Ģimenes attiecībās šodien var iezagties greizsirdības vēsmas. Iespējams, radīsies dažādas haotiski pēkšņas darbības, taču, ja pievērsīsies tam ar iejūtību – spēsi izvairīties no problēmām. Pēcpusdienā iespējams saņemt satraucošu informāciju.

 

 

Auns

Nelabvēlīga diena, lai dotos ģimenes brīvdienās, kā arī jaunu pazīšanos veidošanai. Iespējami dažādi strīdi, pārpratumi, aizvainojumi un maldināšana. Ieteicams saglabāt privātumu. Mēģini būt elastīgs attiecībās un domā par paškontroli. Domā, ko runā un uzmanīgi klausies, ko runā citi, citādi iespējami pārpratumi.

 

 

Vērsis

Ne visai labvēlīga diena veselības jomā. Būs vispārīgs nogurums, novājināta imunitāte. Nepaļaujies dažādiem vilinājumiem, uzmanies no maldināšanas un tukšiem solījumiem (neuzķeries uz tiem, un nedod tādus nevienam), citādi var sanākt nepatikšanas. Ierobežo laiku, ko pavadi kopā ar draugiem, labāk šodien velti vairāk laika sev. Mēģini atrast jaunus enerģijas avotus un nododies pašanalīzei.

 

 

Dvīņi

Pievērs uzmanību tam, ko tu dari, pieliec visas pūles tam. Iespējams, nenāksies viegli atrisināt dažādas problēmas. Tavs potenciāls šodien nebūs visai augsts. Dažādas aktivitātes solās būt nesekmīgas, radot vien papildus nogurumu. Iespējamas negatīvas izmaiņas personiskajā dzīvē, jo īpaši tas attiecas uz sieviešu dzimtes Vēžiem. Sadarbībā ar cilvēkiem nepieciešams būt augstsirdīgam.

 

 

Vēzis

Dažādas problēmas, īpaši lietas, kas saistītas ar bērniem tevi ļoti satrauks. Iespējamas ķildas par naudu starp tevi un tavu mīļoto. Būs grūtības izdarīt pareizo izvēli, situācijas šķitīs saasinātas, tas izraisīs dažādus skandālus. Tā visa rezultātā iespējama veselības pasliktināšanas.

 

 

Lauva

Ja neesi pietiekami atpūties, var gadīties, ka tev uzmāksies skumjas, grūtsirdība vai pat depresija. Iespējams, būs diezgan slikts garastāvoklis. Lai nu kā – centies domāt pozitīvi un nebūt iedomīgs. Neesi egoistisks!

 

 

Jaunava

Lai izvairītos no nepatikšanām, piesardzīgi izturies pret jauniegūtiem paziņām. Cilvēkiem, ar kuriem šonedēļ iepazīsies, būs negatīva nozīme tavā dzīvē. Iespējams, tev būs jaunas idejas, kas spēs mainīt tavu tēlu. Nedalies ne ar vienu ar saviem nākotnes plāniem, arī ar draugiem ne.

 

 

Svari

Jābūt ļoti piesardzīgam komunikācijā ar partneriem, lai netraumētu ne savas, ne otra cilvēka jūtas, lai neizraisītu greizsirdību vai skaudību. Zvaigznes brīdina arī par iespējamiem sarežģījumiem attiecībās ar draugiem vai radiniekiem. Esi piesardzīgs un nepieņem pārsteidzīgus lēmumus. Iespējams, būs neliels diskomforts, neapmierinātība un aizkaitināmība.

 

 

Skorpions

Rīts solās būt neveiksmīgs, tas sola pārpratumus, nervozitāti un aizkaitināmību. Nepieciešams pievērst uzmanību ģimenei, citādi solās rasties negatīvas tendences gan viņu, gan tavā personīgajā dzīvē. Svarīgi ir apzināties savas kļūdas un censties tās labot. Tev ir nepieciešams pārdomāt pagātni, iespējams, tur ir meklējams cēlonis visām tavām likstām un neapmierinātībai.

 

 

Strēlnieks

Iespējams, šodien ļoti nepacietīgi gaidīsi kādu telefona zvanu. Ļoti ticams, ka šodien saņemsi ziņas saistībā ar romantisko partneri. Iespējams, tas pamodinās tevī nedrošību un liks domāt par sliktāko. Agra pēcpusdiena sola ieviest lielāku skaidrību. Lai kā arī nebūtu, pacenties atrast laiku atpūtai!

 

 

Mežāzis

Kāds tev tuvs cilvēks varētu būt nomākts par savu darbu, iespējams, tu esi vienīgais, kurš spēj palīdzēt. Tas, ka centīsies palīdzēt, uzlabos gan tavu pašapziņu, gan garastāvokli – nenosodi tos, kuriem tik ļoti nav paveicies. Esi līdzcietīgs un palīdzi ar atbalstu – iespējams, tu to neuzskati par neko īpašu, taču kādam tavs atbalsts nozīmē ļoti daudz.

 

 

Ūdensvīrs

Iespējams, šodien kavēsies kaut kas, ko tu ļoti gaidi. Nekļūsti pārlieku neapmierināts par lietām, ko tu tāpat nespēj kontrolēt. Labākais, ko tu vari darīt – pievērsties darāmajām lietām, novērst domas no nervozās gaidīšanas. Kam jānotiek, tas notiks.

 

 

Zivis

Iespējami daži jaunumi naudas jomā. Iespējams, kaitinoši būs tas, ka tev nāksies gaidīt dažādas lietas vai procesus, kas līdz šim notikuši visai raiti. Lai ko tu darītu – koncentrējies. Neaizmirsti arī par atpūtu. Lieti noderēs kāda tev tīkama lasāmviela – ne tikai spēsi relaksēties, atpūsties bet arī uzzināsi ko jaunu un lietderīgu.

 

 

Lai tev izdevusies un jauku mirkļu piepildīta šī diena!

Iepriekšējais rakstsZiņo par šausmīgu avāriju Latgalē
Nākamais rakstsUzmanību, leksika! Smaga avārija notikusi Olainē – VIDEO