auns-mil-horAuns

Auniem raksturīgs liels spēks un ātrums. Šodien tā vietā, lai triektu pret visiem savus nagus un ragus, centies būt piezemētāks – tādejādi šī diena paies mierīgā gaisotnē. Iespējams, tev arī nākotnē vajadzētu apsvērt iespējas, kā savaldīt savu straujo dabu.

 

versis-mil-hor

Vērsis

Vēršiem ieteicams šodien likt lietā asprātību. Tu esi uzticams, taču nereti velti pārāk daudz laika, lai apdomātos un izsvērtu visus plusus un mīnusus, pirms ķerties pie darba. Nav šaubu, ka vienmēr spēsi paveikt visu, kas tev tiks nolikts priekšā, tomēr tu varētu savu dienu nedaudz atvieglot, liekot lietā viltību gan problēmu risināšanā, gan komunikācijā ar apkārtējiem.

 

dvini-mil-horDvīņi

Dvīņi mīl savas komunikāciju prasmes likt lietā vienkāršā pļāpāšanā un ikdienas notikumu apspriešanā. Apsver iespēju, kā produktīvi izmantot runātīgo dabu – iespējams, vari kādam palīdzēt problēmu risināšanā. Galu galā, tavai degsmei uz runāšanu pamatā bieži vien ir nopietnas rūpes par savu tuvāko labsajūtu, nevis vienkārši mutes dzesēšana.

 

vezis-mil-horVēzis

Vēžiem vajadzētu šo dienu pavadīt ar ģimeni. Lai gan tu tāpat ar viņiem bieži kontaktējies, šodien būs labvēlīgs laiks, lai vēl jo vairāk stiprinātu jūsu savstarpējās attiecības un izbaudītu kopā būšanu. Drosmīgākie Vēži šajā dienā var mēģināt uzlabot attiecības ar cilvēkiem, ar kuriem īpaši labi nesaprotas.

 

lauva-mil-horLauva

Lauvas būs ieinteresēti, lai šodien risinātās sarunas būtu maksimāli produktīvas. Citu zīmju pārstāvji būs motivēti attīstīt un virzīt uz priekšu savus projektus, taču citi būs viegli izsitami no sliedēm un būs tikai pozitīvi, ja tu spēsi viņus uzvest atpakaļ uz īstā ceļa, lai darbs raiti ritētu uz priekšu.

 

jaunava-mil-horJaunava

Jaunavas zīmē dzimušie šodien no citiem varētu pasmelties kreativitāti. Tu esi centīgs un mīli iedziļināties detaļās, taču dažkārt jaunu detaļu izzināšanai nepieciešams jauns domāšanas veids. Centies domāt ārpus rāmja, lai rastu risinājumu nepatīkamām problēmām, ar kurām šodien, iespējams, nāksies saskarties.

 

svari-mil-horSvari

Svariem nekādi sarežģījumi šodien nav gaidāmi. Apsver iespēju paziņu, draugu vai ģimenes lokā atrast kādu, kurš varētu palīdzēt tev tikt galā ar jau ieilgušām problēmām. Lai gan bieži vien no citu palīdzības atsakies, šoreiz tā varētu noderēt.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Skorpioniem vēlams pārrunāt sev tuvas, nozīmīgas lietas ar sev tuvākajiem draugiem vai ģimenes locekļiem. Tu esi kaislīgs un parasti vairies runāt par savām jūtām, taču šodien vari nebaidīties – apkārtējie būs ļoti saprotoši un līdzjūtīgi.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Strēlniekiem vajadzētu fokusēties uz problēmām,  kuras iepriekš ir likušas šķēršļus kādu mērķu sasniegšanā. Šodien spēsi ātri rast risinājumu pat visnepatīkamākajām un sarežģītākajām problēmām.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Mežāžiem ieteicams atrast laiku, lai aprunātos ar priekšniecību. Tev rūp tava pozīcija gan biznesā, gan sociālajā dzīvē, taču tu esi pārāk piesardzīgs, lai tiešā veidā vērstos pie augstāk stāvošajiem un par to runātu. Lai nu kā, šodien labvēlīga diena, lai beidzot uzsāktu šo sarunu – apkārtējie būs vairāk ieinteresēti tevi uzklausīt, savukārt tu jutīsies gana pārliecināts, lai pieprasītu sev paaugstinājumu/ algas pielikumu vai citu novērtējumu.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Ūdensvīriem vēlams ieņemt aizsargpozīciju. Apkārtējie var vērsties pret tevi, savukārt tu būsi vairāk ieinteresēts oponēt citu izteiktajiem viedokļiem, nevis izteikt un aizstāvēt savu, kas neizbēgami novedīs jūs līdz konfliktam.

 

zivis-mil-hor

Zivis

Zivju zīmē dzimušie šodien mētāsies no vienas vietas uz otru. Tevi būs viegli izsist no sliedēm un vairāk kā ierasts vēlēsies komunicēt ar citiem. Izmanto šo dienu, lai sazinātos ar tiem, ar kuriem kādu laiku neesi ticies.

 

 

Iepriekšējais rakstsCilvēki neizpratnē – vai šajā nedēļas nogalē komandantstunda ir spēkā?
Nākamais rakstsPamatīga avārija vakarā notikusi Latgalē – VIDEO