Šodien var nākties sastapties ar daudziem šķēršļiem un problēmām. Tie var rasties kā sekas dažādu iemeslu dēļ, taču svarīgi pārlieku neļauties to ietekmei, nekreņķēties par tiem. Bieži vien no šiem šķēršiem arī ir iespējams kaut ko iemācīties.

 

 

auns-mil-horAuns

Ļoti piemērota diena dažādām jaunām iniciatīvām. Labs laiks, lai turpinātu darbu pie iesāktajiem projektiem. Diena būs labvēlīga komunikācijai neformālā gaisotnē, partnerības uzturēšanai un dažādu svarīgu lietu apspriešanai ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem.

 

 

versis-mil-horVērsis

Uzņēmējdarbības aktivitāte šīs dienas laikā varētu mazināties. Tev vajadzētu pievērst lielāku uzmanību komunikācijai un jaunai informācijai. Tas palīdzēs tavas domas un idejas saglabāt pareizā virzienā un koncentrēties uz vajadzīgākajām lietām, iegūstot ieskatu tālākā nākotnē. Darījumi ar kolēģiem un priekšniecību kopumā solās būt ļoti pozitīvi.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien vēlams izrādīt savu dabisko pievilcību, komunikablitāti un pieklājību visiem apkārtējiem cilvēkiem. Tava personīgā izvēle šodien, iespējams, būs pavisam neparasta. Mīlas dzīvē var rasties jaunas vēsmas, kas solās būt veiksmīgas. Izbaudi laiku, velti uzmanību romantikai.  

 

 

vezis-mil-horVēzis

Nevajadzētu pret savām nesenajām rūpēm, domām un iespaidiem izturēties nevērīgi. Iespējams, šodien būsi baiļu pārpilns, kā rezultātā radīsies diezgan dīvains priekšstats par realitāti. Pārliecinies, ka pietiekami kontrolē savu iztēli, pretējā gadījumā vari iekulties nepatikšanās un sastapties ar citu cilvēku nepieklājību.

 

 

lauva-mil-horLauva

Pirms ķeries pie savu nodomu īstenošanas, padomā divreiz. Dienas laikā tava izlēmība pakāpeniski izkliedēsies un nesaskaņas starp tevi un citiem, ja tādas būs radušās, zaudēs savu “asumu”. Iespējams, nedaudz pietrūks enerģijas kādam darbam, taču nepārdzīvo, labāk atceries, ka jebkuram cilvēkam ir nepieciešama atpūta.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien būs spēcīgs inovāciju, izdomas un oriģinalitātes gars tevī. Taču, neraugoties uz to, diez vai tu spēsi nākt klajā ar kaut ko konceptuāli jaunu. Turpini darbu pie iesāktajiem projektiem, pie lietām, ko nesen esi uzsācis viens vai kopā ar citiem cilvēkiem. Darbojies rūpīgi un centies neko nesasteigt.

 

 

svari-mil-horSvari

Šodien tevi pamazām viss aizvien vairāk garlaikos. Iespējams, tu gribēsi atpūsties, taču tavs prāts nespēs rimties un galvā nepārtraukti “maisīsies” dažādas domas. Mēģini izvairīties no rutīnas, kaut vai tik vienkāršās lietās kā, piemēram, cita pusdienu ēdiena izvēlēšanās vai citas atpūtas vietas apmeklēšana.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien labāk uzturēties sabiedrībā, komunicēt ar cilvēkiem. Izvairies no pārlieku lielas aizņemtības, necenties padarīt visu iespējamo vai, varētu drīzāk teikt – neiespējamo. Iespējams, saņemsi unikālus noteikumus kādā darbā vai jomā – tev vajadzētu tos pieņemt, jo citādi vēlāk var gadīties, ka paliec zaudētājos.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šīs dienas laikā, iespējams, pamanīsi, ka tu teju kā magnēts pievelc neparastus cilvēkus, parādības vai informācijas avotus. Paturi prātā, ka tas nozīmē, ka vari iegūt nepatiesu informāciju, kas nekādā veidā nav saistīta ar realitāti. Cilvēki tev riņķī varētu censties izlikties labāki nekā ir patiesībā. Neuzķeries!

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Domājot par nākotni, tev prātā radīsies dažādas jaunas idejas, taču tev vajadzētu izvairīties no nenoteiktības dažādās ietās un procesos. Var gadīties, ka tev šodien būs diezgan grūti pieņemt pareizos lēmumus. Ļoti svarīgi būs savlaicīgi saprast, ka ne visi ienākumu avoti ir vienlīdz izdevīgi.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šī nebūs diena, kad spēsi pieņemt dažādus lēmumus bez emocijām. Ieteicams izvairīties no jaunu cilvēku ielaišanas savā dzīvē, nevajadzētu arī piedāvāt savu palīdzību visiem, pat bez jebkāda iemesla. Ja tev nebūs visai labs garastāvoklis, tu daudzas lietas uztversi daudz citādāk – būsi jutīgāks un gražīgāks.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien uzmanies, jo tavi draugi ar saviem atzinumiem, spriedumiem un kopējo spiedienu varētu novirzīt tavas domas neparastā virzienā. Centies nodrošināties tā, lai šie notikumi neietekmētu tavu ikdienas darbu, regulāros pienākumus un neliktu tavām ierastajām dienas gaitām ritēt citā virzienā.

 

 

Lai lieliska tev šī diena!

Iepriekšējais rakstsPirms brīvdienām saņemta traģiska vēsts
Nākamais rakstsNopietni brīdina par laiku tuvākajās stundās