Jūsu intuīcija saasināsies, bet lielāku nozīmi iegūs garīgās vērtības. Meklēsiet atpūtas iespējas. Dienas pirmā puse būs labvēlīgāka, vēlāk iespējams personisks konflikts.

 

 

auns-mil-horAuns

Dienas pirmo pusi veltiet komunikācijai ar cilvēkiem, savām darīšanām. Visus svarīgos darbus labāk atlikt uz vēlāku laiku. Cilvēki var šķist neieinteresēti jūsu piedāvājumos, tāpat arī citu pamestās idejas var nokrist uz neauglīgas zemes jūsu pusē.
 

 

versis-mil-horVērsis

Ja vēlaties, lai ikdienas rutīnas darbi labāk sekmētos, dariet tos kopā ar kādu, kura padomos ieklausāties un atbalstu pieņemat. Koncentrējieties dienas pirmajai pusei. Vēlāk kāds cilvēks pēkšņi var kļūt jums ļoti svarīgs. Ne bez iemesla.
 

 

dvini-mil-hor    Dvīņi

Šodien veiksies absolūti visā un visur, īpaši, ja jūsu dzimšanas datums ir tuvāk 20.jūnijam. Viegli izdosies piesaistīt apkārtējo cilvēku mīlestību un apbrīnu.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Zvaigznes norāda, ka dienas pirmo pusi vajadzētu veltīt saimnieciskām lietām. Ja jūtat nepieciešamību, nolieniet klusākā stūrīti, bet nezaudējiet saikni ar apkārtējiem.

 

 

lauva-mil-horLauva

Lai sasniegtu savas vēlmes un mērķus, Lauvas šodien būs gatavi visam – no agra rīta līdz pat pēcpusdienai. Tiem, kuri dzimuši Jūlijā, jāuzmanās, lai pārāk neizsmeltu sevi.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien jārisina savas finanšu likstas. Sabalansējiet savus ienākumus un izdevumus. Tad varēsiet atļauties īpašu dāvanu kādam ļoti mīļam cilvēciņam.

 

 

svari-mil-horSvari

Taisnīgums, veiksme, apkārtējo atzinība – dienas pirmajā pusē viss noritēs pēc jūsu vēlmēm. Panākumi radošajās jomās, mīlestībā. Lieliska diena, lai pavadītu laiku ar savām atvasēm.
 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Dienas pirmo pusi velties patīkamai komunikācijai un vieglākiem darbiņiem. Atrodiet mirklīti, lai pabūtu vienatnē uz uzlādētos nākamajam dzīves skrējienam.

 

 

strelnieks-mil-hor     Strēlnieks

Spēlējiet pēc noteikumiem, komunicējiet bez slēptiem nodomiem un viss būs jūsu pusē. Ir vērts ieklausīties pieredzējušu cilvēku teiktajā, iespējams, atradīsiet ko noderīgu arī sev.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Saglabājiet un nostipriniet tās savienības, kas jums jau ir. Augļus tas nesīs vakarpusē, kad īpaši svarīgs un pamanāms kļūs viss, kas saistīts ar finanšu jautājumiem.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Līdz pusdienlaikam brīvi baudiet dzīvi. Negaidiet vakaru, lai kādam īpašam cilvēkam atklātu savas jūtas vai vēlreiz atgādinātu par tām.

 

 

zivis-mil-horZivis

Cilvēki ap jums būs draudzīgi un runīgi. Sekojiet viņu piemēram un problēmas ap jums ies ar līkumu. Ja nepieciešams uzņemties iniciatīvu, tas labāk izdosies dienas otrajā pusē.

 

Iepriekšējais rakstsVakcinācijas autobusa šoferis pastāsta, cik neiecietīgi mēdz būt cilvēki – VIDEO
Nākamais rakstsDiemžēl ceturtdienas rīts pienācis ar skumju ziņu