Auns

Šo dienu aizvadīsi rotaļīgā noskaņojumā. Ar ik vienu dalīsies savā optimismā, kā rezultātā tev apkārt būs tikai un vienīgi pozitīvi noskaņoti cilvēki. Tai pašā laikā neaizmirsti par saviem darba pienākumiem, kurus izpildīt tev šajā dienā izdosies vienkārši lieliski! Visi šīs dienas notikumi kārtējo reizi pārliecinās priekšniecību, ka tu esi pelnījis paaugstinājumu amatā.

 

 

Vērsis

Šodien ieteicams nepaļauties uz apkārtējo sniegto informāciju. Pastāv risks, ka kāds tevi maldinās. Esi piesardzīgs un vairākkārt pārbaudi dzirdētos faktus. Diena aizritēs bez īpašiem sarežģījumiem. Pabeigsi darbu pie kāda aktuāla projekta, savukārt vakarā ļausies atpūtai un izklaidei. Viss noritēs gludi, ja vien atcerēsies sevi pasargāt no dezinformācijas.

 

 

Dvīņi

Šī diena tev atnesīs vairākas problēmas finanšu jomā. Cilvēks, kuram pirms kāda laika aizdevi visai ievērojamu naudas summu, paziņos, ka ir bankrotējis, kas nozīmē, ka cerības šo naudu atgūt atpakaļ ir pielīdzināmas nullei. Skumjākais ir fakts, ka viņš pat neatvainosies par šo situāciju. Uztver to kā vērtīgu mācību un turpmāk krietni izvērtē, vai, kam un cik daudz naudas esi gatavs aizdot.

 

 

Vēzis

Šodien tevi pamatīgi nogurdinās profesionālie darba pienākumi. Acīmredzot, vakardienas pārāk lielā kāre pēc atpūtas un izklaidēm būs guvusi virsroku. Miega trūkuma dēļ būs grūti ieiet normālā darba ritmā. Tev tas izdosies vien tad, kad saņemsi priekšniecības paziņojumu, ka šomēnes tiks noteikts mēneša labākais darbinieks. Tas tevi sapurinās, taču aizvien nespēsi laikā pagūt izdarīt visu nepieciešamo.

 

 

Lauva

Šodien būsi ļoti nervozs. Tā kā tavam satraukumam nebūs pamata, apkārtējie tevi sāks dēvēt par trauksmes un panikas cēlāju. Jau nedaudz vēlāk sapratīsi, ka esi uzpūtis no mušas ziloni, paziņojot par kādu nelielu starpgadījumu darbā. Pat priekšnieks tevi mierinās, sakot, ka šāda situācija var atgadīties ar ik vienu, tai skaitā ar visizcilāko speciālistu nozarē.

 

 

Jaunava

Šodien steigšus centīsies atrisināt nesaskaņas ar saviem vecākiem. Tas, vai tev izdosies to panākt, pilnībā atkarīgs no viņiem. Nevēloties provocēt vecākos dusmas, izturēsies taktiski un ļausi viņiem izteikties, lai nedaudz vēlāk mierīgā ceļā varētu izklāstīt viņiem savas domas un pieņemtos lēmumus.

 

 

 

Svari

Šodien nebūs nepieciešams cīnīties par pretējā dzimuma pārstāvju uzmanību. Tavs apburošais šarms viņus pievilks kā magnēts. Ja tev nav padomā piesaistīt kāda īpaša cilvēka uzmanību, ieteicams neiesaistīties sarunās ar šīs dienas pielūdzējiem. Tev nav nepieciešami uzmācīgi fani. Kopumā šī diena paies uz pozitīvas nots un patiesi izbaudīsi komplimentus un uzmanības apliecinājumus.

 

 

Skorpions

Šodien nāksies palauzīt galvu saistībā ar dažādiem finanšu jautājumiem. Būsi pārsteigts, ka brīnumainā kārtā tavs finansiālais stāvoklis ir uzlabojies. Ilgi analizējot, sapratīsi, ka tas viss ir pateicoties tevis veiktajiem uzkrājumiem. Tas tevi iedvesmos, līdz ar to mērķtiecīgi turpināsi novirzīt naudu no sava maka krājkontā.

 

 

Strēlnieks

Šodien ieteicams uzmanīgi paraudzīties apkārt, lai nepalaistu garām kādu likteņa sūtītu dāvanu. Iespējams, tā ir jauna iepazīšanās ar kādu autoritāti, kas var burtiski apgriezt tavu dzīvi kājām gaisā. Viņš pavērs tev durvis uz jaunām dzīves iespējām, pateicoties kurām varēsi gūt labākus ienākumus un augstāku statusu sabiedrībā.

 

 

 

Mežāzis

Šodien būsi tālu no sev raksturīgās pieticības un pieticīgajiem žestiem. Pavisam aizmirsīsi par savu ļoti merkantīlo pieeju finanšu jautājumiem. Izvēloties dāvanu jubilejā kādam gados vecākam ģimenes locekļiem, būsi ļoti dāsns un iztērēsi teju visus savus iekrājumus, lai viņu iepriecinātu. Šī dāvana tavu tuvinieku ļoti iepriecinās un viņa pateicība tev būs neizmērojama.

 

 

 

Ūdensvīrs

Šodien ieteicams rast citu pieeju komunikācijai ar savu otro pusīti. Tavs partneris būs romantiskā noskaņojumā, kas tevi var nedaudz samulsināt. Vakarā tiešā veidā viņam pajautāsi, vai patiesi jums kā pārim ir nepieciešamas dejas mēnessgaismā un citi romantiski žesti. Viņš būs saprotošs pret tevi un uzklausīs tavu viedokli, ja vienkāršiem vārdiem spēsi aprakstīt savas sajūtas.

 

 

Zivis

Šodien tevi būs grūti nosodīt par ļaušanos meliem un maldināšanai. Tu apmuļķosi vairākus potenciālos uzņēmuma klientus ar mērķi panākt viņu piekrišanu sadarbībai. Lai gan viņus maldināsi, sirdsapziņa tevi nemocīs. Tava uzvedība būs tieši tāda pati, kā konkurentu. Pārņemot viņu darba metodes, tu sasniegsi īslaicīgus rezultātus, bet, diemžēl, ilgtermiņā šī sistēma nestrādās.

 

Jauku dienu!

 

Iepriekšējais rakstsParādās pavisam jaunas ziņas par tautā mīlēto mūziķi Ivo Fominu
Nākamais rakstsUkrainietes Latvijā atradušas veidu kā piepelnīties