Šajā laikā visām horoskopa zīmēm vairāk jāmēģina iekļauties savos plānos, lai produktīvi apmierinātu savas vajadzības. Ko vēl zvaigznes sola piektdienai, 5. martam?

 

 

aunsAuns

Auni šoreiz gūs ievērojamu labumu no zvaigžņu stāvokļa, jo komunikācijas spējas un vēlme pēc komunikācijas nereti ir tas, kas tev visvairāk trūkst. Varēsi pievienot savam darbam vairāk kaislības, entuziasma un drosmes, lai citiem komandas locekļiem būtu patīkamāk strādāt un jūs kopā gūtu ievērojamus panākumus.

 

 

versisVērsis

Šo dienu vajadzētu izmantot sava darba prezentēšanai, komunikācijai ar kolēģiem un/vai vienkārši apdomājot sava iesāktā projekta turpmāko gaitu. Zvaigžņu stāvoklis tevī radīs vēlmi vairāk sadarboties ar apkārtējiem, taču neaizmirsti, ka ir darbi, kas tev jāizdara arī vienatnē.

 

 

dviniDvīņi

Šodien tev vajadzētu pieturēties pie ieplānotajām lietām. Iespējams, šodien varēsi un vēlēsies izdarīt vairāk, kā arī atradīsi sev vēlamo auditoriju. Nereti tu ļoti ietekmē cilvēkus sev apkārt, bet tev vairāk vajadzētu padomāt par to, vai šī ietekmēšana nāk par labu tev un šiem cilvēkiem. Mēģini vairāk koncentrēties uz darbu un sadarboties ar tādu zīmju pārstāvjiem kā Vērši un Jaunavas.

 

 

vezisVēzis

Iespējams, šodien tev būs tāds noskaņojums, ka vēlēsies vairāk komunicēt ar cilvēkiem, taču ir ieteicams arī klausīties un ieklausīties. Parūpējies ne tikai par savu, bet arī par savu mīļo cilvēku labsajūtu. Izrādi savas emocijas un dalies tajās ar tiem, kurus mīli. Šodien ir labs laiks, lai tuvāk iepazītu citus cilvēkus.

 

 

lauvaLauva

Šodien ir lieliski piemērots laiks, lai iepazītu citus cilvēkus. Tu ne vienmēr visās sarunās meklē taisnīgumu, taču šobrīd tas būs īpaši labs laiks šādiem soļiem. Neuzspied savu taisnību, bet ieklausies citu viedokļos un esi gatavs kompromisam. Arī tev kādreiz ir jāpiekāpjas.

 

 

jaunavaJaunava

Tev vajadzētu vairāk padomāt par to, ar ko tu nodarbojies ikdienā. Vai esi apmierināts ar to? Patiesi? Katrā ziņā – padomā, ko vari uzlabot, ko mainīt un ko, iespējams, iemācīties no jauna. Tas tev lieti noderēs ne tikai šodien, bet arī turpmākajā dzīvē un ikdienas darbos.

 

 

svariSvari

Šodien tev vairāk laika vajadzētu veltīt ierastām un ikdienišķām lietām, kā arī rīkoties lēni un nesteidzīgi. Ja iespējams, pavadi dienu mierīgā ģimenes lokā. Kad tu pēdējo reizi spēlēji kādas galda spēles? Kad devies nesteidzīgā pastaigā? Ir pienācis laiks to darīt un izbaudīt!

 

 

skorpionsSkorpions

Šodien tev jābūt piesardzīgam no tā, kur tu “bāz savu degunu”. Iespējams, cilvēki vairāk vēlēsies ar tevi komunicēt, taču būs trauslāki, vieglāk ievainojami nekā parasti, tāpēc raugi, lai savu domu un darbu virpulī nevienu neaizvainotu. Ja kāds tevi šķietami kaitina, centies paskaidrot situāciju, savas sajūtas nevis izrādi savu emociju sprādzienu.

 

 

strelnieksStrēlnieks

Lai arī šodien tu vēlēsies būt aktīvāks un komunicēt ar apkārtējiem, pievērs uzmanību tam, ar ko kopā pavadi šo dienu. Esi ar tiem, ar kuriem kopā patiesi jūties labi. Esi uzmanīgs, ja apkārt ir cilvēki, kuri tavā sejā neizraisa smaidu – tev nav viņi jāizklaidē! Ej un dari to, kas tev sagādā prieku!

 

 

mezazisMežāzis

Šodien vairāk vari pievērsties tam, kas jau kādu laiku nodarbina tavu prātu un kam, iespējams, tev nav sanācis pievērst pietiekami daudz uzmanības. Spēja lieliski komunicēt neformālā vidē ir ļoti vērtīga prasme, tāpēc šodien liec to lietā. Arī šādi iespējams gūt lielisku pieredzi.

 

 

udensvirsŪdensvīrs

Šodien vajadzētu rīkoties atbildīgi jebkurā darbā, ko veic. Runā par saviem uzskatiem, dalies viedokļos un uzklausi cilvēkus, kuri vēlas izteikties. Iespējams, šodien lietas izveidos haosu tev apkārt, taču arī šādās situācijās ir iespējams izdarīt vērtīgus secinājumus un kaut ko iemācīties.

 

 

zivisZivis

Šo dienu tev vajadzētu pārvērst par personīgu laiku, kad vari darīt to, kas tev sagādā prieku. Pavadu laiku ar cilvēkiem, kuri tev ir mīļi. Ja tomēr tev ir jāstrādā, mēģini koncentrēties uz darāmo ar visu uzmanību, tādējādi paveiksi dabu ātrāk un varēsi atpūsties, atgūt spēkus.

 

 

Burvīgu dienu!

Iepriekšējais rakstsAnglijas latviete dzimtenē pēkšņi tiek pie lielas naudas
Nākamais rakstsDiemžēl piektdienas rīts sācies ar skumju ziņu