Šodien pats būsi vainojams pie visa, kas ar tevi notiks, arī pie neveiksmēm. Tavi trūkumi šodien var likt par sevi manīt un teju “iekost” tev. Pārliecinies, lai nerīkotos nežēlīgi un neuzbruktu citiem bez iemesla.

 

 

Auns

Veiksmīga diena dažādām darbībām, kas saistītas ar nekustamo īpašumu, turklāt spēsi visu izdarīt līdz galam. Vienkārša komunikācija spēs tevi lieliski iedvesmot visai darba nedēļai. Neuzņemies jaunus pienākumus. Mēģini pabeigt svarīgas lietas.

 

 

Vērsis

Piemērota diena, lai attīrītos, atbrīvotos no atkarībām un lietām, kas traucē. Ja tu esi smēķētājs, šodien būs ļoti piemērota diena šī netikuma atmešanai. Vienkārši izmēģini darīt kaut ko sevis labā!

 

 

Dvīņi

Šodien pacenties atrast laiku, ko veltīt kultūras jomai. Apmeklē kādu izstādi, muzeju, koncertzāli vai teātri. Šī pieredze tevi pozitīvi uzlādēs un sniegs garīgu rezervi visai nedēļai. Ja vien iespējams, dodies turp kopā ar bērniem vai kādu citu ģimenes locekli.

 

 

Vēzis

Šī diena varētu sagādāt problēmas ar veselību, tādēļ mēģini relaksēties un veikt dažādus imunitāti un organismu spēcinošus pasākumus. Mēģini izturēties brīvi un nepiespiesti arī tad, ja atrodies svešu cilvēku kompānijā.

 

 

Lauva

Komunikācijas procesā ar bērniem tu sapratīsi savas kļūdas un kļūdainos aprēķinus. Te nepieciešams atbrīvoties no pārlieku lielas stingrības. Iespējams, šodien sāksies periods, kad varēsi pareizā gultnē ievirzīt savas domas, savukārt tas tev lieliski noderēs un atmaksāsies nākamnedēļ.

 

 

Jaunava

Brīnišķīga diena, kas ļaus tev sevi pierādīt dažādās jomās. Stiprini intuīciju un prognozēšanas spējas, aktīvāk iesaisties sociālās darbībās. šodien izvairies no alkoholisku dzērienu lietošanas, mēģini pievērsties veselīgākam dzīvesveidam. Komunikācija un spēles ar bērniem spēs sagādāt prieku!

 

 

Svari

Aktīva, radoša diena. Īpaši labvēlīga tiem Svariem, kuru darbība saistīta ar mākslu. Tava bagātā iekšējā pasaule varētu teju pieprasīt jaunu, netradicionālu vidi. Šodien tev būs radoša pieeja darbiem, daudz dažādu sajūtu un apkārtējo laipnība palīdzēs visu padarīt daudz vieglāk, radot patīkamāku atmosfēru.

 

 

Skorpions

Šo dienu izmanto tam, lai satiktos ar kādu labu draugu un izrunātos ar partneri par visintīmākajām lietām, jo kaut kas šķeļ jūsu attiecības. Iespējams, tavā dzīvē ienāks kāds cilvēks, kurš reiz jau ar tavu dzīvi bija saistīts. Viņa uzmanība un iejūtība palīdzēs tev atbrīvoties no šaubām un iepriecinās dvēseli.

 

 

Strēlnieks

Šī diena var radīt daudz satraukumus un stresa. Iespējamas izmaiņas tavā personīgajā dzīvē, kas būs saistītas ar jauniem paziņām un veco sakaru pārtraukšanu. Jebkurā gadījumā – neaizmirsti par tiem, kuri tev dzīvē ir palīdzējuši.

 

 

Mežāzis

Šodien tevi pārņems vispārēja noguruma sajūta. Pārmērīgā slodze var tevi burtiski vilkt uz leju. Mēģini samazināt apgriezienus, ieturēt pauzi un atpūsties, pretējā gadījumā piedzīvosi nopietnu saslimšanu. Tev vitāli nepieciešama atpūta.

 

 

Ūdensvīrs

Lieliski piemērota diena sanāksmēm, pieņemšanām un ģimenes svinībām. Tava spēja sajust cilvēku vēlmes šodien būs īpaši laba, tāpēc varēsi iepriecināt sev apkārt esošos. Pastāvi uz savu viedokli – tev ir tiesības uz to! Pēcpusdienā, iespējams, pasliktināsies pašsajūta.

 

 

Zivis

Ja vēlies pārmaiņas – šodien daudz kas uz tām vedinās, taču nopietnākie rezultāti būs nedaudz vēlāk. Šajā laikā tu vari uzlabot savas komunikācijas iemaņas, popularitāti un, ja esi viens, atrast arī lielo mīlestību.

 

 

Lai tev šī diena brīnišķīgi skaista!

Iepriekšējais rakstsCovid-19 Latvijā: Diemžēl izskan nepatīkamas ziņas no epidemiologiem
Nākamais rakstsDiemžēl liela nelaime piemeklējusi bijušās Latvijas svarcelšanas zvaigznes ģimeni