Auns

Šī diena aizritēs bez īpašiem pārsteigumiem. Pienākumu saraksts būs visai garlaicīgs, taču īpaši par to nepārdzīvosi, jo tas būs pietiekami garš, lai aizpildītu visu šo dienu. Šo to no plānotā pamanīsies atlikt atkal uz vēlāku laiku, piemēram, cīņu ar liekajiem kilogramiem. Tā vietā, lai pievērstos veselīgam uzturam, tu negausīgi uzņemsi pamatīgu kvantumu ar ne visai veselīgām kalorijām.

 

 

Vērsis

Šī diena tev neatnesīs neko sevišķi patīkamu, ne arī aizraujošu. Dienas gaitā koncentrēsies uz kādu savu jauno projektu, pie kura strādājot saskarsies ar vairākiem pārbaudījumiem. Labā ziņa ir tā, ka tavs kolēģis, kurš jau ilgāku laiku tev simpatizē, strādās kopā ar tevi pie šī sarežģītā uzdevuma. Ja pēkšņi pamani gredzenu viņa pirkstā, labāk uzreiz atmet ar roku saviem romantiskajiem sapņiem attiecībā pret šo personu.

 

 

Dvīņi

Šo dienu aizvadīsi melanholiskā noskaņojumā, sapņojot par tālām zemēm, siltu jūru un romantiskiem piedzīvojumiem. Paraugies reāli uz notiekošo – tu grimsti skumjās un tev vajadzētu uzsākt pamatīgu cīņu pret šo skumjo noskaņojumu, kamēr tas nav kļuvis par cēloni kādām nopietnākām veselības problēmām. Padomā par lietām, kas dāvā tev prieku un labsajūtu un atrodi tām vairāk laika savā ikdienā.

 

 

Vēzis

Šodien  risināsi domstarpības, kas izcēlušās starp kolēģiem darbā. Cenšoties salabināt šos cilvēkus, aizmirsīsi par visām pieklājības normām. Viņi ignorēs jebkuru delikāti izteikto argumentu un sāks tevī ieklausīties tikai tad, kad pacelsi balsi. Galu galā visu tomēr izdosies atrisināt un tu varēsi atgriezties pie ierastā darba. Starp citu, pastāv iespēja, ka drīz kļūsi par līderi šai konkrētajai darba komandai.

 

 

Lauva

Šodien apkārtējos pretējā dzimuma pārstāvjus burtiski nobursi ar savu šarmu un pievilcību. Ik viens, kurš ar tevi pārmīs kaut pāris nenozīmīgus vārdus, sapņos par to, ka varētu tevi saukt par savu mīļoto. Ja esi sirdī brīvs, šī ir tava zelta vērtā iespēja, kuru citiem nākas gaidīt gadiem ilgi. Nepalaid to garām un apmainies ar kontaktiem ar cilvēkiem, kuri šķiet patiesi ieinteresēti tevī un, kuri šķiet pievilcīgi tev pašam. Iespējams, šis būs jauns sākums skaistam mīlas stāstam.

 

 

Jaunava

Šo dienu pavadīsi uzcītīgi strādājot pie kāda jauna darba uzdevuma. Tu to spēsi paveikt jau šodien, ja vien neļausi kolēģiem tevi traucēt. Visas sarunas, kuras nav saistītas ar darbu, ieteicams atlikt uz vakaru. Kad darba diena būs noslēgusies, uzaicini savus kolēģus pavadīt kopīgi laiku savā mīļākajā kafejnīcā. Pēc tam dodies nelielā pastaigā.

 

 

Svari

Šī diena atnesīs tev vairākus patīkamus brīžus. Saņemsi negaidītu telefona zvanu no labākā drauga, kurš pavēstīs lieliskus jaunumus saistībā ar savu privāto dzīvi, kā arī uzaicinās tevi nosvinēt šos notikumus kādā restorānā. Pēc darba lidināsies kā pa mākoņiem un tava eiforija pāraugs pārākajā pakāpē, kad iepazīsies ar kādu šarmantu cilvēku. Tavs draugs uz restorānu līdzi būs atvedis arī sava mīļotā cilvēka labāko draugu, ar kuru jau nedaudz vēlāk tu pavadīsi neaizmirstamu vakaru.

 

 

Skorpions

Šodien sistemātiski strādāsi pie kāda personīga projekta, kurš var atnest panākumus uzņēmējdarbības sfērā. Darba gaitā nāksies saskarties ar vairākiem sarežģījumiem, piemēram, birokrātiju, kuras dēļ kavēsies svarīgu dokumentu apstiprināšana. Dienai ritot, atcerēsies par kādu no saviem skolas laika draugiem, kurš strādā konkrētajā jomā un jau vakarā sarunāsi ar viņu tikšanos, lai lūgtu palīdzību sava projekta īstenošanā.

 

 

 

Strēlnieks

Šodien ieilgs kāda saspringta saruna ar blakus dzīvojošo kaimiņu. Viņš izteiks lūgumu neveikt remontdarbus brīvdienās, lai varētu izbaudīt pilnvērtīgu mieru un klusumu. Šis lūgums izklausīsies gluži kā ultimāts. Pēc šīs sarunas nekavējoties uzsāksi apspriest ar ģimeni iespēju pārvākties uz citu mājokli. Diemžēl, vai par laimi, tavi ģimenes locekļi tevi atrunās no šīs idejas, pamatojot savu viedokli ar to, ka no neapmierinātiem kaimiņiem var neizdoties izbēgt arī jaunajā dzīvesvietā.

 

 

 

Mežāzis

Šodien pret visu un visiem izturēsies ar nepamatotām aizdomām. Domāsi, ka tavs mīļotais vairs neizjūt kaisli pret tevi un ir ieinteresēts citā personā. Tā rezultātā nolemsi izspiegot savu partneri. Par laimi, tavas aizdomas neapstiprināsies, taču, uzzināsi, ka tavs partneris pavada daudz laika kādā kafejnīcā, lai ar tavu labāko draugu kopīgi noorganizētu tev pārsteigumu attiecību gadadienā.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien ieteicams nespert pārsteidzīgus soļus. Steiga ne pie kā laba nenovedīs ne personīgajā, ne profesionālajā dzīvē, turklāt būšana nemitīgā kustībā tevi pamatīgi nogurdinās. Prātīgāk būs, ja šīs dienas pienākumus sadalīsi svarīgajos un ne tik svarīgajos. Dari to, kas tev ir vissvarīgāk un citas, mazāk nozīmīgās lietas atstāj uz rītdienu. Neaizmirsti dienas plānos iekļaut atpūtu un nelielu pastaigu.

 

 

Zivis

Šodien ieteicams izvairīties no pārlieku lielas vēlmes izteikt dažādus spriedumus un izrādīt savu pārākumu. Paliec līdzās cilvēkiem, kuri atrodas zemākā sociālajā līmenī, nekā tu. Tu nekad nevari zināt, kad viens no viņiem izlauzīsies un kļūs par līderi. Un tad viņš, kurš, iespējams, atradīsies augstāk par tevi, atcerēsies tavu negatīvo un uzstājīgo attieksmi.

 

Lielisku dienu!

 

Iepriekšējais rakstsSinoptiķi nākuši klajā ar pavisam jaunām ziņām par laiku šonedēļ
Nākamais rakstsDiemžēl nedēļa sākusies ar ļoti skumjām ziņām