Šodien, cik vien iespējams, atpūties un uztver visu viegli. Tas attiecas ne vien uz tavu darbu, bet arī uz attieksmi pret sevi. Netiesā pārlieku bargi sevi par pagātni un nešaubies par nākotni. Esi pārliecināts par tagadni.

 

 

Auns

Šodien, visticamāk, darbi iegrūdīs tevi rutīnā. Iespējams, nāksies saskarties ar agresiju un šķēršļiem no ienaidnieku puses. Iespējamas problēmas ģimenes attiecībās. Centies atturēties no citu cilvēku aizvainošanas, nesaki nepārdomātas lietas.

 

 

Vērsis

Šī diena var radīt dažādas nepatikšanas, radot neveselīgu jutekliskumu un drudžainas domas. Iespējams, gadīsies kāds negaidīt konflikts, taču to būs iespējams ātri atrisināt bez agresijas un aizvainojuma. Kontrolē savas finanses, netērē naudu nevajadzīgu lietu pirkšanai un spontānu ideju īstenošanai.

 

 

Dvīņi

Šodien, visticamāk, spēsi gūt jaunas un interesantas idejas, taču zvaigznes neiesaka pārsteigties ar investīciju veikšanu. Daudzi Dvīņi jutīs bažas par nākotni. Mēģini uzticēties veiksmei un saviem spēkiem – rodi vidusceļu starp tiem un rīkojies, lai sasniegtu savus mērķus.

 

 

Vēzis

Šodien par sevi atgādinās daudzas iepriekš nepadarītas lietas, liekot tev nekavējoties rīkoties. Nepakārto savus plānus visiem apkārtējiem, bet rīkojies saskaņā ar savām interesēm. Pēcpusdienā mēģini izbrīvēt laiku, lai darītu to, kas tev patīk, tiesa gan problēmas neļaus pilnībā par sevi aizmirst.

 

 

Lauva

Nelabvēlīga diena darījuma braucieniem, investīciju veikšanai un uzņēmējdarbības paplašināšanai. Esi gatavs sliktām ziņām. Sajutīsi, ka tavi spēki zūd, ka rodas grūtības problēmu risināšanā, ka nepietiek resursu to izbeigšanai. Taču šī sajūta solās būt īslaicīga.

 

 

Jaunava

Esi paškritisks pret sevi – tas būs labākais līdzeklis pret lielummāniju. Iespējams, nāksies saskarties ar kādām problēmām no pagātnes, un tās radīs pārmaiņas tavā dzīvē. Mēģini loģiski spriest un saprast, kas notiek. Šis gadījums ļaus tev nostāties stabilāk uz kājām.

 

 

Svari

Iespējams, līdz ar šīs nedēļas iesākšanos, tu nonāksi savu darbību un personīgās dzīves attīstības stadijā. Izvērtē savas prioritātes, jo tikai tad tu spēsi rīkoties pareizi. Iespējams, šodien piedzīvosi viegluma sajūtu – izbaudi to.

 

 

Skorpions

ŠĪ diena var krasi mainīt tavu dzīvi. Esi gatavs nozīmīgām izmaiņām. Ja vien iespējams – dodies romantiskā piedzīvojumā. Tu to nenožēlosi, ja vien līdzās būs uzticams un patiesi mīlošs cilvēks. Tas ļaus tev justies labāk gan fiziski, gan garīgi.

 

 

Strēlnieks

ŠĪ diena sola veiksmi darbos. Tu spēsi sekmīgi pabeigt iesākto, jo planētu stāvoklis to veicinās. Vakars solās būt mierīgs. Tu sajutīsi komfortu un pārliecinātību par saviem spēkiem. Vēlreiz pārliecināsies, ka cilvēks, kuram vari uzticēties pat ārkārtas situācijās, ir tev ļoti liels atbalsts. Komunikācija ar bērniem atsvaidzinās tavas bērnības atmiņas.

 

 

Mežāzis

Iespējama nepatīkamu ziņu saņemšana no mīļotā par kādu nelaimes gadījumu vai slimību. Var gadīties, ka rodas sajūta, ka ģimeniskās attiecības ir kaut kur iestrēgušas, apstājušās. Tev vajadzētu darīt visu iespējamo, lai apturētu šo procesu. Klausi savai sirdij.

 

 

Ūdensvīrs

Nelabvēlīga diena, lai uzsāktu ko jaunu. Lieki neriskē un neuzprasies uz nepatikšanām. Atliec svarīgu jautājumu risināšanu uz citu dienu. Sagaidīsi palīdzību un atbalstu no draugiem, radiem un pat kolēģiem. tiesa – tev to nevajadzētu aizmirst arī vēlāk. 

 

 

Zivis

Nedēļa sākusies ar jaunu kvalitāti, tā varētu teikt. Mēģini šodien atbrīvoties no tā, kas tev lieks. Piemērots laiks, lai kaut ko mainītu savā izskatā un parūpētos par savu veselību, beidzot pievērstu tai uzmanību. Mēģini atbrīvoties no kaitīgākajiem ieradumiem un augstprātības.

 

 

Lai tev izdevusies šī diena!

Iepriekšējais rakstsAr paziņojumu klajā nāk leģendārā grupa “Sestā jūdze”
Nākamais rakstsBrīdina par aizdomīgiem baltiem busiņiem, kuri lēni brauc pa privātmāju rajoniem – VIDEO