Auns

Šodien daudzi sajūsmināsies par taviem apslēptajiem talantiem. Savas līdz šim slēptās prasmes atklāsi tad, kad kopā ar kolēģiem gatavosies lielām svinībām ofisā vai kādam korporatīvam pasākumam. Vēl viens patīkams brīdis šajā dienā būs kāds spontāns pirkums. Vakarā nolemsi aizskriet līdz veikalam, lai iegādātos ikdienai nepieciešamās preces un atradīsi vēl ko noderīgu, turklāt ar labu atlaidi.

 

 

Vērsis

Šodien tevi iepriecinās tavs mīļotais cilvēks. Viņš beidzot sniegs pozitīvu atbildi uz kādu tev svarīgu jautājumu. Līdz ar šo atbildi, jums kā pārim atvērsies jauna lappuse piedzīvojumu pilnajā grāmatā. Tu un tava otrā pusīte nopietni apsvērsiet tuvākajā laikā kļūt par vecākiem. Iespējams, par saviem nodomiem informēsiet arī tuvākos draugus un ģimenes locekļus.  

 

 

Dvīņi

Šodien sev nesvarīgu uzdevumu veikšanu uztversi kā tukšu laika izšķiešanu. Lai arī tev pašam tas šķitīs racionāli, cilvēki, kuri saņems ātru atteikumu uz izteikto palīdzības lūgumu, nekad tavu atraidījumu neaizmirsīs. Ja nevēlies iegūt pāris jaunus ienaidniekus, rīkojies taktiski. Piemēram, izdomā ticamu attaisnojumu tam, kādēļ nevari sniegt savu palīdzību kādam citam.

 

 

Vēzis

Šodien baudīsi dabas krāšņumu. Apstākļi sakārtosies tā, ka, lai realizētu kādu projektu, nāksies izbraukt ārpus pilsētas. Strādāšana gleznainā vidē sagādās tev patiesu baudījumu. Tevī radīsies ideja uz vasaru pārcelties uz kādu mazpilsētu vai laukiem. Tavs mīļotais cilvēks atbalstīs tavu iniciatīvu un jau vakarā abi kopīgi plānosiet un meklēsiet idillisku vietu, ko vasarā saukt par savām mājām.

 

 

Lauva

Šo dienu pavadīsi pārsteidzoši romantiski. Pēc darba dosies uz randiņu, kuru būs noorganizējis kāds tavs ilglaicīgs pielūdzējs. Būsi mierpilns un relaksēts līdz brīdim, kad izdzirdēsi jautājumu, no kura visu laiku baidījies. Tavs kompanjons atklās savas jūtas un lūgs tev uzsākt ar viņu ilgstošas, nopietnas attiecības. Nekautrējies palūgt viņam laiku, lai apdomātos, kā arī nesaki uzreiz nē – tas tikai izbojās šī vakara brīnišķīgo atmosfēru.

 

 

Jaunava

Šodien tavas vājās puses būs finanšu analīze un dažādi aprēķini. Ja šodien esi iecerējis plānot ģimenes budžetu, labāk šo pienākumu uztici savai otrajai pusītei. Tiesa gan, ieteicams pārbaudīt, vai tavs dzīvesbiedrs ir sarakstā iekļāvis visus ikdienai nepieciešamos uzdevumus, kā arī izsvītrot no saraksta pirkumus, kurus šobrīd nevarat atļauties veikt.

 

 

Svari

Šodien izķepurosies no kādas īpaši apkaunojošas situācijas. Tā radīsies, satiekoties tavam bijušajam un esošajam partnerim. Viss norisināsies sabiedriskā vietā un, redzot, kā viņu abu starpā briest publiska izrāde, tu impulsīvi metīsies bēgt. Tā kā vairs tur nebūsi, nebūs arī iemesla konfliktēt. Viņi pārmīs pāris vārdus tagad un pēc tam, beigās, iespējams, kļūstot pat par draugiem.

 

 

Skorpions

Šodien pastāv risks saskarties ar visai niknu kritiku no sava laulātā drauga. Viņš tevi vainos vairākkārtīgā maldināšanā saistībā ar dažādām svarīgām lietām. Nāksies uzklausīt visnopietnākos apvainojumus, tajā skaitā vainošanu krāpšanā ar kādu kaimiņu vai darba kolēģi. Esi mierīgs, kluss un necenties strīda karstumā sniegt pretargumentus – tie tikai pielies eļļu ugunij.

 

 

Strēlnieks

Šodien ieteicams nenovērtēt sevi par zemu un neapšaubīt savas spējas. Pretējā gadījumā pastāv risks piedzīvot neveiksmi teju visās dzīves jomās. Strādā ar sevi, vairo sevī pozitīvas domas, pašpārliecinātību un pārliecību, ka viss izdosies lieliski. Labākais veids, kā atgūt pārliecību par sevi, ir atcerēties savas pagātnē gūtās uzvaras.

 

 

Mežāzis

Šodien nolemsi ekstrēmi mainīt savu ārējo izskatu. Pirms ķerties klāt šāda veida eksperimentiem, ieteicams padomāt par to, kā uz tiem reaģēs tavs mīļotais cilvēks. Ja viņš pēc dabas ir visai līdzsvarots un konservatīvs, iespējams,  viņš nesapratīs krasās pārmaiņas, ko esi ieplānojis. Tā vietā padomā par kādu ģimenisku piedzīvojumu, ko tādu, ko jūs abi ar savu īpaši piesardzīgo partneri varētu patiesi izbaudīt.

 

 

Ūdensvīrs

Šo dienu pavadīsi, darot dažādus mājsaimniecības darbus. Neplānoti iegūsi brīvdienu, kuru nolemsi pavadīt, uzkopjot savu dzīvesvietu. Zinot, ka tev priekšā ir vesela diena, tu nesteigsies ar  darbiem un vispirms atbildēsi uz draugu telefona zvaniem un īsziņām. Kāda drauga izklāstītie jaunumi tevi burtiski paralizēs (iespējams, tie būs saistīti ar tava bijušā dzīvesbiedra gatavošanos laulībām).

 

 

Zivis

Šodien nevēlēsies ieklausīties nevienā tuvinieku sniegtajā padomā un par spīti viņu centieniem tevi atrunāt, uzsāksi attiecības ar kādu, kuram nav tā labākā reputācija. Domāsi, ka, pat, ja baumas ir patiesas, vienmēr pastāv iespēja, ka šis cilvēks mainīsies un būšana kopā ar tevi viņam palīdzēs to izdarīt. Taču, diemžēl, jau vakarā nāksies atzīt sev pašam, ka tavs jaunais partneris pārlieku brīvi un vaļīgi izturas pretējā dzimuma pārstāvju kompānijā.

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsZiņo par smagu avāriju Zemgales pusē
Nākamais rakstsSpriedzes pilns brīdis Ventspils ostā: prāmis ietriecies ostas piestātnē – VIDEO