Šī diena kopumā solās piet mīlestības pilnā atmosfērā. Iespējami komplimenti gan no tevis, gan tev, tāpēc nekautrējies tos teiku un nebaidies saņemt. Šodien romantikas ziņā necenties izdarīt nekādus secinājumus, jo tā vienkārši virmos gaisā.

 

Auns

Šodien tev ieteicams pievērst vairāk uzmanības atpūtai un kārtīgi izgulēties pirms jaunās darba nedēļas. Ja vēlies uzņemt pozitīvas emocijas un vairot enerģiju, vispiemērotākais, ko vari darīt – doties svaigā gaisā kopā ar ģimeni. Ja laika apstākļi neļauj doties pastaigā, vienojieties kopīgi apciemot kādu tālāku vecāka gadagājuma radinieku, kurš sen nav satikts – šim cilvēkam tas ļoti daudz nozīmēs un sagādās patīkamas emocijas.

 

 

Vērsis

Šodien tu droši vari doties iepirkties. Jo īpaši, ja jau kādu laiku esi vēlējies atjaunot savu garderobi, piemērotāka laika tam pat nevarētu būt. Galvenais, lai šajā procesā neiejaucas cilvēki no malas un nesāk tevi apbērt ar saviem „gudrajiem” padomiem. Vienīgā persona, kuras viedoklis tev noderēs, būs tavs partneris. Šis cilvēks spēs patiešām novērtēt to, kas tev piestāv, bet kas ne.

 

 

Dvīņi

Šodien tev nevajadzētu pastiprināti pievērsties nevienai konkrētai personai. Kamēr romantiskā aizraušanās tevi darīs teju aklu, tu nespēsi saskatīt šīs personas rīcības nepilnības. Un tas tev var radīt sāpes, pat nepatikšanas vēlāk. Vislabākais, ko vari darīt – izbaudīt to, kas notiek, nekoncentrējoties uz to, kas šajā jomā notiks nākotnē un nedomāt par to, kā, iespējams, sauks jūsu kopīgos bērnus vai, kur novietosiet laulību gultu.

 

 

Vēzis

Šodien tavu uzmanību, iespējams, piesaistīs kāda neparasta personība. Visticamāk, ar šo personu tu iepazīsies sociālajos tīklos, taču pavisam neilgu brīdi vēlāk jūs nolemsiet satikties klātienē. Tiesa, var gadīties, ka šajā procesā rodas vilšanās. Šī persona nebūs tāda, kādu biji to iepazinis internetā un, iespējams, arī uzvedībā krietni vien pārforsēs, kļūstot pat nekaunīgs. Rūpīgi padomā pirms iepazīsties internetā!

 

 

Lauva

Šodien tev vajadzētu izvairīties no pārmērīgas intelektuālās slodzes. Tu vari nogurt pat vienkārši palīdzot bērniem izpildīt mājas darbus. Ļauj viņiem pašiem tikt galā, tajā laikā atpūšoties un darot to, kas tev sagādā prieku. Vakarā ieteicams doties pastaigā svaigā gaisā, lai piesātinātu ķermeni ar dzīvību – skābekli. Ja esi SPA cienītājs, tā apmeklēšana šodien tev visnotaļ nāks par labu.

 

 

Jaunava

Šodien, pateicoties liktenim, teju visas tavas vēlmes piepildīsies kā pēc burvju mājiena. Un nepalaid vējā šo labvēlīgo brīdi. Neierobežo sevi ar saviem sapņiem un vēlmēm, jo šodien tu vari sasniegt ko ļoti lielu. Veiksme palīdzēs tev uzvarēt, taču tev joprojām ir nepieciešams arī kaut ko darīt pašam. Smaidi biežāk, esi laipns pret cilvēkiem.

 

 

Svari

Var gadīties, ka tu šodien aizmirsīsi par solījumu, ko esi devis kādam no saviem tuvākajiem cilvēkiem. Var gadīties, ka šis cilvēks tava solījuma dēļ būs atlicis visus savus darbus. Kad viņš sapratīs, ka tu savu solījumu nepildīsi, viņš var gūt lielu aizvainojumu un nolemt, ka ar tevi nav jēgas sazināties. Tu vari vai nu novērst šo incidentu, vai darīt visu iespējamo, lai situāciju labotu pēc iespējas ātrāk.

 

 

Skorpions

Šodien tu nebūsi spējīgs ne uz ko, kas ir saistīts ar romantikas virzīšanu. Šī nebūs diena, kad varēsi pievērsties savai personīgajai dzīvei un atbrīvoties no vientulības. Visticamāk, ja šodien ar kādu iepazīsies, viņš pazudīs nezināmā virzienā un neko nepaskaidros. Patiesībā tu to nekad nevarēsi izdarīt, ja visās sarunās būsi nomākts un paudīsi savu neapmierinātību vai sašutumu par kaut ko vai precīzāk – teju it visu.

 

 

Strēlnieks

Var gadīties, ka tevi šodien apmeklēs cilvēks, kurš neizraisīs nekādas citas emocijas, kā vien žēlumu. Visticamāk, tas būs tavs radinieks, kurš būs ieradies, lai sūdzētos par savu nelaimīgo dzīvi, naudas trūkumu, slikto veselību vai citām lietām, kur viņam neveicas. Ja nevēlies šo dienu pavadīt, uzklausot šādus monologus, dodies kaut kur jau agri no rīta. Šodien vari apmeklēt daudzas pārsteidzošas vietas vai kādu unikālu kultūras pasākumu.

 

 

Mežāzis

Šodien tu, iespējams, dzirdēsi lielas uzslavas par savām kulinārajām spējām. Cilvēki, kurus tu būsi uzaicinājis nogaršot savu jauno šedevru, būs ārkārtīgi apmierināti ar šo uzaicinājumu un to, ko būsi pagatavojis. Iespējams, vakara gaitā nonāksiet pie secinājuma, ka ir nepieciešams šo hobiju pārvērst par ko lielāku. Un kāpēc ne? Savas idejas tu lieliski vari popularizēt sociālajos tīklos!

 

 

Ūdensvīrs

Šodien tev nevajadzētu riskēt – nekur, ne ar ko un nekā. Tev vajadzētu noraidīt risku jebkurā tā izpausmē. Veiksme gaidāma tikai tajās lietās, ko varēsi aprēķināt un saplānot līdz vissīkākajai detaļai. Vakarā atliec visu pārējo un koncentrējies uz savu personīgo dzīvi. Lieliski, ja vari savu mīļoto cilvēku uzaicināt romantiskā izbraucienā uz kādu brīnišķīgu vietu – šī tikšanās atjaunos un dažādos tavas attiecības.

 

 

Zivis

Šodien tu vairāk laika vēlēsies pavadīt klusumā. Ja attopies kādā pasākumā, kurā tevi ieskauj dažādi cilvēki, kuri vēlēsies katrs ko pastāstīt, zini – ka pavisam noteikti vari doties projām, ja to vēlies. Komfortu spēsi atjaunot kopā ar ģimeni vai draugiem, kuru galvenais sarunu temats nav nauda, vara un dārgas lietas.

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsIzskan jaunas ziņas par vienu no pēdējo gadu populārākajiem TV raidījumiem
Nākamais rakstsKarš Ukrainā: Treneris Bagatskis publiski pasaka to, ko domā daudzi latvieši – VIDEO