Ikvienam vajadzētu izmantot mīlestību pret darbu un spēju daudz un smagi strādāt, taču tai pat laikā jācenšās izvairīties no stūrgalvības.

 

auns-mil-horAuns

Auniem ieteicams šodien nebūt pārlieku izolētiem un stūrgalvīgiem. Kamēr Tev nesagādā lielas problēmas uzsākt jaunus uzdevumus, no citiem bieži gaida, lai tie palīdzētu tev procesa un visu pabeigt. Atgrūžot sev svarīgus cilvēkus, iespējams jau pašā saknē noraksi visas labās cerības.

 

versis-mil-hor

Vērsis

Apdomājiet pr iespēju pastrādāt kopā ar citiem, palīdzēt tiem. Jums piemīt spēja padarīt to, ko citi bieži uzskata par neiespējamu. Uzmeklē līdzcilvēkus, kuri iestiguši kādos savos uzdevumos un tu palīdzēsi tikt tiem atpakaļ uz “pekām”.

 

dvini-mil-horDvīņi

Lieciet lietā savas spēcīgākās rakstura iezīmes – sociālo tieksmi un rūpes par citiem, lai iegūtu produktīvu rezultātu. Lai arī mēness šobrīd nesola īpašus saprašanās kalngalus, komunikācija tomēr cilvēkiem ir svarīga. Sadarbojieties ar kautrīgiem, noslēgtiem cilvēkiem, lai palīdzētu tiem saprasties.

 

vezis-mil-horVēzis

Vēži šodien varētu būt ieinteresēti risināt kādas samilzušas problēmas ģimenes lokā. Par dažām problēmām ir grūti runāt, tomēr šodien jums būs izturība lai to sekmīgi paveiktu. Tikai mēģiniet necelt skandālu – viss ir atrisināms konstruktīvas diskusijas ceļā.

 

lauva-mil-horLauva

Esiet uzmanīgi – zināms, ka esiet komandas spēlētāji, bet brīžos, kad mēness ir vērša zīmē, kādam tas ragu lops ir vai nu jāvada, vai jāpazūd no ceļa. Vadošās pozīcijās esošās lauvas būs spējīgas efektīvi organizēt cīņubiedrus, lai sasniegtu lielas lietas. Par sevi nepārliecinātie – izvairieties no citu komandēšanas un runāšanas par savām vājībām.

 


jaunava-mil-horJaunava

Komunikācija ar līdzcilvēkiem Jaunavām padosies smagāk kā parasti. Jūs bieži esiet pārliecināts, bet ne nelokāms. Šodien uzkāpsiet uz ikkatra grābekļa. Lai arī, visticamāk tas būs aiz savas nevainīgās Jaunavas tikumiskās pārliecības, būs problēmas, ja tiksiet konfrontēts no kādas autoritātes puses

 

svari-mil-horSvari

Svariem šodien nāksies izvēlēties starp darbu un tā pārvaldīšanu. Svārstīgie Svari, visticamāk, visus grūtākos uzdevumus nolems pārvaldīt, nevis darīt, pie tam, īpaši ērtas būs klišejiskās frāzes: “manas rokas ir sasietas, es to nevaru ietekmēt, tas viss nāk no augšas”. Daži īpaši pārliecinātie tomēr stipri pārdomās sev uzliktos pienākumus.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Aste ar dzeloni šodien nebūs jāpaceļ, lai gūtu pārsvaru pret oponentu. Šodien citi šķitīs īpaši ietiepīgi – tas dēļ slinkuma un pašpārliecinātības. Taču skorpioniem piemīt dedzība kā nevienam citam. Ja spēsi novadīt savas slēptās emocijas, tev visi ceļ būs vaļā.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Strēlnieku bieži nenovērtē kā intelektuālu zīmi, taču tiem ir dziļa tieksme pēc zināšanām. Bieži tas atspoguļojas praktiskajā pieredzē, bet šodien gan ar sirdi un dvēseli nododieties lasīšanai.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Piedomājiet, kā jūs izturieties pret līdzcilvēkiem. Jums bieži piemīt vēsa vienaldzība pret citu viedokli un, lai tā arī būtu,bet centieties to neizrādīt, jo tas var vēlāk atspēlēties.

 


udensvirs-mil-hor
Ūdensvīrs

Ūdensvīriem patīk organizēt un realizēt pārmaiņas, pie tam mēdz būt pagalam runātīgi. Lai arī bieži šīs iezīmes Jums padodas roku rokā, šodien vēlams vairāk nolaisties pie zemes un sev īpašu uzmanību nepievērst.

 

zivis-mil-hor

Zivis

Zivis šodien it visur jutīsies kā… zivs ūdenī! Spēsiet gan neļaut citiem sevi apcelt, gan arī zināsiet, kad labs padoms jāņem vērā. Lietas izvērtējiet pēc to patiesās vērtības, nevis avota.

 

Iepriekšējais rakstsNepatīkamus mirkļus piedzīvojusi valsts vadošā slēpotāja Eiduka
Nākamais rakstsSliktas ziņas ceturtdien saņēmis deputāts Kaimiņš