Šī diena liks daudziem cilvēkiem filozofēt. Iespējams, nāksies risināt kādu svarīgu problēmu, kam būs saistība ar nākotni. Iespējams, tieši šodien būs iespējams atrast pareizo orientieri. Nevilcinies un dari to, kas darāms!

 

 

Auns

Šodien tu varēsi padarīt savas svarīgās lietas. Iespējams, daļa no taviem pienākumiem tiks nodoti citam mājiniekam, atbrīvojot laiku, lai tu varētu risināt citus jautājumus. Visticamāk, tas nozīmē, ka varēsi vairāk laika iegūt pats sev. Taču centies pārlieku neizrādīt, ka dari savas lietas laikā, kamēr citi strādā. Pretējā gadījumā kāds var mēģināt tevi iegāzt.

 

 

Vērsis

Šodien ļoti svarīgi būs nedaudz ierobežot savu dzīves tempu un samazināt darāmo darbu sarakstu. Izlem, kas tev ir vissvarīgākais un dari to, nevis visu reizē. Ir ļoti svarīgi, lai tu iemācītos cienīt savu ķermeni un saprastu, ka neesi no azbesta. Pievērs vairāk uzmanības atpūtai, tev ir jāsaprot, ka tā nav lieka laika tērēšana, bet vitāla nepieciešamība.

 

 

Dvīņi

Šodien, iespējams, tev nāksies lūgt talkā savus mīļos, lai tiktu galā ar kādu svarīgu uzdevumu. Atceries, ka arī mazām lietām ir nozīme, tāpēc centieties visu darīt harmonizētāk un produktīvāk. Neļauj nevienam bojāt noskaņu. Jārēķinās ar to, ka būs svarīga pacietība un var gadīties, darba procesā nāksies samierināt pretēji noskaņotus cilvēkus. Kad tas izdosies – darbi ies no rokas.

 

 

Vēzis

Šodien tu pret visu, visticamāk, izturēsies impulsīvi, gluži kā bērni. Dažreiz ar šādu noskaņu tu spēsi uzvarēt, taču dažreiz pieļausi daudz kļūdu. Var gadīties, ka šāda uzvedība liks tavai priekšniecībai vēlreiz padomāt, vai tu patiesi esi piemērotākais konkrētā darba izpildei. Ja tev tas ir svarīgi, kā arī vēlies nesabojāt priekšstatu par sevi – saņemies!

 

 

Lauva

Iespējams, šodien varēsi veikt kādu ļoti izdevīgu pirkumu. Ticams, ka tas būs kaut kas, ko varēsi pasūtīt tiešsaistē, turklāt – saņemsi ātru piegādi. Visticamāk, šī lieta patiks arī citiem, un neviens nepārmetīs tev par ģimenes budžeta izšķērdēšanu. Iespējama arī labu ziņu saņemšana saistībā ar šo pirkumu, varbūt kāds bonuss vai atlaide nākamajam vai tamlīdzīgi.

 

 

Jaunava

Šodien tu centīsies saprast, kas īsi notiek tavā mīlas dzīvē. Tev ir jāsaprot, kādu un cik nozīmīgu vietu tavā nākotnē aizņems mīlestība. Izdari secinājumus un lēmumu pieņem, balstoties uz to, ko saka tava sirds. Un, ja sirds liek teikt, ka viss ir īsts un nozīmīgs, nevajag šaubīties! Iespējams, šobrīd mīlas jomā rodas dažādas pretrunas, taču tas neliegs tev piedzīvot patiesu laimi.

 

 

Svari

Šodien, iespējams, nāksies cīnīties ar diezgan stresu radošām ziņām. Var gadīties, ka radīsies baumas. Tevī, visticamāk, tas beigu beigās radīs vienaldzību, jo tu stāvi pāri citu intrigām.

 

 

Skorpions

Šodien tu, visticamāk, būsi ļoti romantiskā noskaņojumā un vēlēsies flirtēt. Taču – esi uzmanīgs un pievērs uzmanību tam, lai kāds tevi nepārprot un nesāk cerēt uz daudz ko vairāk, nekā patiesībā esi gatavs un vari sniegt. Tiem Skorpioniem, kuri ir precējušies, jābūt īpaši piesardzīgiem.

 

 

Strēlnieks

Šodien tavai iztēlei būs liels spēks, un tu daudz sapņosi. Seko savai intuīcijai dažādās lietās, jo tā parasti tevi nepieviļ. Zvaigznes iesaka nepārtraukt sapņot, bet izkārtot savus sapņus loģiskā secībā, apdomāt, ko realitātē vari darīt, lai tos piepildītu. Uzraksti sev sarakstu ar lietām, ko vēlies paveikt. Pēc tam pārskati šo sarakstu un nosaki, kā vari tās realizēt, kas ir jādara tieši šobrīd, lai lietas virzītos uz priekšu!

 

 

Mežāzis

Šodien tev būs vairāk jautājumu, lietu, darbību, kam nepieciešama maksimāla koncentrēšanās. Pievērs uzmanību tam, ko dari, jo kļūdu labošana var likt tev aizkavēties darbā pārāk ilgi. Mēģini saprast, kas ir kļūdu galvenais avots, un strādā pie tā novēršanas. Ja tev būs nepieciešams apgūt ko jaunu, esi pacietīgs.

 

 

Ūdensvīrs

Tev šodien tiks uzticēts kāds ļoti daudzsološs darbiņš. Dari visu, lai pamatotu un attaisnotu apkārtējo uzticību. Šajā uzdevumā labāk nelūdz palīdzību citiem, jo viņi nebūs ieinteresēti tajā, lai tu gūtu panākumus. Labāk meklē padomus internetā vai vērsies pie kāda drauga.

 

 

Zivis

Iespējams, šodien tev nāksies nožēlot to, ka savulaik esi atteicies no kādas personas mīlestības vai draudzības. Redzot to, cik stipri šis cilvēks spēj kādu mīlēt, tevi var pārņemt skaudība un, iespējams, pat nožēla. Pirms sāc cīnīties par šīs personas sirdi, padomā vēlreiz – vai tas ir tā vērts, turklāt – ja tev šobrīd ir partneris – vai tiešām jūsu attiecības ir tik nevērtīgas, lai tās izbeigtu varbūtības dēļ?

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsLatviete savu hobiju Anglijā pārvērš kārtīgā biznesā – VIDEO
Nākamais rakstsNopietni brīdina par laiku tuvākajās stundās