Auns

Šodien būsi domīgā un savā ziņā pat depresīvā noskaņojumā. Šo uzvedību provocēs kāds no rīta notikušais dialogs starp tevi un tavu otro pusīti. Viņš paziņos, ka uzņēmuma problēmu dēļ viņam nāksies pavadīt brīvdienas darbā. Šie jaunumi tevi saskumdinās, jo nāksies atteikties no plāna doties kādā ilgi gaidītā izbraucienā. Diemžēl, arī tuvinieki, kurus bijāt plānojuši apciemot, negatīvi attieksies pret pēkšņo plānu maiņu.

 

 

Vērsis

Šī diena tev atmiņā paliks kā gaišs un vienkāršs dzīves periods, kuram cauri gāji ar vieglumu. Bez piepūles atrisināsi kādu sarežģītu problēmu un vienlaikus paspēsi nodibināt draudzīgas attiecības ar kādu jauku cilvēku. Šis cilvēks izteiks priekšlikumu vakarā kopā doties uz kādu kafejnīcu, savukārt tu ar lielāko prieku piekritīsi viņa idejai. Stundas patīkamajā kompānijā paskries nemanot un pavisam noteikti varēsi atzīt, ka esi atradis sev jaunu, labu draugu.

 

 

Dvīņi

Šodien spēlēsi nozīmīgu lomu kāda svešinieka dzīvē. Saņemsi kāda potenciālā darbinieka pieteikumu uz savā darba vietā izsludināto vakanci. Kaut kāda iemesla dēļ tev ļoti iepatiksies šis šarmantais speciālists un tu nolemsi aizlikt par viņu labu vārdu savam priekšniekam. Rezultātā tavs uzņēmums būs ieguvis vēl vienu augstas klases speciālistu, savukārt tu pats – jaunu draugu.

 

 

Vēzis

Šodien būsi visai nervozs. Uztrauksies par to, ka esi vienīgais, kurš liek lietā visu savu enerģiju, lai pasargātu savu ģimeni no pilnīga sabrukuma. Lai nu kā, tavs partneris uztrauksies tieši par to pašu. Nav gan zināms, kurš no jums būs pirmais, kurš uzdrošināsies paņemt telefonu un piezvanīt otram, taču vakarā jūs salabsiet. Kad būsiet pilnībā nomierinājušies, viens otram dosiet solījumu nekad nešķirties.

 

Lauva

Šodien piesardzīgi centīsies manipulēt ar apkārtējiem. Cilvēki būs priecīgi paši piedāvāt tev savu palīdzību, pat nesaprotot, ka patiesībā tu viņus nemanāmi piespiedi pieņemt šo lēmumu. Lai nu tā būtu – kamēr vien neviens tevi netur aizdomās. Tomēr neaizmirsti, ka vienmēr pastāv iespēja pašam kļūt par tikpat prasmīga manipulatora upuri un nebrīnies, ja kādas personas ietekmē nakts vidū pēkšņi esi gatavs doties uz otru pilsētas pusi, lai izpildītu viņa lūgumu.

 

 

Jaunava

Šodien piedzīvosi nelielu vilšanos romantiskajā dzīvē. Pēc darbīgās dienas, tu beidzot satiksies ar kādu internetā iepazītu simpātiju, kura, diemžēl, noritēs ne tik pozitīvi, kā iecerēts. Pirmkārt, tu sapratīsi, ka pievilcīgais cilvēks fotogrāfijā ir krietni uzlabots reālais tēls. Otrkārt, uzzināsi, cik ļoti aprobežota ir viņa domāšana, līdz ar to vēlme turpināt komunikāciju zudīs.
 

 

Svari

Šodien strādāsi pie kādas jaunas ierīces vai metodes attīstības.Pierādīsi sevi kā ļoti talantīgu studentu, kurš ātri vien spējis apsteigt savus skolotāju. Diemžēl, neiztiksi arī bez pāris nepatīkamiem brīžiem. Tavs skolotājs, kurš šajā gadījumā būs cienījams uzņēmuma darbinieks, atteiksies atzīt, ka ir kāds, kurš ir par viņu talantīgāks, gudrāks un spējīgāks. Pastāv risks, ka kļūsiet par sava veida ienaidniekiem vai sāncenšiem.

 

 

Skorpions

Šo dienu pavadīsi romantiskā noskaņojumā. Par to parūpēsies kāds cilvēks, ar kuru nesen uzsāki jaunas attiecības. Šīs dienas notikumi apstiprinās, ka esi sasaistījis savu likteni ar īstu dzejnieku. Ja dzeja un romantika kā tāda nav tev tuva vai to pat kaut kādā ziņā nevari ciest, ieteicams sakost zobus un izlikties, ka tu tomēr novērtē sava jaunā partnera sagatavoto pārsteigumu.

 

Strēlnieks

Šodien ieteicams saglabāt distanci komunikācijā ar svešiniekiem. Tu, protams, vari izteikt kādu komplimentu viņiem, taču piedomā, lai tas izklausītos patiešām no sirds. Dienas otro pusi pavadi kopā ar mīļajiem kādās jaukās svinībās.

 

 

Mežāzis

Šodien ieteicams atturēties no pirkumu veikšanas. Tavi iekrājumi pazudīs jau neilgu brīdi pēc ieiešanas veikalā, jo vēlēsies iegādāties visu, kas būs novietots tavu acu priekšā. Necenties sevi pārliecināt par to, ka tev izdosies sevi kontrolēt. Tas nebūs iespējams, jo šajā dienā tevī ieslēgsies pamatīgs šopoholisms. Izvēlies, ko tu vēlies – iztērēt naudu sīkumos vai tomēr pietaupīt to kādam lielākam un vērtīgākam pirkumam.

 

Ūdensvīrs

Šodien būsi visai lielā psiholoģiskajā diskomfortā. Tavs noskaņojums krietni sabojāsies pēc strīda ar mīļoto cilvēku. Tas var likt izgāzt dusmas uz apkārtējiem. Situāciju vēl vairāk saasinās saniknota tuvinieka zvans, kurš pārmetīs, ka esi aizmirsis izpildīt kādu viņam doto solījumu. Kopumā, diena nebūs vienkārša, taču ieteicams nenokārt degunu.

 

Zivis

Šodien apkārtējie tavu uzmanību traktēs kā vieglprātību. Ieteicams ievērot distanci komunikācijā ar apkārtējiem, lai tu netiktu uztverts kā rupjš, nepieklājīgs, ekscentrisks vai pat traks. Pavadi laiku kopā ar saviem labākajiem draugiem. Uzrīkojat kopā nelielas svinības, kurās vari justies pilnībā brīvs tāds, kāds tu esi un baudīt sev tuvu cilvēku kompāniju.

 

Jauku dienu!

 

Iepriekšējais rakstsPēc smagas sadursmes ar alni “Audi” Latgalē pārvērties kabrioletā – VIDEO
Nākamais rakstsNegadījumā uz Tallinas šosejas gandrīz notiek ļaunākais