Auns

Šodien nāksies vairāk padomāt par savu veselību. Nē, tevi nepiemeklēs pēkšņas, nopietnas veselības problēmas, taču, izjutīsi zināmu diskomfortu. Nesteidzies uzsākt pašārstēšanos – tā var tikai kaitēt vēl vairāk. Sazinies ar savu ārstējošo ārstu, lai saņemtu profesionālu ieteikumu, kā rīkoties. Neaizmirsti pirmdienas plānos iekļaut pieraksta veikšanu konsultācijai klātienē.

 

 

Vērsis

Šo dienu ieteicams atstāt nesaplānotu. Šīs dienas scenārijā jebkurā brīdī neparedzētas izmaiņas var ieviest ārēji apstākļi. Tieši tāpēc jau pēcpusdienā tu būsi jau citā pilsētas galā, lai atrisinātu sarežģītus jautājumus finanšu jomā.  Vakarpusē beidzot varēsi nodoties kam patīkamākam, piemēram, romantiskam randiņam, kuru tev kā pārsteigumu būs sarūpējis mīļotais cilvēks.

 

 

Dvīņi

Lielu daļu šīs dienas veltīsi dažādiem pienākumiem mājās, no kuriem vairums būs saistīti ar gados jaunākajiem ģimenes locekļiem. Runājot par bērniem, neuzspied viņiem savu viedokli un neuzstāj uz to, ka tu visu vienmēr zini labāk. Tā vietā uzklausi un tu sapratīsi, ka ir lietas, par kurām nemaz nejūties tik zinošs. Tas pavisam noteikti nostiprinās saikni jūsu starpā. Padari šo dienu jautrāku, dodoties ar bērniem baudīt ziemas priekus, būvējot sniega cietokšņus un mētājot sniega pikas.

 

 

Vēzis

Šodien būs grūti atturēties no iesaistīšanās kādā ļoti lielā skandālā. Viss sāksies kādā publiskā vietā, kur pāris nepieklājīgi, tev zināmi svešinieki aizvienos gados vecāku cilvēku. Tu uzstāsi uz to, ka viņiem jāatvainojas sirmgalvim, tādejādi novirzot apvainojumus uz sevi. Par laimi, citi apkārt esošie cilvēki tevi atbalstīs un galu galā uzvarēs taisnība.

 

 

 

Lauva

Šodien ieteicams gatavoties dažādiem pozitīviem notikumiem, kuros ņemsi dalību kopā ar kādu bērnības draugu. Viņš pēkšņi un negaidīti atgriezīsies tavā pasaulē, raisot tevī neizmērojami lielu prieku. Lai nu kā, tiklīdz būsiet izklāstījuši viens otram visu, kas noticis šo gadu laikā, komunikācija jūsu starpā sāks lēnām noplakt. Gan tu, gan viņš sapratīsiet, ka laika gaitā esat kļuvuši par pavisam citiem cilvēkiem un jūsu pašreizējās intereses ir krasi atšķirīgas.

 

 

 

Jaunava

Šodien ieteicams izvairīties no steigas, apsriežot ar ģimenes locekļiem dažādus finanšu jautājumus. Konkrētais pirkums var tikt atlikts, līdz brīdim, kad finansiālā situācija ģimenē būs  nostabilizējusies. Neuzstāj uz to, ka visu vajag tagad un uzreiz – tas būtu patiešām savtīgi. Tā vietā padomā, vai tiešām laikā esi veicis visus obligātos maksājumus un apmaksājis rēķinus par pakalpojumiem?

 

 

Svari

Šodien ļausi sev uzvesties pagalam bērnišķīgi. Vārtīsies pa gultu vismaz līdz pusdienas laikam un tikai tad laiski sāksi gatavot brokastis. Līdz pat vēlam vakaram tavi labākie draugi būs televīzija un internets, savukārt mājasdarbus atstāsi pēdējā plānā. Neraugoties uz to, šo dienu nevarēs nosaukt par neproduktīvu. Vakarpusē pieķersies savas garderobes revīzijai un atbrīvosies no apģērba, kurš tev vairs neder vai nepatīk.

 

Skorpions

Šodien tevi apciemos kāds negaidīts viesis. Tas būs cilvēks, no kura tu allaž izvairies dažādu personīgu apsvērumu dēļ. Neuztraucies, šoreiz viņš necentīsies pārbaudīt tavu pacietību. Gluži pretēji – viņš centīsies tevi pārliecināt, ka vēlas nodibināt draudzīgas attiecības ar tevi. Piekrist vai nē, tas paliek tavā ziņā – paļaujies uz savu intuīciju.
 

 

Strēlnieks

Šodien zaudēsi kādā draudzīgā strīdā. Tavs draugs, labi zinot tavu pieticīgo dabu, dos mājienu, ka vēlas uzdāvināt tev kādu ļoti vērtīgu dāvanu, ja vien uzdrošināsies  spert pirmo soli un atklāt savas jūtas kādai simpātijai. Vilinājums piekrist, protams, būs spēcīgs, tomēr pat šī vērtīgā balva nepalīdzēs tev mest kautrīgumu pie malas. Tava drauga plāns izgāzīsies un tavs sirdsāķītis aizvien neuzzinās, ka esi viņā ieskatījies.

 

 

 

Mežāzis

Šodien personīgajā dzīvē piepildīsies kaut kas, uz ko ilgu laiku loloji lielas cerības. Cilvēks, kuru pazīsti jau ilgāku laiku virtuālajā vidē, beidzot uzaicinās tevi uz tikšanos klātienē. Jūsu tikšanās noritēs jau šodien un gatavošanās tai būs ļoti aizraujoša. Diemžēl vai par laimi, tā aizritēs pavisam citādāk, nekā to biji plānojis – ļoti iespējams, ka šis cilvēks dzīvē izrādīsies vēl simpātiskāks!
 

 

 

Ūdensvīrs

Pastāv liels risks, ka šodien kādas sarunas laikā vaļsirdīgi izpļāpāsi citas personas uzticēto noslēpumu. Var gadīties, ka tavs sarunas biedrs ir kāds, kurš ar viltu darītu jebko, lai no tevis dabūtu ārā šo kompromitējošo informāciju. Neviens nevar paredzēt, pie kā novedīs tava neapdomība, tādēļ kontrolē katru vārdu, kuru šajā dienā spļausi pār lūpām pat šķietami ikdienišķās sarunās ar saviem tuviniekiem.
 

 

 

Zivis

Šodien spēsi beidzot paveikt ieplānotos mājsaimniecības darbus. Pagūsi apmeklēt arī kādu kultūras pasākumu, piemēram, gleznu vai fotogrāfiju izstādi, kuras laikā uz tevi pamatīgu iespaidu atstās kāds jauns mākslinieks. Viņa darbi tevi aizraus tik ļoti, ka uzmeklēsi viņa profilu sociālajos tīklos. Rezultātā jūsu starpā uzsāksies dialogs, kā arī pastāv iespēja, ka kļūsiet par visai labiem draugiem.

 

Lielisku dienu!

 

Iepriekšējais rakstsDiemžēl Felipe no latviešiem pārņēmis kādu sliktu ieradumu
Nākamais rakstsParādījušās pavisam jaunas ziņas par laiku brīvdienās un nākamnedēļ