Auns

Šodien rīkosies pārsteidzīgi, izdarot spriedumus par vienu vai otru cilvēku. Ja no pirmā acu uzmetiena tevi šis cilvēks neieinteresēs, tad arī nolemsi šo komunikāciju vairs neturpināt. Neraugoties uz to, viņš liksies gana interesants kādam tavam tuvam draugam vai radiniekam. Viņi ātri nonāks uz viena viļņa, lai jau vakarā paziņotu par attiecību uzsākšanu. Redzot, cik silta un aizkustinoša ir komunikācija viņu starpā, sapratīsi, ko esi palaidis garām.

 

 

Vērsis

Šodien saņemsi savādu dāvanu no sava laulātā drauga. Viņš  pasniegs tev kaut ko, kas saistīts ar viņa paša mīļāko hobiju. Tas liks tev aizdomāties, vai šī dāvana tiešām ir paredzēta tev. Tavs partneris nespēs tev sniegt konkrētu atbildi, kas aizvainos tevi vēl vairāk. Viss, ko vari darīt, ir doties uz veikalu, nopirkt kaut ko, kas tev pašam ļoti patīk un pasniegt to kā dāvanu savam mīļotajam.

 

 

Dvīņi

Šodien radīsi iespaidu, ka vēlies uzsākt attiecības ar kādu par sevi daudz jaunāku personu. Tu šajās attiecībās līdz šim esi uzņēmies vecāku lomu, taču šis cilvēks jūsu savstarpēji silto komunikāciju interpretēs pavisam citādi. Viņš vēlēsies uzsākt ar tevi romānu, savukārt tev nāksies paskaidrot viņam, ka tas neietilpst tavos plānos. Nāksies ieviest ievērojamas izmaiņas šajās attiecībās, lai šis jaunais, nepieredzējušais cilvēks pārstātu ticēt savai iedomātajai fantāzijai, uzskatot, ka esat radīti viens otram.

 

 

Vēzis

Šo dienu pavadīsi gados vecāko ģimenes locekļu kompānijā. Vispirms, palīdzēsi viņiem mājsaimniecības darbos, taču pēc tam dosieties kopā uz veikalu, lai izvēlētos dāvanu kādam īpašam cilvēkam. Izvēli veikt būs grūti. Jūsu lielās vecuma starpības dēļ, krasi atšķirsies jūsu uzskati par to, kas būtu laba dāvana. Galu galā, atradīsiet kompromisu. Iegādāsieties konservatīvu dāvanu, kuru vēlāk iespējami radoši centīsies iesaiņot.

 

 

Lauva

Šodien vēlēsies atsvaidzināt savu garderobi, turklāt ne tikai savu, bet arī mīļotā cilvēka. Kamēr kopā iepirksieties, savā starpā jokosiet un diskutēsiet par dažādiem apģērbiem, kā arī ļausieties flirtam, esot blakus kabīnēs un pielaikojot izvēlētos tērpus. Diena būs pavadīta produktīvi un būsiet apmierināti par iegādātajām precēm. Neraugoties uz to, pastāv liela iespēja, ka rīt jau atkal dosies uz veikalu pakaļ lietām, kuras tavam mīļotajam nepatika.

 

 

Jaunava

Šodien parādīsi sevi kā uztcītīgu skolnieku. Dosies apciemot kādu vecāku radinieku un, aiz cieņas pret viņu, piekritīsi ņemt dalību kādā viņam mīļā hobijā. Stundām ilgi šis sirmgalvis tev stāstīs stāstus par šo nodarbi, cerot, ka palēnām radīs tevī interesi un patiku. Nedaudz vēlāk jau tev vairs nebūs jāizliekas ieinteresētam, jo patiešām vēlēsies uzzināt ko vairāk par konkrēto hobiju un apgūt tā pamatus.

 

 

Svari

Šo dienu pavadīsi tieši tā, kā biji plānojis. Tu neatkāpsies no saviem plāniem pat tad, kad uz tavu durvju sliekšņa parādīsies negaidīti ciemiņi. Jūs parunāsiet pāris minūtes, pēc kurām informēsi nelūgtos viesus par saviem plāniem uzkopt māju. Viņi dosies prom un tu turpināsi iesākto, lai vēlāk vari pievērsties saviem tālākajiem plāniem – seriālu skatīšanās un grāmatu lasīšanas.

 

 

Skorpions

Šodien nāksies ciest no savas steidzīgās rīcības sekām. Tu neļausi savam partnerim līdz galam izteikties, līdz ar to arī neuzzināsi patiesību par viņa neseno, pēc tavām domām nodevību. Aizcirzdams durvis, dosies apciemot savus draugus, kad saņemsi sava mīļotā cilvēka zvanu. Galu galā nolemsi noklausīties, kas viņam sakāms un sapratīsi, ka biji neapdomīgs, pasakot saviem tuvākajiem draugiem, ka nekad nespēsi viņam piedot un vēlies šķirties.

 

 

Strēlnieks

Šodien pūlēsies nopelnīt kāda īpaša cilvēka uzmanību. Visai mērķtiecīgi centīsies viņu savaldzināt. Iespējams, pat aizņemsies apģērbu no kāda, lai to izdarītu. Vakaru tu un tavs sirdsāķītis pavadīsiet romantiskā atmosfērā. Pēc divvientulībā pavadītā laika, nāksies sev atzīt, ka esi smagi kļūdījies un šis cilvēks tomēr nav tik iekārojams, kā biji domājis.

 

 

Mežāzis

Šodien meklēsi instrukciju kādai darbā vai mājās neaizvietojamai iekārtai. Tu pat dusmosies uz sevi, ka līdz šim neesi pajautājis nevienam, kā šis brīnumainais rīks darbojas. Vēl galvassāpes radīs saņemtās ziņas no kāda darba kolēģa. Centīsies viņam vienkāršiem vārdiem izskaidrot, kādas izmaiņas nepieciešams veikt kādā konkrētā projektā, taču, kaut kādu iemeslu dēļ, viņš nekādi nesapratīs tevis dotos norādījumus.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien tevi pārņems neizmērojami liels slinkums. Centīsies pievērsties mājsaimniecības darbiem, taču jau drīz sapratīsi, ka nevēlies sestdienu pavadīt šādi. Tev interesantāka šķitīs kādas TV pārraides skatīšanās, pļāpāšana sociālajos tīklos vai pievēršanās hobijam. Dienas beigās tevi apciemos kāds labs draugs, kurš padalīsies ar ideju kopīgām brīvdienām jau tuvākajā nākotnē.

 

 

Zivis

Šodien ieteicams izvairīties no jebkādu pirkumu veikšanas. Nolemsi, ka tērē pārāk daudz, ja reiz nevari sakrāt nepieciešamo summu kādam lielākam mērķim, taču, sākot ietaupīt, pastāv risks, ka aizrausies ar pārlieku lētiem un nekvalitatīviem pirkumiem. Neaizliedz sev vai savai otrajai pusītei iegādāties to, kas patiesi nepieciešams ikdienas dzīvei vai jūsu transporta līdzekļu kārtības uzturēšanai. Sastādi budžetu, kurā nemainīgas atstāj izmaksas par nozīmīgām precēm un pakalpojumiem.

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsAr paziņojumu klajā nācis veikalu tīkls “Maxima”
Nākamais rakstsCeturtdienas rīts sācies ar ziņu par traģēdiju