Šī var izrādīties visai nelabvēlīga diena jaunām darbībām un projektiem. Pastāv risks pārvērtēt savas spējas. Zvaigznes norāda, ka daudziem šodien var trūkst pašapziņas. Dienas otrā daļa solās būt daudzsološāka.

 

auns-mil-horAuns

Šis ir brīnišķīgs laiks, lai ļautos mākslai. Projekti, kas saistīti ar tavu mājsaimniecību, pārcelšanos vai renovāciju, solās būt veiksmīgi. Mijiedarbība ar taviem vecākiem, ģimenes locekļiem un tuvākajiem radiniekiem, var būt ļoti patīkama un pieklājīga.

 

versis-mil-horVērsis
Šī ir lieliska diena, lai studētu, kā arī veiktu literāro, māksliniecisko, komerciālo vai starpnieka darbu. Zvaigznes norāda, ka būsi lielisks saimnieks, labs vadītājs, kvalificēts gids, kompanjons, padomdevējs, zināšanu popularizētājs un ideju ģenerators.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šī solās būt veiksmīga diena, ja spēsi praktiski un loģiski apjaust, ka ir laiks, kad jāmāk turēt sava mute ciet. Bez šīs īpašības tavi panākumi, visticamāk, nebūs stabili un daudzsološi. Pastāv iespēja, ka kāds cits var izmantot tava darba rezultātus, uzdodot tos par savējiem.

 

vezis-mil-horVēzis

Tavas sajūtas šodien būs daudzveidīgas un harmoniskas. Turklāt spēsi adekvāti izteikt savu viedokli. Ja vēlies, lai tavi tuvinieki vai visa pasaule izprot tavas bažas,  netērē lieki laiku, parādi to! Šis ir brīnišķīgs laiks, lai sarunātos ar draugiem vai apspriestos ar skolotāju, tāpat, lai atzītos mīlestībā, uzrakstītu vēstuli, iesniegtu ziņojumu vai noformulētu kādu savu pasaules uzskatu.

 

lauva-mil-horLauva

Ir pienācis laiks, lai beidzot mainītu kādu ierasto rīcības stilu. Ja esi dzimis augusta vidū, pārmaiņas var būt līdzīgas spīdzināšanai. Vari izjust žēlumu, atvadoties no kādām savām cerībām, idejām vai ilūzijām, kā arī cilvēkiem, kurus uzskatīji par partneriem, draugiem vai domubiedriem.

 


jaunava-mil-hor
Jaunava

Galvenā lieta, kam tev šodien nāksies pretoties, visticamāk, ir grūtsirdība. Zvaigznes mudina darīt visu iespējamo, lai izvairītos no situācijām, kas var izraisīt atsvešināšanos starp tevi un partneriem. Centies nepanākt izpratnes zudumu. Ievērojot šādus nosacījumus, varēsi uzreiz pielāgoties jebkuriem apstākļiem.

 

svari-mil-horSvari 
Šodien tev būs jāpierāda tādas īpašības kā emocionalitāte, mentālā elastība, spēja ātri domāt un rīkoties praktiski. Cilvēki būs gatavi palīdzēt tev ar mērķu realizēšanu, ja arī tu sniegsi palīdzīgu roku kādā jautājumā.  

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šī tev solās būt brīnišķīga diena. Lai ko tu darītu, zvaigznes radīs labvēlīgus apstākļus tam. Šodien varēsi brīvi demonstrēt savus mākslinieciskos, dizaina, muzikālos, reklāmas vai psiholoģiskos talantus. Planētas uzsver, ka šis ir ideāls brīdis, lai uzlabotu savu personīgo dzīvi.

 


strelnieks-mil-hor
Strēlnieks

Tevi šodien var labvēlīgi iedvesmot kādi notikumi mājas dzīvē. Tomēr profesionālie vai kādi citi ārējie apstākļi, var radīt saspringtus notikumus virs tavas galvas. Tas neļaus pārlieku relaksēties un pilnībā izbaudīt ģimenisko idilli.

 

mezazis-mil-horMežāzis
Mijiedarbība ar tavu apkārtējo vidi šodien var izrādīties ļoti svarīga. Tomēr tas viss  nenovirzīs uzmanību no plānu īstenošanas. Gluži pretēji, viss ko redzēt un uzzināsi, nemanāmi palīdzēs sasniegt tavus mērķus. Zvaigznes uzsver, ka šis ir labs brīdis, lai atjaunotu saikni ar laulāto draugu, īpaši, ja jums nesen bijušas nesaskaņas.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Ja kāds agresīvs cilvēks līdz šim ilgstoši ir traucējis tavu dzīvi, šodien varēsi uzelpot brīvāk, jo, visticamāk, šī persona būs izzudusi no tava redzesloka. Tomēr neieslīgsti priekšlaicīgās svinībās, tev var trūkt nozīmīgu argumentu, ko izmantot, lai atturētos no vēl kādas cīņas formas.

 

zivis-mil-horZivis

Ja šodien būsi pazemīgs, spēsi panākt veiksmi it visā, ko darīsi. Savukārt, ja plāno paļauties vien uz laimīgu gadījumu un alksi vienu labumu pēc otra, neieguldot tajā smagu darbu, vari nonākt visai neērtā situācijā.

 

 

Iepriekšējais rakstsLiene Šomase saceļ kājās Rumānijas lidostu un velta pārmetumus Puzikovam
Nākamais rakstsJaunākās laika prognozes īpaši neiepriecina