņojumu klajā nācis Pabriks