Auns

Šodien sapratīsi, ka turpmāk vairs nevēlies skaļi paust savas fantāzijas un sapņus. Daudzi cilvēki tos gluži vienkārši nesapratīs, citi tos pamanīsies pat nosodīt. Ja vēlies pārrunāt savus nākotnes mērķus ar kādu, sazinies ar saviem vecākiem. Tikai cilvēki, kuri dāvājuši tev dzīvību, spēs saprast visas tavas dīvainības un sniegt tev vērtīgus padomus, ar kuru palīdzību sasniegt kāroto.

 

Vērsis

Šodien tevi pārsteigs un iepriecinās labākā drauga rīcība. Viņš nolems tavai simpātijai dot mājienu par tavām jūtām pret viņu. Saruna noritēs veiksmīgi, kā rezultātā tavs draugs varēs tevi iepriecināt ar faktu, ka šīs jūtas ir abpusējas, kas, protams, padarīs tevi bezgala laimīgu. Pirms steidzies krist savas jaunās mīlestības apskāvienos, neaizmirsti pateikt paldies savam personīgajam amoram.

 

Dvīņi

Šajā dienā kategoriski aizliegts veikt jebkāda veida izmaiņas savas dzīvesvietas interjerā. Tiklīdz tavs partneris pamanīs tevis veiktos eksperimentus, izskanēs pamatīgas negācijas. Tev jāsaprot, ka tas ir jūsu abu mājoklis, kas nozīmē, ka pirms jebkādu pārmaiņu veikšanas nepieciešams abiem kopā par tām vienoties. Pirms ķeries klāt pie savu ideju realizēšanas, noorganizē nelielu ģimenes sapulci.

 

 

Vēzis

Šodien nāksies atbildēt par savām darbā pieļautajām kļūdām. Kamēr pār tevi no priekšniecības puses gāzīsies dusmu jūra, esi mierīgs un kluss. Ja šajā kritiskajā brīdī sāksi runāt pretī, šī, visticamāk, būs tava pēdējā darba diena šajā amatā. Iemācies atzīt savas kļūdas un uzņemies par tām atbildību. Apsoli, ka turpmāk rīkosies profesionālāk.

 

 

Lauva

Šodien nonāksi kāda ļoti zīmīga notikuma epicentrā. Iespējams, tas būs kāda drauga vai tuvinieka vadīts projekts. Lai nu kā, šis cilvēks tevi stādīs priekšā kā galveno projekta dzinēju, bez kura tā realizācija nav iespējama. Novērtē šo sev dāvāto uzticību un nekādā gadījumā neatsakies no piedāvātās dalības projektā. Tā atnesīs tev gan slavu, gan naudu, gan iespēju sevi pilnveidot.

 

 

Jaunava

Šī diena tev atnesīs kādu neveiksmi, dēļ kurai šo otrdienu nosaukt par vienkāršu un mierīgu būs neiespējami. Pēcpusdienā piedzīvosi īstu virpuļviesuli. Lai arī nebūsi šajā konfliktā iesaistīts tiešā veidā, tiksi izsaukts uz pārrunām, lai izklāstītu, kas īsti norisinājās šo cilvēku starpā. Atrast pareizāko un objektīvāko atbildi uz šo jautājumu nebūs vienkārši, līdz ar to tavi nervi tiks pamatīgi pakutināti. Vakarā, atgriežoties mājās, beidzot varēsi par notikušo pilnībā aizmirst un veltīt laiku atpūtai.

 

 

Svari

Šodien ieteicams būt īpaši piesardzīgam, komunicējot ar svešiniekiem. Pastāv risks, ka šie cilvēki vērsīsies pie tevis ar mērķi iegūt kādu nozīmīgu informāciju, kura varētu būt kompromitējoša tavam priekšniekam vai biznesa partnerim. Nedalies svarīgā informācijā ar apkārtējiem, tai skaitā tuviem cilvēkiem. Var gadīties, ka kāds, neiegūstot nepieciešamo no tevis, centīsies aptīt ap pirkstu kādu no taviem draugiem.

 

Skorpions

Šajā dienā tevi nokaitinās netaisnība, kas valda uz šīs pasaules. Uzzināsi, ka tavs labākais draugs ir atlaists no darba bez jebkādiem paskaidrojumiem un nolemsi steigties viņam palīgā. Sazināsies ar kādu augstāk stāvošu personu, pateicoties kurai zaudētā darba vieta tiks atgūta, taču, diemžēl, tas tavu draugu neiepriecinās. Viņš paziņos, ka vairs nespēj strādāt skarbās priekšniecības pavadībā.

 

 

Strēlnieks

Šodien ieteicams izvairīties no pārlieku lielas rotaļības komunikācijā ar pretējā dzimuma pārstāvjiem. Daži no viņiem tevi var pārprast, kā rezultātā iegūsi sev uzmācīgu pielūdzēju, kurš rakstīs un zvanīs tev visas dienas un nakts garumā. Tas nenotiks, ja pārstāsi dalīt smaidus un komplimentus katram pretīmnācējam. Galu galā, tev ir daudz svarīgākas lietas darāmas.

 

 

Mežāzis

Šodien būsi entuziasma pilns. Saņemsi papildus ienākumus un dosies uz veikalu, lai iegādātos lietu, kuru iepriekš nevarēji atļauties iegūt savā īpašumā, turklāt par krietni draudzīgāku cenu, nekā cerēji. Nu tu varēsi iepriecināt ar dāvanām arī savus ģimenes locekļus, it īpaši otro pusīti. Saņemtie pārsteigumi tuviniekos raisīs prieku, savukārt attiecības ar mīļoto kļūs harmoniskākas.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien pienākumiem nāksies veltīt vairāk laika un enerģijas, nekā parasti. Tam iemesls būs kāda cilvēka prombūtne. Neizrādi nepamierinātību. Šīs neērtības jāpiecieš tikai vienu dienu, turklāt čīkstēšana var pamatīgi iedragāt tavu reputāciju apkārtējo acīs.

 

Zivis

Šodien alksi pēc sabiedrības uzmanības. Lai kļūtu populārs, būsi gatavs teju uz jebko. Diemžēl, skandalozais video, ko ievietosi sociālajos tīklos, nenesīs kārotos rezultātus – gluži otrādi. Tu sevi citu acīs padarīsi par visai netīkamu personu, kurai ir sveši jebkādi morāles standarti. Lai no tā izvairītos, krietni pārdomā iespējamās sekas un tikai tad rīkojies.

Lielisku dienu!

 

Iepriekšējais rakstsSēru vēsts: Mūžībā devies kādreizējais LNT žurnālists Goldmanis
Nākamais rakstsSkumja vēsts: Svētdien 80 gadu vecumā mirusi pazīstamā aktrise Ausma Kantāne