Pirmā dienas  puse solās būt saspringta. Paaugstināsies neiecietība, katrs sīkums var izsist no līdzsvara. Otrajā daļā  viegli tiksi galā ar mājsaimniecības darbiem un vari baudīt harmoniskas attiecības ar ģimeni.

 

auns-mil-horAuns

Savaldība un noteiktība būs tavs šīs dienas veiksmes garants. Koncentrē savu enerģiju uz konstruktīvām darbībām; nemēģini atdzīvināt vakardienas argumentus. Lai ko tu darītu,  tava mijiedarbība ar cilvēkiem būs ļoti dabiska un mierīga, jo tava vēlme, visticamāk, būs radīt ap sevi pilnīgu harmoniju.

 

 

versis-mil-horVērsis

Planētu stāvoklis radīs labvēlīgus apstākļus praktiskiem darbiem un iespējai uzlabot savu veselību. Jebkuras darbības, kas saistītas ar izglītības jautājumiem, starptautiskiem sakariem vai sava horizonta paplašināšanu, var kļūt veiksmīgākas vai vismaz prognozējamākas.
 

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Kādas sasāpējušas situācijas var pakāpeniski atrisināties vai tikt pārvarētas. Bailes, bažas un rūpes tiks kompensētas ar smagu darbu, apņēmību, precizitāti un rūpību. Šīs pašas īpašības palīdzēs tev labot savas kļūdas un aizsargāties pret uzbrukumiem.
 

 

vezis-mil-horVēzis
Zvaigznes iezīmē, ka nav svarīgi, cik stipra ir tava vēlme pēc domu izteikšanas, tev vispirms vajadzētu ļaut  runāt savam partnerim. Tā būs vislabākā un visefektīvākā taktika, jo īpaši, ja tava otra pusīte ir vecāka, spēcīgāka un vairāk pieredzējusi. Šodien ir ieteicams rīkoties saprātīgi un stingri.

 

 

lauva-mil-horLauva
Neļauj emocijām, īpaši negatīvajām un apslēptajām kontrolēt savu rīcību. Zvaigznes norāda, ka šodien tev īpaši nozīmīgi būs ģimenes pienākumi. Tev nāksies tos veikt, neatkarīgi no tā, cik sarežģīta situācija mājās varētu būt.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šī ir laba diena gan darbam, gan atpūtai, īpaši, ja tev patiesi šķiet, ka esi to pelnījis. Jautrība ar kolēģiem šodien var šķist visai dabiska. Tomēr nepārspīlē, jo nebūs saprātīgi izniekot jebkādas lieliskas iespējas attīstīt kādu ideju tavā darbā un/vai profesijā, koncentrējoties vien uz emocijām.

 

svari-mil-horSvari
Ja tu nevēlies dzīvot pastāvīgās bailēs no izmaiņām vai ārējas agresijas, zvaigznes iesaka censties stiprināt un pilnveidot savu ikdienas eksistenci. Ievies harmoniju un kārtību savās mājās, ģimenes attiecībās un profesionālajos kontaktos.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Tavi profesionālie partneri, tai skaitā ārvalstu sabiedrotie var kādā veidā pievilt tevi, neturēt savu doto vārdu vai pat darīt kaut ko negodīgu. Tomēr, pat, ja jūs vieno krasas fundamentālas nesaskaņas, jūsu kopīgajam darbam ir jāturpinās! Pieturies pie iepriekš izvirzītā, stingrā plāna, lai nepalaistu garām kādu būtisku detaļu.
 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Zvaigznes norāda, ka tev šodien vispirms vajadzētu domāt par savām materiālajām interesēm. Nepaļaujies pārāk daudz uz savas ģimenes atbalstu, jo viņu palīdzība var izrādīties ne tik nozīmīga kā cerēji vai viņi var pat pilnībā atteikt to. Par laimi tu, visticamāk, esi  pilnīgi finansiāli neatkarīgs un šodien vēlreiz varēsi  pārliecināties, cik nozīmīgi tas ir.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis
Zvaigznes norāda, ka šī diena ir brīnišķīgs laiks, lai tu harmonizētu savas darbības, apkopotu  paveikto un nostiprinātu savu autoritāti. Tava atbilde uz konkurentu intrigām, visticamāk, nebūs pārāk spēcīga. Veselības stāvokli solās neradīt raizes. Šī ir diena, kad intensīvāk nekā  ierasts tev ir jāseko savam izvēlētajam dzīves ceļam, īpaši tur, kur tu jau reizi esi bijis, izmantojot iegūto pieredzi, nevis no jauna cenšoties izgudrot velosipēdu.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Veicot savus pienākumus rūpīgi un no visas sirds, tu nodrošināsi sev brīnišķīgu aizmuguri. Tas būs īpaši svarīgi, ja tu esi iesaistīts kādā neformālā darbībā, kad ir grūti precīzi definēt attiecības un to juridisko pusi. Esi likumpaklausīgs un atceries, ka ikviena oficiāli dokumentēta darbība var tevi pasargāt no nepamatotām apsūdzībām.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien vairāk nekā citkārt apjautīsi, cik nozīmīgs ir uzticams draugs, kas vienmēr ir klāt, kad tev ir nepieciešams atbalsts un palīdzība, kas ļaus tev ieskatīties tālā nākotnē ar mierīgāku prātu. Šis cilvēks var būt tavs mīļotais cilvēks, priekšnieks, pieredzējis konsultants vai kāds no gados vecākajiem radiniekiem.

 

 

 Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsEiropas meklētāko noziedznieku sarakstā iekļautais Gatis “atgriežas” dzimtenē – VIDEO
Nākamais rakstsČetrus mēnešus starp dzīvību un nāvi: Diemžēl liela nelaime notikusi ar eksprezidentu Gunti Ulmani