Šodien pamanīsi, ka apkārtējie tādā vai citādā veidā, bet pakļaujas Tavai ietekmei un aktīvajai rīcībai. Pat ja kāds būs neapmierināts, ar to vienkārši jātiek galā. Uz Tevi tas atstās pozitīvu ietekmi un palīdzēs novirzīt enerģiju vajadzīgajā virzienā.

 

auns-mil-horAuns

Tava interese par izmaiņām vai vienkārši jaunu lietu ieviešanu sadzīvē un ģimenes dzīvē kļūst aizvien izteiktāka. Pārskati dažas no savām labākajām idejām un izvēlies, kuru izmēģināsi praksē.

 

versis-mil-horVērsis

Laba diena, lai uzņemtu viesus vai dotos ciemos pats. Nopietnas izmaiņas mājās, kā remontu, dizaina un mēbeļu maiņu vai pārkārtošanu labāk uz laiciņu atlikt. Seko līdzi saviem tēriņiem, ir viegli aizrauties.

 

dvini-mil-horDvīņi

Brīnišķīgs laiks draudzīgām, neformālām sarunām. Vari gūt panākumus mākslā. Tev patiks komunikācija ar apkārtējiem un tas, ka nav jāievēro kādi strikti noteikumi. Protams, pieklājības robežās.

 

vezis-mil-horVēzis

Kad mēģināsi ieviest svaigas vēsmas savā mājsaimniecībā, ģimenes dzīvē vai attiecībās ar vecākiem, vari pēkšņi saskarties ar līdzekļu trūkumu. Šīs izmaksas var izrādīties daudz dārgākas kā sākotnēji plānots vai kā tev šķita, cik tam vajadzētu maksāt. Izvēlies risinājumus, kurus vari atļauties.

 

lauva-mil-horLauva

Cilvēki ap tevi izrādīs neparastas, netradicionālas vajadzības, kas var šķist pat neatbilstošas un dīvainas. Attiecībās šodien ņēmēji vēlēsieties būt abi. Kontakti ar labi pazīstamiem cilvēkiem var izrādīties ne gluži tādi, kā gaidīts.

 

jaunava-mil-horJaunava         

Vēlams šodien sev neuzstādīt kādas augstas latiņas vai reāli nepaveicamus uzdevumus. Visticamāk, šī diena paies nemitīgās kafijas un pīppauzēs, čalošanā ar kolēģiem un bezrūpīgā gumijas stiepšanā. Un kādēļ gan ne?

 

svari-mil-horSvari

Tava vēlme (un arī vajadzība) pēc kārtīgas atpūtas, vides maiņas un neparastām izklaidēm tikai pieaug. Iespējams, dodies uz vietu, kuru nekad iepriekš neesi apmeklējis. Un neko nesaplāno, viss savās vietās nostāsies pats no sevis.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien vēlēsies daudz draudzīgas, neformālas komunikācijas, un šī vēlme dienas gaitā tikai pieaugs. Neliela ballīte ar draugiem pie tevis – izklausās jautri, vai ne? Visu savus tuvos cilvēkus tu redzi kā savus sabiedrotos. Dari visu, lai tas tā arī paliek.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Komunikācija ar saviem tuvajiem cilvēkiem solās būt visai patīkama, un tu to izbaudīsi. Tuvākajā laikā gaidi jaunus kontaktus un pat kādu braucienu. Vienkārši izejot pastaigāties vai dodoties nelielā izbraucienā, iespējams satikt jaunus domubiedrus.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Tu būsi slinkāks kā ierasts. Pārdomāsi savu finanšu stāvokli un lietas, kuras esi iegādājies vai tikai vēl plāno. Tev var rasties jaunas vēlmes intīmajā dzīvē, kā arī daži pārtikas produkti pēkšņi var garšot savādāk.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien nebūs viegli pretoties kāda simpātiska cilvēka šarmam un vēlmēm, kaislībām. Tiesa, tavas pašreizējās vajadzības būs krasā pretrunā ar to, kas tiks piedāvāts, ietīts spožā papīrā. Miers, draudzība un mīlestība ir tās sajūtas, kas tev nepieciešamas visvairāk, tiecies pēc tām.

 

zivis-mil-horZivis

Erotiskas, gastronomiskas vai cita veida pārmērības šodien var kļūt par iemeslu tam, ka nejutīsies labi. Toties darbā gan iekārtosies tā, lai šo dienu pavadītu rāmi un atviegloti. Iespējams, iztērēsi kādu summiņu, lai ap sevi iekārtotu jaukāku vidi un vienkārši justos labāk.

 

Lai izdevusies pirmspēdējā septembra diena!

 

Iepriekšējais rakstsPēc vairākas dienas ilgiem meklējumiem atrasta Rīgā pazudusī skolniece
Nākamais rakstsĻoti smaga avārija notikusi uz šosejas starp Dobeli un Jaunbērzi