Šī diena var radīt negatīvu noskaņojumu un nogurumu. Svarīgi izvairīties no apātijas un depresijas. Nav ieteicams uzsākt jaunus projektus, taču pabeigt iesāktos un esošos, koncentrējoties uz darāmo.

 

 

auns-mil-horAuns

Darbs, kurā tu ieguldi daudz pūļu noteikti sniegs labus rezultātus. Paturi to prātā it īpaši tajos mirkļos, kad šķiet, ka nekas vairs neizdodas. Paļaujies uz saviem spēkiem, uzticies intuīcijai un turpini darīt iesākto, koncentrējoties uz to.

 

 

versis-mil-horVērsis

Tavas sociālās prasmes uzlabosies. Šodien nebūs laika skumt vai slīgt vientulībā, būs aktīvi jādarbojas kopā ar pārējiem, kā arī jāskatās, ko dara konkurenti. Šodien vajadzētu pacensties uzņemt vēlamo ritmu visai nedēļai.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien, diemžēl, nāksies saskarties ar problēmām mājas, ģimenes vai profesionālajā jomā. Var rasties problēmas tajās lietās, kas saistītas ar nekustamajiem īpašumiem, reģistrējot dzīvesvietu vai pārvākšanos uz citu mitekli. Neko nesasteidz!

 

 

vezis-mil-horVēzis

Aizmirsti par vieglprātību un koncentrējies uz praktiskiem, nopietniem jautājumiem. Labumu sev gūsi arī no tādām  īpašībām kā neatkarība un brīvība. Tev vajadzētu palūkoties uz sevi, tā teikt, no malas un saprast, kas ir labāk – vai ierobežot sevi, vai pastāvīgi kontrolēt kādu citu.

 

 

lauva-mil-horLauva

Tev nevajadzētu uzticēties visiem, kaut arī tu domā, ka apkārtējie ir uzticami un godīgi cilvēki. Viltus draudzība var radīt tev krietnus finansiālos zaudējumus. Tam gan nevajadzētu kļūt par galveno punktu, uz ko koncentrēties, taču vienkārši paturēt prātā nenāks par ļaunu.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien lielāko daļu laika centies pavadīt ar organizatoriskiem un stratēģiskiem jautājumiem. Un nav svarīgi – vai esi uzņēmējs, algots darbinieks, vai dzīvo mājās, svarīgi ir pievērsties konkrēti šīm jomām. Nosaki sev mērķus.

 

 

svari-mil-horSvari

Šodien, diemžēl, pieaugs dažādu nepatikšanu iespējamība. Īpaši uzmanīgi rīkojies jomās, kas saistītas ar ārvalstu komunikāciju, koplietošanas telpu un informāciju, karjeru un tiesiskajiem procesiem. Īsāk sakot: “Nestreb karstu!”

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Tavu sabiedroto cilvēku vārdi nepārvērtīsies darbībās, vismaz pašlaik nē. Tomēr tas nenozīmē, ka visi viņu padomi ir nepamatoti. Katrā ziņā – pievērs uzmanību visai informācijai, ko iegūsti un, liekot lietā veselo saprātu, izsecini, kas no tā visa ir taisnība, bet kas – pārspīlējums vai pat meli.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Ļoti svarīgi izvērst atklātu un produktīvu dialogu ar kādu, ar ko šobrīd komunikācija ir, tā teikt, iestrēgusi. Atrast kopīgu valodu var izrādīties grūtāk un sāpīgāk, nekā tu domāji. Esi stingrs un profesionāls savā nostājā, parādi to, par cik nozīmīgiem jautājumiem tu runā, un cik pārliecināts par tiem esi.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien būs grūti sagaidīt vienmērīgu notikumu gaitu ikvienā tavā ikdienas pienākumā. Šodien nav visai ticami spoži panākumi vai peļņa, svarīgāk – nezaudēt esošo pamatu zem kājām. Nelielies nevienam un ne par ko, vienkārši saproti pats, kas tev ir vissvarīgākais, ko esi paveicis, bet kas tev vēl priekšā.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Tā vietā, lai iegūtu maigumu, mīlestību un romantiku, tu vari saņemt aukstu dušu un pat sūdzību vai pārmetumu gūzmu. Padomā par savām attiecībām – ko vari darīt, lai tās uzlabotu? Iespējams, šobrīd radīsies krīze, bet, ja tev ir svarīgs tas, ko krīze skārusi – liec lietā izdomu un savas darba spējas, lai visu vērstu par labu!

 

 

zivis-mil-horZivis

Iespējams, radīsies vai pastiprināsies problēmas ģimenē, mājoklī, laulībā, draudzībā vai profesionālajā jomā. Var gadīties, ka tās nebūs kā galējās robežas, taču tev nāksies novilkt skaidras robežas, lai neciestu ne tu, ne apkārtējie.

 

 

Lai tev šī izdevusies un laimīgu mirkļu piepildīta šī diena!

Iepriekšējais rakstsIespaidīgs pavērsiens “X-faktora” uzvarētājas dzīvē
Nākamais rakstsLiela nelaime pirmdienas vakarā notikusi Vidzemes pusē