Dari to, kas tavuprāt ir labākais tev un tavai ģimenei, neskatoties uz to, vai tas nozīmē kādu tiltu celšanu vai gluži otrādi – nojaukšanu.

 
aunsAuns
Auna zīmē dzimušie ir ambiciozi un straujas dabas cilvēki, kas dažkārt nozīmē, ka citus tie pamet sev aiz muguras. Atrodi laiku un veidu, lai atjaunotu komunikāciju ar ģimenes locekļiem vai draugiem, ar kuriem laika gaitā esi zaudējis saikni.

 

 

versis

Vērsis
Vēršiem šajā dienā ieteicams kopā ar ģimenes locekļiem un draugiem apmeklēt dažādus kultūras pasākumus un vietas. Tu ne visai mīli iesaistīties garās sarunās, tādēļ vispiemērotāk kopīgi pavadīt laiku būs, baudot mūziku vai filmu.

 

 

dviniDvīņi
Dvīņiem ieteicams rast iespēju sazināties ar saviem tuviniekiem un ģimenes locekļiem, kuri pašlaik atrodas tālienē. Sirsnīga telefona saruna būs veids, kā varēsiet kopā pavadīt laiku un būt blakus, neraugoties uz to, cik kilometri ir jūs šobrīd šķir.

 

 

vezisVēzis
Vēža zīmes pārstāvjiem šajā dienā jāmēģina kontrolēt pašiem sevi un jāļauj pārņemt inicitatīvu saviem tuvajiem, mīļajiem cilvēkiem. Kamēr vien zvaigznes ir tavā pusē, tu būsi tendēts visu ķert un grābt, radot pamatīgu haosu sev visapkārt.

 

 

lauvaLauva
Lauvas zīmē dzimušajiem jāuzmanās, lai tie kaut kādā veidā nesāktu sacensties ar citiem ģimenes locekļiem.Tevī mīt milzu sacensību gars un, ja ļausi tam vaļu jebkurā vietā un laikā, no konfliktiem, diemžēl, neizbēgt.

 

 

jaunavaJaunava
Jaunavām ieteicams plānot un organizēt dažādas tikšanās un kopā sanākšanas. Tu spēj uz visu raudzīties detalizēti un tālredzīgi, kas padara tevi par vispiemērotāko kandidātu lielāku sanākšanu organizēšanai un vadīšanai.

 

 

svariSvari
Svariem ieteicams pievērsties tikai un vienīgi savā ģimenes lokā esošu problēmu risināšanai un izvairīties no jebkādu komentāru sniegšanas par sarežģijumiem, ar kuriem saskaras citi. Tu bieži vien dalies ar savu viedokli jautājumos, par kuriem neesi līdz galam informēts, tātad arī spriestspējīgs un tas ir absolūti lieki, lai neteiktu – kaitīgi.

 

 

skorpionsSkorpions
Skorpiona zīmē dzimušajiem ieteicams turēt mēli aiz zobiem šajā dienā. Tev lieliski padodas uzpūst no mušas ziloni, uz katru sīkumu reaģējot pārāk asi un emocionāli. Ņem vērā, ka nereti var gadīties sāpināt kādu bez ļauna nodoma, it sevišķi ģimenes lokā.

 

 

strelnieksStrēlnieks
Strēlniekiem ieteicams darba dienu beigt ātrāk kā ierasts, lai varētu pavadīt vairāk laika kopā ar saviem draugiem un tuviniekiem. Tu esi apdāvināt ar spēju paveikt uzticētos darbus ātri un kvalitatīvi. Izmanto to šajā dienā.

 

 

mezazisMežāzis
Mežāža zīmē dzimušajiem ieteicams censties atslābināties un relaksēties, esot kopā ar saviem ģimenes locekļiem. Bieži vien tu uz ģimeni raugies kā uz tādu pašu hierarhisku struktūru kā biznesā vai politikā, kā dēļ vari justies sasprindzis arī mājās.

 

 

udensvirsŪdensvīrs
Ūdensvīriem ieteicams pievērst uzmanību cilvēkam, ar kuru tie grasās iesaistīties debatēs. Tu mīli gari un plaši runāt par dažādiem sociāli nozīmīgiem jautājumiem, taču ņem vērā, ka situācijas, kurās nonāksi pretējās frontēs ar kādu savu ģimenes locekli, ātri izies ārpus kontroles un sagādās ne mazums nepatīkamu brīžu.

 

 

zivis-2Zivis
Zivju zīmē dzimušajiem ieteicams vairāk laika pavadīt ar tiem draugiem un ģimenes locekļiem, kuri pēdējā laikā gājuši cauri dažādiem pārbaudījumiem savā dzīvē. Tu esi kluss un saprotošs cilvēks un tava kompānija kādam, kurš piedzīvo skumjas, sēras vai cita veida problēmas, būs kā balzams dvēselei.

 

 

Iepriekšējais rakstsKašers, Dārta Daneviča, Reinis Nitišs un citas slavenības vienojas kopīgā projektā
Nākamais rakstsAtēnās pēkšņi miris Latvijas vēstnieks Grieķijā