Šodien pieņemtie lēmumi būs balstīti uz katra paša domām un viedokli. Ko vēl zvaigznes sola šai ceturtdienai?

 

Auns

Šajā dienā ieteicams vērst uzmanību uz pašrealizāciju. Vari piedzīvot kādu iedvesmojošu brīdi savā dzīvē. Ļaušanās visuma straumei aizvedīs tevi pie veiksmes un panākumiem. Ja iespējams, velti laiku meditācijām. Tava krāsa šajā dienā – violetā.

 

 

Vērsis

Dienas otrajā pusē vai vakarā piedzīvosi apskaidrības brīdi. Atbrīvojies no visām negācijām un pieņem notiekošo, lai cik grūti tas arī būtu. Apkārt būs jūtamas spirituālas vibrācijas. Labvēlīgs laiks dažādām radošām aktivitātēm.

 

 

 

Dvīņi

Izmanto šo dienu, lai paplašinātu savas zināšanas. Pieņemot kādu grūtu lēmumu, atvērsi durvis uz jaunām iespējām. Būsi enerģijas pilns. Mācies un novērtē to, ko jau esi apguvis. Spēka pilns dodies pretī saviem panākumiem! Tava krāsa šajā dienā – oranžā.

 

 

 

Vēzis

Šodien vari justies tā, it kā skrietu pret sienu vai būtu nedaudz pamests novārtā. Tāda, diemžēl, būs šīs dienas enerģētika, taču labā ziņa ir tā, ka pēc šīs nāks jauna, saulaināka diena. Palutini savu prātu un ķermeni.

 

 

Lauva

Nebaidies spert soli uz priekšu un pieņemt sev nozīmīgus lēmumus. Tavas līdera dotības šajā dienā būs ļoti noderīgas. Centies saprast, kas dziļi sirdī ir tas, ko vēlies panākt. Zvaigznes būs tavā pusē visās dzīves jomās. Jaunas iespējas tevi aizvedīs pretī jauniem piedzīvojumiem.

 

 

Jaunava

Būs nepieciešams izmantot teju visu savu zināšanu bagāžu, lai tiktu galā ar šīs dienas pienākumiem. Koncentrējies uz karjeru. Neliec šķēršļus pats savā ceļā, pārlieku taupot savus līdzekļus. Izaugsme pavērs tev jaunas iespējas biznesā un finanšu jomā. Iespējams, gūsi papildus līdzekļus vai saņemsi aizņēmumu, kuru investēt sevis pilnveidošanā.

 

 

 

Svari

Šī nebūs parasta diena, ja vien gudri izmantosi savus trumpjus un šodien valdošo enerģiju savā labā. Tu esi pelnījis lielus panākumus un līdzšinējā pieredze ir lielisks bonuss ceļā uz tiem.  Tici, ka šobrīd notiekošais aizvedīs tevi pie neizmērojamas laimes un bagātības! Tavas krāsas šajā dienā – rozā un violetā.

 

 

Skorpions

Šodien būsi gan emocionāli, gan fiziski labā stāvoklī. Nenovērtē par zemu jau iegūto un sasniegto, kā arī cilvēkus sev apkārt. Iespējams, nāksies pieņemt kādu sev nozīmīgu lēmumu. Šajā sakarā vari droši paļauties uz savu sirdsbalsi. Tava krāsa šajā dienā – dzeltenā.

 

 

Strēlnieks

Atslēgvārds šai dienai – prieks. Pieņem to, ka ir lietas tavā dzīvē, kuras nevari kontrolēt un vienkārši izbaudi un priecājies par to, kas liek tavai sirdij pukstēt straujāk. Piemērota diena dažādu koncertu un citu kultūras pasākumu apmeklēšanai.

 

 

 

Mežāzis

Romantiskajā dzīvē var iezagties zināmi sarežģījumi, taču tas nenozīmē, ka tev visu dienu jāpavada, slīkstot skumjās un asarās. Meditācijas un citas nodarbes, kuru laikā tiek savienots prāts un ķermenis, būs īsti piemērotas šai dienai. Palutini sevi.
 

 

 

Ūdensvīrs

Šodien apkārt valdīs diezgan romantiska gaisotne. Vari piedzīvot vairākus eurekas brīžus. Ļauj šīm spuldzītēm virs tavas galvas mirdzēt un atrodi kādu īpašu cilvēku, ar kuru kopā šo dienu pavadīt. Labvēlīgs laiks publisku pasākumu apmeklēšanai.
 

 

 

Zivis

Šodien komunikācijā ar citiem centies būs godīgs un pozitīvs. Tava sirds allaž ir gaismas piepildīta, neraugoties uz to, ka laiku pa laikam kāds to tīši vai netīši aptraipa. Nāksies daudz ko pārdomāt. Parūpējies par savu veselību. Iespējams, apgūsi ko pavisam jaunu, kā rezultātā nonāksi citā dzīves pagriezienā. Jaunas iepazīšanās krietni noderēs nākotnē. Tava krāsa šajā dienā – zaļā.
 

 

Lai skaista tev šī diena!

 

 

Iepriekšējais rakstsSmaga avārija šorīt notikusi Jūrmalā
Nākamais rakstsLiels notikums grupā “Eolika” – VIDEO