Šodien nevajadzētu uzņemties riskantas saistības pat tad, ja labi rezultāti šķietami garantēti. Neesi augstprātīgs un egoistisks, apdomā sakāmo, pirms sper laukā. Vienā vārdā – mieru! Ko vēl zvaigznes šodien sola katrai horoskopa zīmei?

 

auns-mil-horAuns

Šodien būs jātiek galā ar cilvēku, kurš itin nemaz nevēlas sadarboties un uzklausīt. Tu varēsi stāstīt jebko, bet viņš nešķitīs apmierināts. Situācija nebūs patīkama, tomēr tā vietā, lai uzsprāgtu, vienkārši dziļi ievelc elpu un aizskaiti līdz desmit. Ar to šoreiz pietiks, tu patiešām centies.

 

versis-mil-horVērsis

Darba daudzums Vēršus šodien patiesi gāzīs no kājām. Tev nāksies paveikt ne tika savus darbus, bet arī piepalīdzēt citiem, turklāt pēkšņa vajadzība pēc tava viedā padoma var rasties arī tuvam radiniekam. Tu tiksi galā.

 

dvini-mil-horDvīņi

Kārtējo reizi gūsi apstiprinājumu tam, cik ļoti partneris tevi mīl. Mīļotais cilvēks kopā ar vēl kādu sarūpēs tev jauku pārsteigumu. Neskaiti vēl nenopelnītu naudu – un vēl jo mazāk to netērē. Dārgais un ne pārāk vajadzīgais pirkums interneta veikalā noteikti var pagaidīt.

 

vezis-mil-horVēzis

Kaut kas var raisīt šaubas par partnera uzticību. Runa būs par kādu ziņu vai sveicienu, kas, tavuprāt, ir pārāk sirsnīgs. Pajautā patiesību abām iesaistītajām pusēm, ja reiz veic savu izmeklēšanu. Vakarā noteikti atvēli brīdi, lai atslābinātos.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien tev raksturīgas palielinātas ambīcijas. Tu nejautāsi palīdzību nevienam , lai arī cik sarežģīts nebūtu darbs. Strādāsi bez pauzēm, lai tikai visu pabeigtu. Apkārtējie to novērtēs, tomēr neceri uz ko īpaši vairāk par “paldies”.

 

jaunava-mil-horJaunava

Iespējams konflikts darbā ar kādu pazīstamu cilvēku. Tev šķiet, ka viņš Tevi komandē. Atsakoties pildīt viņa lūgumus/pavēles, tu vari izsaukt uguni uz sevi, bet vismaz rīkosies godīgi un saskaņā ar saviem principiem.

 

svari-mil-horSvari 

Patiešām reti veiksmīga diena, panākumi teju vai garantēti ikvienā jomā. Tāpat gaidāma kāda ļoti patīkama tikšanās ar sen neredzētu, mīļu cilvēku. Kaut šādu dienu būtu vairāk.

 

strelnieks-mil-horSkorpions

Gana nenovērtēsi sevi un savas spējas. Neatsakies no kaut kā tikai tādēļ, ka tev šķiet – tu netiksi galā. Konsultējies ar cilvēkiem, kuriem tu uzticies. Kāds ļoti pievilcīgs cilvēks pievērsīs tev uzmanību – nebaidies, bet izmanto iespēju.


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Veiksi sen kārotu pirkumu. Beidzot! Tu, iespējams, pat aizņēmies naudu šī dēļ, solot drīz atdot. Tomēr esi uzmanīgs ar solījumiem, jo tev drīzumā var uzrasties citi, pavisam negaidīti remonta tēriņi, kas saistīti ar sadzīves tehniku vai auto.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Pārbaudīsi savu veiksmi, liekot visu uz vienas kārtas – un tā izrādīsies veiksmīga. Gaidāma peļņa vai līdzīgi finanšu panākumi. Personīgajā dzīvē esi rāms un pieņem labi izsvērtus lēmumus.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Šodien būs ļoti grūti saprast, ko par tevi domā apkārtējie, īpaši jau tad, ja tev tas ir ļoti svarīgi. Tas viss var nedaudz patraucēt ne tikai darbā, bet arī komunikācijā ar mājiniekiem.

 

zivis-mil-horZivis

Šodien pilnībā varēsi paļauties uz saviem labākajiem draugiem un ģimeni, viņi nepievils. Iespējams, tev būs nepieciešama finansiāla palīdzība, vai arī vienkārši laba drauga plecs. Sarunā ar draugu iegūsi vērtīgas atziņas priekšdienām.

 

Izdevušos dienu!

 

 

 

Iepriekšējais raksts“Ērkšķu” dāmas piedzīvo pavisam negaidītus notikumus – VIDEO
Nākamais rakstsBrīdina par laika apstākļiem tuvākajās stundās