Šī nebūs labākā diena, lai iepazītos ar jauniem cilvēkiem un dibinātu kontaktus, jo pastāv liela iespējamība, ka satiksi sevis necienīgu personu. Velti rūpes savai ģimenei, pavadiet laiku kopā – uzspēlējiet spēles, izejiet pastaigāties vai kādu apciemot.

 

Auns

Ja pamosties neomā, dari visu iespējamo, lai to aizgaiņātu uzreiz. Ja neizdosies, šāds garastāvoklis var nopietni sabojāt dienu, traucējot arī apkārtējos. Mēģini saprast, kāds tam ir iemesls un rīkojies, citādi attapsies viens pats tukšā mājā.

 

 

Vērsis

Šodien neaizdod naudu nevienam, īpaši, ja tā ir praktiski pēdējā. Pēkšņi brīdi vēlāk vari attapties situācijā, kad tev vajadzēs tieši šo summu. Iespējams, pienāks brīdi, kad beidzot būs iespēja tikt pie sen kārotas lietas. Šī diena nesniegs citus ierobežojumus. Būsi apmierināts ar visu, kas notiks (īpaši pēc pusdienlaika).

 

 

Dvīņi

Šodien tev tik ļoti iepatiksies kāda drauga frizūra, ka pat apsvērsi domu doties pie tā paša friziera. Tomēr, nevēloties kļūt par kopiju, tu atmetīsi šo kārdinošo domu. Tā vietā izlemsi nedaudz paeksperimentēt ar stilu (apģērbs, matu krāsa).

 

 

Vēzis

Šodien ieraudzīsi kādu tik aizraujošu ietu vai nodarbi, ka tā aizņems praktiski visu brīvo laiku. Pielūko, lai necieš tava ģimene, jo arī viņiem ir vajadzīga tava uzmanība un rūpes. Hobijs – tas ir labi, bet ne galvenais dzīvē.

 

 

Lauva

Lauvas šodien lūkosies apkārt, meklējot sevis cienīgus draugus un pretiniekus. Tāpat kā tev, viņiem ir nestandarta dzīves uztvere, plaša iztēle un nākotnes perspektīvas. Ja neatrodi šādu personu savā tuvumā, iespējams, meklēsi virtuālus kontaktus. Svarīgi izteikt visu, ko domā un jūti.

 

 

Jaunava

Būsi pārsteigts un satraukts par šodienas realitāti – visu tavu laiku aizņems romantiska sapņošana, kā dēļ saņemsi partnera aizrādījumus un aicinājumu atgriezties reālajā pasaulē. Dienas turpinājumā iegrimsi mājsaimniecības lietās, kas nebeigsies līdz vēlam vakaram. Protams, tur nebūs nekā romantiska. Mēģini pārliecināt partneri, ka dzīve nesastāv tikai no darba.

 

 

Svari

Šodien uzskatīsi par lietderīgu atteikties no savām personīgajām tradīcijām, piemēram, turēt māju visu laiku perfektā kārtībā. Tā vietā izbaudi sauli un spilgtas emocijas, ko sniedz šis laiks. Sports, aktīvā atpūta un jebkas, kas sagādās tev prieku, būs īstā izvēle. Savukārt, ja esi tālu no visa iepriekšminētā, laimi un apmierinātības sajūtu atradīsi darbā. Galvenais ir tas, ka šī diena dažādos tavu pasauli un dos jaunu domāšanas virzienu.

 

 

Skorpions

Jau kādu laiku neatlaidīgi esi virzījies uz kādu mērķi, ko šodien sasniegsi. Ja runa ir par kaitīga ieraduma atmešanu – nezaudē ticību un apej visus kārdinājumus. Maini dienas ritmu un izvairies no ļaudīm, kas atgādina par kārdinājumu. Vienmēr iespējams atrast jaunus draugus un jaunas intereses, tad neradīsies arī neērtības, cīnoties ar ieradumu atmešanu.

 

 

Strēlnieks

Šodien būsi pārsteigts par to, cik patiesībā skaists ir kāds tev jau sen pazīstams cilvēks. Tu nebūsi viņu redzējis vairākus gadus un tas, ko ieraudzīsi tagad, pārsteigs un nedaudz arī skaudīs. Nepalaid garām iespēju uzzināt viņa izskata noslēpumu. Brīnumdiēta, operācijas? Turi acis un ausis vaļā, varbūt tā būs iespēja izmainīt arī savu dzīvi.

 

 

Mežāzis

Nebūs īstā diena lielām pārmaiņām apkārtējā interjerā, īpaši, ja otra pusīte nav mājās. Partneris varētu apvainoties, ja tik svarīgas pārmaiņas tu plānotu vai īstenotu bez viņa ziņas un iesaistes. Tā vietā labāk parūpējies par savu izskatu vai kā savādāk pārsteidz mīļoto.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien būsi vērsts vairāk uz sevi. Šādi tu riskē palaist garām visu to, kas notiek mīļotā cilvēka dzīvē. Iespējams, tu palaidīsi garām svarīgu zvanu no laba drauga, jo būsi pārāk aizrāvies ar savu hobiju. Apkārtējie to nesaprot, bet tev tas sagādā prieku.

 

 

Zivis

Uzmanību, brīvās zivtiņas! Šodien radīsi sev jaunu mērķi, turklāt tam būs arī vārds. Satiksi personu, kas aizraus ne vien ar ārieni, bet arī humora izjūtu. Diemžēl šim cilvēkam jau ir attiecības, tomēr tu būsi gatavs iejaukties un pierādīt, ka esi labāks. Par spīti tam, ka šis pāris drīz gatavojas precēties. Tās Zivis, kuras jau ir precējušās vai nopietnās attiecībās pievērsīsies mīļotā cilvēka vēlmju piepildīšanai.

 

 

Lai tev brīnišķīga un pozitīvu emociju piepildīta šī diena!

 

Iepriekšējais rakstsPēc mierīgas nogales nākamnedēļ laiks mainīsies – prognoze 7 dienām!
Nākamais rakstsIzskan pilnīgi jaunas ziņas par populāro TV3 seriālu “Nemīlētie”