Dienas pirmā puse var izraisīt emocionālo spriedzi, kas pati par sevi nebūs nelabvēlīga. Tomēr ņemot vērā to, ka sociālā mijiedarbība nebūs tik ērta kā vēlējies, tas var izraisīt uzbudināmību un neapmierinātību. Dienas laikā vari apjaust, ka cilvēki cenšas iejaukties tavā privātajā dzīvē. 

 

auns-mil-horAuns
Šodien sāksies daudzas  izmaiņas tavā dzīvē. Tas tomēr nav iemesls, lai tu būtu nolaidīgs darbā, karjeras izaugsmē vai profesionālajā pilnveidē. Šodien kļūs spēcīgāka nepieciešamība pēc savaldības un askētisma. Profesionālās atbildības var nonākt pretrunā ar personīgajām lietām.

 

versis-mil-horVērsis

Tava vajadzība iegūt biznesa informāciju un sadarbību ar ārvalstu kolēģiem kļūs spēcīgāka. Īss izbrauciens ar konkrētu mērķi tavā prātā tāpat solās būt veiksmīgs. Diena ir labvēlīga pārdomām. Ja starppersonu attiecības kļūst pārāk emocionālas, tev vajadzētu savlaicīgi pielietot savu veselo saprātu un loģiku.

 

dvini-mil-horDvīņi
Zvaigznes iesaka, ka te vajadzētu atrast pareizo līdzsvaru starp savām kaprīzēm un finansiālo atbildību. Šī ir piemērota diena darījumiem, aprēķiniem un tam, lai tu koncentrētos uz pārdomām vienatnē. Kad apmaldies savās domās vai kādās sarunās, tev vajadzētu dot priekšroku tēmām, kam ir praktisks raksturs.
 

vezis-mil-horVēzis

Pat, ja esi pārskatījis savu sākotnējo šīs dienas plānu, tev vajadzētu labāk pieturēties pie konservatīva, tradicionāla rīcības stila, kas nelauzīs tradīcijas un normas. Ievēro biznesa un sociālās vides etiķeti. Zvaigznes mudina šodien ieklausīties partnera praktiskajos padomos.

 

lauva-mil-horLauva

Ir pienācis laiks ieviest kārtību tavās lietās, tai skaitā – uzkopt darba vietu. Saruna ar tavu priekšnieku solās būt mierīga un produktīva, ja tu galvenokārt koncentrēsies uz uzņēmējdarbības momentiem un neuzstāsi uz savu redzējumu par kādām lietām.


jaunava-mil-hor
Jaunava

Šodienas notikumi kļūs par ilgi gaidītu atalgojumu par pēdējā laika nepatikšanām. Tu varēsi patstāvīgi pārvaldīt savu laiku un iespējas. Apkārt esošie cilvēki labprāt uzklausīs tavus pieņēmumiem un argumentus. Biznesa dialogu vai ceļojumu vari apvienot ar atpūtu.

 

svari-mil-horSvari

Diena radīs ideālus apstākļus profesionālajiem kontaktiem. Šodien tu vari domāt par savu jauno plānu un nodomu pamatiem. Ieteicams pārskatīt un parakstīt svarīgus dokumentus, samaksāt par profesionālajiem pakalpojumiem. Kritiskā situācijā tavi vistuvākie, ģimenes locekļi vai tie, kuriem ir praktiska pieredze līdzīgā gadījumā, kļūs par taviem labākajiem palīgiem.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šī ir lieliska diena darījuma izbraucieniem ar iepriekš noteiktu mērķi, dažādu biznesa un profesionālo kontaktu attīstīšanai, organizatorisko un vadības darbību pārrunāšanai, kā arī kādu uzņēmumu un iestāžu apmeklēšanai.

 
strelnieks-mil-horStrēlnieks

Zvaigznes uzsver, lai dari visu iespējamo, lai nepalaistu garām šīs dienas lieliskās iespējas. Īsteno visu, ko tu vēlies panākt materiālajās lietās, biznesa līgumos un visa veida darbībās ar dokumentiem, kas atspoguļo tavu pašreizējo finansiālo stāvokli.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Dienas notikumi uzsvērs neaizsargātās nianses tavās un partnera attiecībās. Seksuālais aspekts var izrādīties problemātisks, izraisot laulāto konfliktu. Biznesa vienošanās var kļūt nestabila tā iemesla dēļ, ka jūsu finansu intereses un vajadzības būs konfliktējošas.
 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien īpaši nozīmīga būs tava spēja organizēt, plānot un vadīt dažādas norises. Tev būs jādomā par materiālajām problēmām vai kādu aktuālu ķibeli tavās mājās. Zvaigznes uzsver, ka darbība slēgtās telpās, mērķtiecīgā vai noslēpumainā vidē – būs veiksmīga.

 

zivis-mil-horZivis

Tādas īpašības kā neuzmanību un atbildības trūkumu, šodien nav ieteicams veicināt. Pati dienas atmosfēra dos tev labvēlīgus resursus, mudinās koncentrēt savu uzmanību un ievērot noteikumus un instrukcijas. Plānojot savas pašreizējās lietas, tev vajadzētu atcerēties izanalizēt savas cerības uz tālāko nākotni.

 

Lielisku šo dienu!

Iepriekšējais rakstsJūrā netālu no Rīgas noticis nelaimes gadījums, iesaistās Bruņotie spēki
Nākamais rakstsStudents Vidzemes pusē iztērē dažus eiro un piedzīvo milzīgu pārsteigumu