Dienas pirmajā pusē rīkojies tik aktīvi, cik vien iespējams. Jebkura lieta, kurā būsi personīgi ieinteresēts, ritēs veiksmīgi. Jo enerģiskāki būs tavi soļi pretim mērķim, jo drīzāk tos sasniegsi.

 

auns-mil-horAuns

Tevis ieplānotās lietas, iespējams, izjauks negaidīta tikšanās ar senu draugu vai paziņu. Tomēr tas vienalga nav iemesls, lai neplānotu savu dienu. Izdari ko jauku kāda tuva cilvēka labā.

 

 

versis-mil-horVērsis

Notikumiem bagāta diena. Esi gatavs neparedzētiem izdevumiem. Tos kompensēs dāvanas un iespējami pārsteigumi. Labvēlīgs brīdis, lai uzlabotu savu finansiālo situāciju.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien starmešu gaismā nokļūsi tieši tu. Par tevi atcerēsies gan ikdienā bieži sastapti cilvēki, gan tādi, par kuriem jau laiciņu neko neesi dzirdējis. Zvani, sms un e-pasti nebeigs atgādināt, cik svarīgs citiem tu esi.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Lielu daļu tava laika šodien aizņems komunikācija ar kolēģiem, draugiem un paziņām, kuri nemitīgi vēlēsies par sevi atgādināt. Neliedz viņiem labu vārdu, padomu vai pelnītu kritiku, ja tādā veidā vari ko ietekmēt.

 

 

lauva-mil-horLauva

Nemitīgi komunicējot ar apkārtējiem, sajutīsies brīvāks un neatkarīgāks. Diskomfortu sagādās domas par to, ka esi krietni aizkavējies ar saviem darbiem un plāniem, tomēr jauka pasēdēšana ar mīļoto cilvēku vakarā šo rūgtumu mazinās.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Būsiet aizņemti ar saviem darbiem un mērķu piepildīšanu. Tik ļoti, ka būs nepieciešama arī atelpa. Centies būt draudzīgs pret apkārtējiem, ar neformālu pieeju tu panāksi vairāk un tiksi tuvāk.

 

 

svari-mil-horSvari

Vairāk labu vārdu un sveicienu drīzāk saņemsi no paziņām, draugiem un tāliem radiem nekā mīļotā cilvēka vai citiem ģimenes locekļiem. Nemēģini saasināt nesaskaņas ar kādu, ja tādas radušās.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Dzīve savdabīgā veidā var sniegt dāvanu – varētu tikt atcelts kāds tev ne pārāk tīkams pasākums. Tava kontaktēšanās ar apkārtējiem ritēs mierīgā un draudzīgā gaisotnē. Un tas nekas, ka dažos gadījumos tā ir tikai izlikšanās. Visiem mīļš nebūsi.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Tavi partneri vai konkurenti var ierosināt kopā atzīmēt kādu notikumu. Droši pievienojies svinībām, tu noteikti tajā ienesīsi lielu daļu jautrības. Lai izdodas!

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Visu dienu pavadīsi smagi strādājot, taču prieks tevi nepametīs ne uz mirkli. Dienas beigās atalgo sevi ar kādu prieciņu vai vienkārši atvēli laiku kārtīgai atpūtai.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Atšķirībā no daudziem citiem, tev šī diena var izvērsties īstā dzīves un tās piedāvāto prieku svinēšanā. Zvaigznes tev būs īpaši labvēlīgas. Tuvākajās dienās gaidāma tikšanās ar svarīgu, bet sen neredzētu cilvēku.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodienas notikumi tev vēlreiz atgādinās, cik svarīga ir ģimene un tās vērtības. Lai kur tu atrastos, atmosfēra šķitīs mājīga. Zvaigznes sola, ka labu daļu dienas varēsi pavadīt kopā ar mīļajiem.

 

Darbīgu un veiksmīgu otrdienu!

 

Iepriekšējais rakstsMazrunīga pensionāre no Cēsīm piedzīvojusi dzīves lielāko veiksmi
Nākamais rakstsOtrdiena sākusies ar skumju ziņu