Ko zvaigznes tev sola šai sestdienai?

Auns

Neprasi pārāk daudz no saviem mīļajiem. Iespējams, kāds neizrāda pietiekami daudz entuziasma, tomēr visi nav vienādi un nebūtu godīgi visus vērtēt tikai pēc savas mērauklas. Tā vietā iedrošini viņus lielākiem darbiem, kļūstot par palīgu. 

 

 

Vērsis

Apciemo vientuļu radinieku, viņš to ļoti gaida. Tikšanās laikā var izskanēt kāds tev ļoti patīkams jaunums. Tomēr nesapriecājies pārāk daudz, esi taktisks un nosvērts. Vakarā velti laiku savām attiecībām, kas pēdējā laikā ir cietušas tava darba dēļ.

 

 

Dvīņi

Šodien nav ieteicams nevienam aizdot pat vismazāko naudas summu. Tam var būt nepatīkamas sekas tavos finanšu rādītājos, tas var pārtraukt pēdējā laika enerģētiski bagātīgo naudas plūsmu tavā kontā. Tu noteikti vari ieteikt draugam vai kolēģim vismaz pāris citus veidus, kā tikt pie nelielas summiņas.

 

 

Vēzis

Šodien pievērsīsies sava svara jautājumam, populārās vietnēs meklējot padomus un receptes. Tiesa, neaizmirsti arī par saviem darba pienākumiem, jo priekšnieks tev brīvdienā uzticējis aplūkot svarīgu projektu. Tā ir sen gaidīta iespēja beidzot iegūt paaugstinājumu ar algas pielikumu komplektā.

 

 

Lauva

Šodien risināsi savus sarežģītos finanšu jautājumus. Lai gan ir svarīgi ieguldīt savu naudu, tomēr netici visam, kas rakstīts internetā. Labāk lūdz padomu sev pazīstamiem cilvēkiem, kuri turību ieguvuši paši. Noteikti uzaicini uz tikšanos cilvēku, kurš jau sen to gaida un ir pelnījis.

 

 

Jaunava

Šodien sagaidāmas grūtības mājas solī, viss prasīs daudz vairāk laikā kā ierasts. Tomēr tāpat līdz dienas beigām viss būs padarīts un nevienam nebūs iemesla tev ko pārmest. Skaidrs, ka tevi gaida jauks atpūtas vakars.

 

 

Svari

Nepieļauj domas, kas ved tevi prom no nospraustā mērķa. Pēc tam būs jāsadzīvo ar sekām, un daudz vieglāk to paveikt, ja darbs padarīts labi. Dažkārt nenāk par ļaunu atcerēties vecāku dotās mācības un rīkoties tā, lai viņi ar tevi lepotos. Vai tā ir? Par saviem varoņdarbiem nekliedz skaļi, jo pieticība ir varoņa raksturīgākā iezīme.

 

 

Skorpions

Šodien nāksies pārkāpt saviem principiem, lai sadzīvotu ar apkārtējiem. Tāpat ļoti vēlēsies kādu brīdi pabūt prom no visiem. Apspried šo visu ar cilvēku, kura padomi tev nekad neliek vilties.

 

 

Strēlnieks

Šodien parādīsi visas savas prasmes, veicot sarežģītus uzdevumus. Tas tikai lieku reizi parādīs, ka esi īsts profesionālis savā vietā. Personīgajā dzīvē veiksies mazāk. Lai gan kādu reizi tev pat nebūs ko atbildēt uz mīļotā jautājumiem, tava pieredze darīs savu un jau drīz atkal viss būs kārtībā.

 

 

Mežāzis

Šodien nemeklē palīdzību pie tuvajiem. Nav teikts, ka tevi atraidīs, bet noteikti nepalaidīs garām iespēju tevi pakritizēt. Tad labāk ieguldi visu savu enerģiju savā lietā, bet tiec ar to galā pats.

 

 

Ūdensvīrs

Lieli panākumi personīgo attiecību jomā. Saņemsi patīkamu ziņu, kuru tikai tu pats spēsi pavērst sev vajadzīgajā virzienā, lai viss mīlas frontē izdotos. Ja reiz ir lemts, tad piepildīsies!

 

 

Zivis

Zivtiņas šodien visu dienu žāvāsies. Pēc tam kad rīta kafija būs zaudējusi savu iedarbību, tu attapsies gandrīz aizmidzis pie savu darbu kalna. Tas tev dos mācību, ka ballītes vakarā pirms aizņemtas dienas nav vēlamas. Gulēt jādodas laicīgi!

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsŠausmīgi notikumi risinājušies Jelgavā: kaimiņi metas palīgā, riskējot ar dzīvību
Nākamais rakstsPēc ilgāka laika parādās jaunas ziņas par kādreiz tik populāro šovmeni Krauzi