auns-mil-horAuns

Uzņēmīgajiem Auniem vajadzētu doties jaunu iespēju meklējumos. Lai gan parasti tev ieteicams uzmanīties no lietām, kas varētu tevi novirzīt no lietām, ko jau dari un, kuras tev vislabāk padodas, šodien veiksmīgi spēs ieviest svaigas vēsmas savā dzīvē, nenobremzējot ierasto ikdienas ritmu.

 

versis-mil-horVērsis

Vēršiem vajadzētu vairāk laika veltīt sarunām ar citu zīmju pārstāvjiem, it īpaši ar tiem kuri vēlas sniegt vai saņemt no tevis kādu padomu. Tie, kuri vērsīsies pie tevis pēc padoma, ciena tavu personību un uzticas tev. Uzklausi arī tos, kuri vēlas sniegt padomu tev – bez vajadzības neviens to nedarītu.

 

dvini-mil-horDvīņi

Dvīņu zīmes pārstāvji varētu apdomāt par sociālā stāvokļa uzlabošanu. Jautrības uzturētāji un kompānijas saistviela, piemēram, ierasti ir Lauva – tas lielākoties tāpēc, ka tie ir skaļi un visādā veidā pievērš sev uzmanību. Taču Dvīnis šodien apkārtējiem būs pievilcīgāks, jo piesaistīs ar rūpēm par citiem un asu prātu.

 

 vezis-mil-horVēzis

Vēža zīmē dzimušie ir uz ģimeni tendēti cilvēki, kuri atsevišķās kompānijās iejūtas ļoti labi, dažās – ne tik. Lai arī nejūti vēlmi uzturēt kontaktu ar tiem, kuri nerespektē tavas vērtības, dažkārt šī saskarsme var būt lietderīga. Centies iesaistīties sarunās ar cilvēkiem ārpus tuvākā paziņu, draugu vai kolēģu loka – tas var pozitīvi atmaksāties tuvākajā nākotnē.

 

lauva-mil-horLauva
Lauvām šodien būs iespēja visādā ziņā sevi parādīt no labākās puses. Ikdienā parasts, ka lauva vislabāk jūtas tikai un vienīgi pats savā ādā, taču šodien tā nav problēma. Būsi spējīgs sevī apvienot jebkurus tikumus (vai netikumus) no citiem, lai paveiktu visu, kas iecerēts.

 

 jaunava-mil-horJaunava

Jaunavām vēlams veltīt laiku dažādu interešu un tendenču izpētei. Šajā zīmē dzimušie bieži vien ir ieinteresēti ar veselību, labsajūtu saistītos jautājumos un mīl saplānot lietas uz priekšu. Laba diena, lai izmantotu šīs rakstura iezīmes savā labā.

 

svari-mil-hor

Svari

Svariem šodien būs interesanta iespēja pavērot un iepazīt pasauli no malas. Izprast, kā cilvēki attiecas viens pret otru, kad ietekme no Mēness tikpat kā nav jūtama. Iespējams, iemācīsies ko noderīgu, kas varētu būt noderīgs komunikācijā ar citiem jau tuvākajā nākotnē.

 

skorpions-mil-horSkorpions

 

Skorpioniem  raksturīgā noslēpumu un kaislību vērpšana, kā arī jebkuras citas intrigas jāliek malā – tāpat jūs labi saprotiet, ka tās nav jūsu patīkamākās rakstura iezīmes. Tā vietā daudz vērtīgāk būtu attīstīt prātu, dresēt raksturu un manieres.

 

strelnieks-mil-hor Strēlnieks

Strēlniekiem vajadzētu šodien veltīt laiku sevis iepazīšanai un izpētei. Ļauj izpausties savai būtībai un noņem masku, ko nēsā ikdienā. Tu mīli uzzināt ko jaunu un par visu visvairāk novērtē gūto pieredzi. Pavadi šo dienu jaunu zināšanu vai pieredzes meklējumos.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Mežāži ir cītīgi strādnieki, taču, diemžēl, nav lojāli. Velti laiku pārdomām, kā iegūt apkārtējo cieņu, uzticību un piestrādā pie savas reputācijas uzlabošanas.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Ūdensvīriem ieteicams pavērot vairāk apkārt esošos cilvēkus – var gadīties, ka uzzināsi ko jaunu pat par tiem, kurus šķietami labi pazīsti. Viņu vēlmju un pārliecību iepazīšana var noderēt jūsu savstarpējā komunikācijā nākotnē.

 

zivis-mil-horZivis

Zivis ir emocionāla zīme un viegli iespaidojas no apkārt esošo zīmju pārstāvju noskaņojuma. Šodien nav gaidāmas nekādas nesaskaņas un konflikti, līdz ar to negācijas tevi neskars. Izmanto laiku lietderīgi un velti to kāda hobija vai profesijas attīstībai,

 

Veiksmīgu darba nedēļas pēdējo dienu!

Iepriekšējais rakstsPolicija pārtrauc 16 cilvēku ballīti, sodi – iespaidīgi! – VIDEO
Nākamais rakstsKas notiek ar nodegušo DEPO veikalu un tā 93 darbiniekiem? – VIDEO