Šo dienu raksturos optimistiska attieksme. Vari drosmīgi uzņemties lietas, kas vienmēr šķitušas neērtas. Nešaubies par šo brīdi, tici, ka tev viss izdosies. Šī pārliecība palīdzēs pietuvoties uzvarai.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien tev nevajadzētu akli ticēt padomiem, ko saņemsi no kāda no kolēģiem. Visticamāk, ka vismazākais, ko šis cilvēks pašlaik vēlas, ir redzēt panākumus tavā karjerā. Pēc darba ir lietderīgi pastaigāties pa tirdzniecības centru, jo var rasties iespēja veikt ļoti izdevīgu pirkumu.

 

versis-mil-horVērsis
Šajā dienā vari saņemt ļoti nepatīkamas ziņas. Ir ļoti iespējams, ka persona, kura pirms kāda laika piekrita aizdevumam, tagad lūgs, lai tu pēc iespējas ātrāk atdod viņa naudu. Ļoti ticams, ka zvanīsi visiem saviem draugiem, lai varētu to realizēt, atkal iedzīvojoties parādos.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šajā dienā tev nav ieteicams strīdēties ar ikvienu, kas būs tavā ceļā. Tavi oratora talanti var nedaudz mazināties, kamēr meklēsi piemērotus argumentu, ar ko sašūpot pretinieka pārliecību. Lai saglabātu savu emocionālo komfortu, pilnīgi atsakies no piedalīšanās verbālās kaujās.

 

vezis-mil-horVēzis

Šajā dienā vari sagaidīt nelielas grūtības, kamēr izmantosi neaizstājamas mājsaimniecības ierīces. Nebaidies uzdot šo pienākumu daudz zinošākiem cilvēkiem. Ja lūgsi, visticamāk, saņemsi palīdzību, lai atrisinātu problēmas, strādājot ar tehnoloģijām. Tāpat zvaigznes uzsver, ka šodien nevajadzētu mēģināt eksperimentēt ar savu izskatu.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien tu vari tikt iepazīstināts ar kādu nākotnes radinieku. Kāds no taviem tuvākajiem ģimenes locekļiem – atvase, brālis, māsa vai kāds cits var nolemt apprecēties un aicinās tevi iepazīties ar izredzēto. Tu novērtēsi šo personu objektīvi un sniegsi spriedumu, ka šis cilvēks ir ļoti piemērots.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šajā dienā tu nedrīksti padoties savu kolēģu provokācijām. Kad dzirdi apvainojumus, kas vērsti uz tevi, nesāc klaigāšanu un nepadari šo situāciju vēl satraucošāku. Šāda uzvedība aptraipīs tavu profesionālo reputāciju.

 

svari-mil-horSvari 
Šodien tev būs ļoti svarīgi dzirdēt apkārtējo uzslavas un komplimentus. Dienu pirms svarīgas prezentācijas vari sajust katastrofālu pašapziņas trūkumu, un, iespējams, vēlēsies atbrīvoties no tā, cik ātri vien iespējams. Kāds no taviem draugiem darīs visu, kas viņa spēkos, lai atbalstītu tevi ar saviem vārdiem un darbiem.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien tev pastāv paaugstināts risks kļūt par krāpnieku vai oportūnistu upuri. Esi īpaši modrs sociālajā vidē, jo briesmas gaidīs, kad tu zaudēsi modrību. Tāpat šodien labāk nenodibini  draudzīgas attiecības ar kādu, un īpaši ignorēt jebkādus piedāvājumus no svešiniekiem.

 


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šajā dienā zvaigznes tev neiesaka tērēt līdzekļus saviem projektiem. Vispirms izzini sīkāku informāciju par savām idejām, un dalīties tajās ar draugiem un kolēģiem, lai rastu labāko problēmas risinājumu. Tāpat nevajadzētu kritizēt savus tuviniekus, jo tavi komentāri var veicināt vai izraisīt kādu masveida incidentu.

 

mezazis-mil-horMežāzis 

Šajā dienā tev būs jātiek galā ar ļoti svarīgiem jautājumiem attālināti. Vari saņemt e-pastu no potenciālā darba devēja ar piedāvājumu sadarboties. Iespējams, vēlēsies to apspriest pa tālruni ar radiniekiem, un tajā pašā laikā vari turpināt īstenot kādas citas nepieciešamās darbības. Galu galā vari saprasts, ka tev nav izdevies to īstenot veiksmīgi.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Šajā dienā tev tiks lūgts, lai palīdzi kontrolēt darba kolēģus un uzraugi viņu veikumu. Tu, visticamāk, uzņemsi šo ziņu labvēlīgi un uzklausīsi katru vārdu, ko tev teiks. Līdz darba dienas beigām kļūs skaidrs, ka esi dzimis līderis, jo tavus uzdevumus ievēro un ieteikumiem paklausa teju ikviens. Pastāv iespēja, ka to pamanīs priekšnieks, kurš nolems piedāvāt kādu vadošu amatu.

 

zivis-mil-horZivis

Šajā dienā tu vari izbaudīt pilnīgu emocionālo komfortu. Darbā tev nebūs ne mazāko problēmu, un vari pat saņemt uzslavas no priekšnieka. Vakarā vari nolemt noorganizēt kādu izklaidi savai ģimenei. Visi varat doties uz jūsu iecienītāko kafejnīcu, un pēc tam apmeklēt dažus radiniekus.
 

Lai veiksmīga diena!

Iepriekšējais rakstsDomāja, ka viņu izjoko: Rīdziniece paklausa vīramātei un tiek pie pilnīgi jauna auto!
Nākamais rakstsLiela nelaime naktī notikusi Vidzemes pusē