Dienas pirmajā pusē iespējams pārvērtēt savas spējas un prasmes. Kontrolē savas emocijas, lai nedotu solījumus, kas var izrādīties nereāli un nepiepildāmi. Šajā dienā pārmērīga emocionalitāte var mīties ar melanholismu, kas traucēs normālai komunikācijai. Norises, kas saistītas ar transportlīdzekļiem, ieteicams plānot dienas otrajā pusē.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien var ievērojami palielināties tava interese par reliģiju, sociālajiem ideāliem un vērtībām, kā arī sociālajiem procesiem, masu psiholoģiju, politiku un garīgo pilnveidošanos. Zvaigznes norāda, ka šajā dienā tev nebūs iemesla sūdzēties par enerģijas un iztēles trūkumu.

 

 

versis-mil-horVērsis

Brīvdomīgi procesi būs izdevīgi tikai tad, ja tos iedvesmos garīgie impulsi. Kāda grafika ievērošana šodien tev var šķist garlaicīga. Daudzām norisēm vari nesaskatīt praktisku nozīmi. Tevi šajā dienā sagaida aizraujoši iespaidi, romantiska pieredze, neparedzamas tikšanās vai patīkamas atmiņas, kā arī nepamatoti priekšlikumi no cilvēkiem.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien nav īstā diena, kad tavos spēkos būs piedabūt savu partneri vai konkurentu veikt konkrētas darbības. Solījumi un kopīgie plāni būs neskaidri, pārāk oriģināli, ambiciozi vai pat atrauti no realitātes. Jebkura darbība prasīs papildu piepūli.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Slinkums vai sapņainība neļaus tev pabeigt projektu, kam bija visai spontāns iesākums. Šis ir piemērots brīdis vienmērīga tempa darbam, aktuālo norišu pabeigšanai un brīvprātīgā darba aktivitātēm ārpus ierastās darbības sfēras.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šis ir brīnišķīgs laiks atpūtai un miermīlīgai relaksācijai. Vari distancēties no pasaulīgās burzmas, kļūstot daudz tuvāks ar saviem mīļajiem. Šodien tava radošā domāšana kļūs aktīvāka, bet tas var radīt kaut ko, kam ir maz saistības ar realitāti.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Diena ir piemērota laika pavadīšanai mājās vai tuvu dabai. Tevi var ieinteresēt ģimenes noslēpumus vai kāds pārpratums. Šodien cildeni nodomi var tikt nepareizi interpretēti. Tos var pārprast arī kāds no taviem vistuvākajiem cilvēkiem.

 

 

svari-mil-horSvari
Šī būs diezgan labvēlīga diena, ja neplāno ilgstoši un smagi strādāt. Paļaujies uz savu intuīciju. Tā palīdzēs apzināties, kad un kur jāpieliek centieni, jāizrāda iniciatīva vai jāpalielina degsme. Tāpat, kad ir pienācis laiks atpūtai un citiem relaksējošiem pasākumiem.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Kad runa būs par tavu personisko īpašumu, šodien vari izjust visdaudzveidīgākās emocijas. No vēlmes atdāvināt visu, līdz alkām noslēpt to no apkārtējo acīm. Vari būt tendēts īstenot diezgan sarežģītus plānus, ar mērķi – nopelnīt pēc iespējas vairāk.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šī nav laba diena praktiskām darbībām. Vari kļūt filozofiski noskaņots, aizsapņojies par daudzām lietām un notikumiem. Ja tava dzīves filozofija neliedz apšaubāmu rīcību, taču ar cēliem nodomiem, vari izjust izteiktu kārdinājums veikt šādu darbību.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Visas dienas garumā tu vari būt tendēts uz utopiskiem sapņiem vai vientulību. Pozitīvākā šīs dienas nianse būs tā, ka tā ļaus tev atslēgt savas domas no pašreizējām, aktuālajām problēmām un pacelties virs pasaulīgās kņadas. Šodien vēlēsies mijiedarboties ar citiem cilvēkiem.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs
Šodien tev būs svarīga ne tikai komunikācija, bet arī pašizpausmes ar cilvēkiem, kuri domā līdzīgi. Ja jūties kā daļa no komandas, tev būs iespēja harmoniski izteikt savus personiskos tikumus un dot vērtīgu ieguldījumu kopīgajam mērķim.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien ieteicams pieņemt vienīgi uz intuīciju balstītus lēmumus. Šādi spēsi veikt gan ģeniālus atklājumus, gan īstenot visai apšaubāmas darbības. Tomēr brīžam apstākļi attīstīsies diametrāli pretēji tam, kā tevi pamudināja rīkoties iekšējā balss.

 

Iepriekšējais rakstsHoroskopa zīmes, kurām JŪLIJS būs īpaši labvēlīgs
Nākamais rakstsDiemžēl nedēļa sākusies ar ļoti skumjām ziņām