Šī diena nav piemērota, lai izrādītu savu emocionālo vājumu, taču nevajadzētu atteikt, kad tev kāds lūdz palīdzību, īpaši – ja to dara kāds no tuvākajiem radiem, draugiem. Vakarā vairāk vajadzētu pievērsties personiskas dabas jautājumiem.

 

 

Auns

Iespējams, šodien tu vairāk vēlēsies pievērsties skaistumam, lai to izdarītu, varēsi pievērsties savas garderobes sakārtošanai, atjaunošanai un papildināšanai. Lieliski piemērots laiks, lai iegādātos dažus stilīgus aksesuārus. Tavu vēlmi kaut ko uzlabot apkārtējā vidē atbalstīs arī apkārtējie. Ņemt talkā ģimenes locekļus!

 

 

Vērsis

Šodien tev vajadzētu vairāk padomāt par savu uzturu. Tas ir saistīts ar tavu vispārējo veselības stāvokli. Šodien pacenties neiekārot pat savu iecienītāko desertu, jo tas būs tikai tavā labā. Vairāk painteresējies par veselīga uztura pamatiem. Ēst veselīgi – tas nenozīmē ēst tikai salātu lapas un zaļus dārzeņus, ir pietiekami plaša izvēle – iespējams, būsi pat pārsteigts, cik ļoti.

 

 

Dvīņi

šodien būs iespējams uzkrāt enerģiju teju visai nākamajai nedēļai. Varēsi labi izgulēties un bagātināt savu iekšējo pasauli, lasot grāmatu vai apmeklējot kādu kultūras pasākumu. Pavadi laiku ar cilvēkiem, kuri tev ir svarīgi, kurus tu mīli. Iespējams, iegūsi jaunu draugu, un saziņa ar viņu izvērtīsies īpašu patīkama, izbaudi to!

 

 

Vēzis

Šodien tev nāksies pētīt dažādas sarežģītas lietas, kas saistītas ar tavu profesiju. Iespējams, tev vajadzēs apdomāt par papildu mācīšanos vai kādas konkrētas lietas apgūšanu. Mēģini šim jautājumam pievērsties īpaši rūpīgi, jo tas garantēs tavus nākotnes panākumus konkrētajā sfērā. Vakarpusē vari doties apmeklēt kādu savu radinieku.

 

 

Lauva

Šodien tev radīsies jaunas un drosmīgas idejas par to, kā padarīt savu personīgo dzīvi laimīgāku, daudzveidīgāku. Tev piemīt dabīgas diplomātiskās prasmes, tāpēc spēsi pārliecināt arī savu partneri piekrist tavām iecerēm. Varēsi šo dienu veltīt pārdomām par jaunajām pārmaiņām un uzsākt ceļu uz jaunām lietām. Pievērsies tam nopietni.

 

 

Jaunava

Šodien tev ir paredzēts saņemt ziņas, kas tieši ietekmēs finanšu sfēru. Iespējams, tās būs ziņas par to, ka banka ir devusi piekrišanu lielam aizdevumam, ko gribēji izmantot sava personīgā biznesa attīstībai. Tu varēsi uzsākt sarunas ar cilvēku, kuru esi izvēlējies par savu biznesa partneri.. viņš piekritīs piedalīties tavā projektā arī ļoti sarežģītos apstākļos. Padomā rūpīgi par to – vai jūs abi esat saderīgi un īstie, kuri tiks galā ar iecerēto.

 

 

Svari

Svari nespēs atturēties izzobot kādu, kurš šķiet pārlieku augstprātīgs. Tu šajā sadursmē uzvarēsi un pretinieks nespēs bilst ne vārda sevis aizstāvībai. Tomēr raugies, lai šis cilvēks nekļūst par tavu nelabvēli, esi saudzīgs. Pārveido visu par vienu lielu joku, lai izvairītos no potenciālām nepatikšanām.

 

 

Skorpions

Šodien tevī nebūs izteiktas vēlmes paslavēt citus pat par pelnītu notikumu. Kāds radinieks, kurš būs padarījis labu darbu, no tevis nedzirdēs labus vārdus. Iespējams, tev sevī jāatrod iedvesma priecāties un lepoties ar citu veikumu. Dari tā, un pamanīsi, ka cilvēki, kuri vēl nesen uzgrieza tev muguru, atplaukst smaidā.

 

 

Strēlnieks

Šodien jābūt ļoti uzmanīgiem, veicot dažādus mājas darbus, pastāv augsts savainojumu risks. Nemēģini vienlaikus paveikt vairākus sarežģītus darbus, visu dari ar prātu un apdomu. Rīkojies bez steigas, pirms tam saplānojot, kas ir steidzamākais. Atceries, ka brīvdienas domātas tam, lai uzlādētu baterijas nākamajai nedēļai! Noteikti atrodi brīdi, lai baidītu nesteidzīgu atpūtu.

 

 

Mežāzis

No tevis šodien var sagaidīt greizsirdības izpausmes un pārlieku neuzticēšanos mīļotā cilvēka teiktajam. Dažiem Mežāžiem iespējams strīds par mantojumu, bet jāraugās, lai tas nepāraug lielā konfliktā. Noteikti esi dzirdējis, ka gudrākie piekāpjas, tomēr sev uz galvas kāpt, protams, nedrīkst ļaut. Atturies no lieliem pirkumiem šodien!

 

 

Ūdensvīrs

Šodien tev kāds uzdāvinās ļoti skaistu un vērtīgu lietu. Lai gan dāvana tev patiks, to būs grūti pieņemt, zinot, ka dāvinātājam tā izmaksāja vairāk nekā viņš varētu atļauties. Padomā par sekām! Iespējams, labāk no tās atteikties, nekā pēc tam dzīvot ar sajūtu, ka esi kādam parādā.

 

 

Zivis

Šodien pastāv iespēja laimēt ievērojamu naudas summu. Īstais brīdis iegādāties loterijas biļeti vai veikt likmi. Personīgajā dzīvē veiksies mazāk. Otrais pusītei sagādātais pārsteigums var nenest domāto rezultātu. Iespējams, pie vainas neīstais restorāns, ziedi vai vēl kādas lietas, kas izvēlētas nepareizi.

 

 

Skaistu dienu!

Iepriekšējais rakstsDiemžēl izskan ne pārāk patīkamas vēstis par laiku turpmāk
Nākamais rakstsIzskan pavisam nelāgas ziņas par laiku brīvdienās