Dienas pirmā puse jācenšas izmantot aktīvāk. Šī būs laba diena aktīvai atpūtai, fiziskam darbam un sportam. Kļūs daudz vieglāk atklāt un izrādīt savas emocijas. Komunikācijā būs vērojams tiešums. Otrajā tās daļā var būt daudz vairāk stresa.

 

auns-mil-horAuns

Individuālā jaunrade izrādīsies visveiksmīgākā tieši šodien. Ja vari atļauties pašizpausmes, bez citu cilvēku domu respektēšanas, tevi varēs tikai apskaust. Zvaigznes norāda, ka jutīsies laimīgs savā personīgajā dzīvē. Vari gūt uzvaru kādā konkursā vai panākt veiksmi biznesā.

 

versis-mil-horVērsis

Šodien vari piedzīvot negaidītus ierobežojumus un pagaidu grūtības. Jo vairāk tavas intereses būs savstarpēji saistītas ar citiem un tālāk būsi  no mājām, jo vairāk iespējams, ka šajā dienā tev neklāsies viegli. Izmanto šo dienu, ja ir nepieciešams risināt unikālus šķēršļus.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien zvaigznes tev neiesaka meklēt juridiska, zinātniska vai cita rakstura konsultācijas. Savstarpēja sapratne ar cilvēkiem ap tevi būs viegli panākama, īpaši veicot kādu aktīvu kopdarbu. Tāpat šajā dienā nav vēlams meklēt mentoru, skolotāju vai partneri.

 

vezis-mil-horVēzis

Dienas radītās prasības būs visai pretrunīgas. Neatkarīgi no tā, ko tu darīsi, tev būs jāpieliek daudz pūļu. Jābūt gatavam paskatīties uz lietām plašāk. Tavas zināšanas, izglītība un pieredze šodien tiks pielietota praksē, un, visticamāk, ar nosacījumu, ka viss, ko darīsi, nebūs vienkārši.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šis ir ideāls laiks aktīvām darbībām. Šodien tev visai neizbēgami nāksies veikt kādus sarežģītus uzdevumus. Tomēr  nevajadzētu atteikties no iespējas parādīt savus talantus, līderības prasmes un plašās zināšanas.

 


jaunava-mil-horJaunava

Zvaigznes norāda, ka šodien būs visai grūti veikt nepieciešamās izmaiņas. Visticamāk, nespēsi objektīvi novērtēt daudzas nianses. Izredzes, ka šodien piedzīvosi pozitīvas vai negatīvās iezīmes, ir līdzsvarā. Vari būt tendēts uz pārāk drūmu lietu uztveršanu, it īpaši, ja esi dzimis septembra vidū.

 

svari-mil-horSvari

Šodien vari nonākt pretrunā ar tiesībsargājošajām instancēm, oficiālajām organizācijām un cilvēkiem no citām pilsētām un valstīm. Šādu notikumu pavērsienu iespējamība ir lielāka, ja atradīsies ceļā, pavadīsi daudz laika mijiedarbībā ar citiem vai veidosi savu karjeru.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Ja esi nolēmis palielināt savu zināšanu bagāžu, uzlabot profesionālo līmeni, atjaunot taisnīgumu vai finansiālo stāvokli, šodien vari piedzīvot kā veiksmīgus, tā ne tika  pozitīvus apstākļus. Zvaigznes norāda, ka šodien tev var būt grūti koncentrēties un izvēlēties vienīgo pareizo rīcību.

 
strelnieks-mil-horStrēlnieks
Zvaigznes norāda, ka šodien pastāv ļoti liela iespēja, ka pieļausi kādu jau reiz piedzīvotu kļūdu. Vari atkal īstenot kādus senākus,  konservatīvus rīcības modeļus un noteikumus, ko aplami uzskatīsi par nepieciešamiem tavā profesionālajā, sociālajā vai ģimenes stāvokļa norišu uzlabošanā.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Zvaigznes norāda, ka tev šodien nevajadzētu paļauties uz citu cilvēku atbalstu. Vari piedzīvot kādu tiešu atteikumu, kā arī kļūdainu tavu principu, vārdu, norāžu vai slepeno vēlmju izpratni. Labāk nemeklē juridisku padomu vai profesionālu konsultāciju. Tāpat nav vēlams doties komandējumā vai ceļojumā.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien vari vilties kādā personā. Ir iespējams, ka tavs uzticēšanās līmenis kādai oficiālai organizācijai vai neformālai kustībai ievērojami mazināsies. Saistībā ar kādu šodienas notikumu, vari daļēji zaudēt savu ticību ideāliem, principiem vai unikālai idejai, kas bija nozīmīga tevi un taviem domubiedriem jau ilgāku laiku.

 

zivis-mil-horZivis

Zvaigznes uzsver, ka tev šodien vajadzētu vairāk domāt par saviem panākumiem, pretējā gadījumā var rasties melanholija un attīstīties zems pašnovērtējums. Šodien vari piedzīvot nopietnas šaubas par kādu mērķi un tavām spējām to sasniegt.

 

 

Iepriekšējais rakstsLaiks no otrdienas pilnībā mainīsies – jaunākā prognoze 7 dienām!
Nākamais rakstsSinoptiķis Bricis sarūgtina ar prognozi turpmākajām dienām, bet ir arī labā ziņa