Auns

Auna zīmes pārstāvjiem šodien neizdosies saglabāt toleranci pret kāda kolēģa izteiktajām negācijām. Viņa augstprātība tiks sodīta un tev dažādos veidos izdosies viņu izsist no sliedēm. Ir tikai pozitīvi, ka cīnies pret negatīvismu, taču raugi, lai tā rezultātā neciestu tavs noskaņojums. Pavadi šo dienu ar smaidu – tas palīdzēs tev viegli iegūt savai karjerai nozīmīgu cilvēku labvēlību. Ārpus darba nekas īpašs ārpus ierastā nav gaidāms.

 

 

Vērsis

Šodien ieteicams turēties tālāk no dažādiem ar nekustamā īpašuma pirkšanu vai maiņu saistītiem jautājumiem un to risināšanas. Šos jautājumus vēlams izskatīt tikai un vienīgi konsultācijā ar profesionāli, ja vēlies samazināt risku piedzīvot vilšanos saistībā ar konkrēto pirkumu vai maiņu. Mīlestība sitīs augstu vilni. Satiksi cilvēku, kuru mīlēji ilgāku laiku atpakaļ. Pastāv liela iespēja, ka šīs attiecības atsāksiet.

 

 

Dvīņi

Dvīņu zīmē dzimušajiem šodien būs visai asas mēles. Tavs asprātīgais sarkasms lieliski noderēs cīņā ar saspringto gaisotni darbā. Lai nu kā, tiklīdz atgriezīsies mājās, ieteicams to nolikt malā. Attiecībās ar saviem mīļajiem vajadzētu iztikt bez sarkasma un likt lietā cilvēcīgumu. Kāds no cilvēkiem, ar kuriem dzīvo zem viena jumta, dalīsies ar tevi skumjos jaunumos. Tavs uzdevums ir darīt visu, kas ir tavos spēkos, lai viņam palīdzētu šajā situācijā.

 

Vēzis

Šodien ne pa kam nevēlēsies klausīties kāda sena, lielīga drauga stāstos. Tu viņu pērkšņi pārtrauksi un ātri meklēsi attaisnojumu, ar kura palīdzību izbeigt šo sarunu. Kopumā ieteicams būt uzmanīgam un izvairīties no jebkāda veida negācijām un nepatīkamiem cilvēkiem. Tādejādi tu saglabāsi labu noskaņojumu visas dienas garumā. Vakarpusē gaidāma kāda īpaša, romantiska tikšanās.

 

Lauva

Šodien būsi visai paviršs komunikācijā ar citiem, it īpaši nesen iepazītiem cilvēkiem. Sapņojot par ilgstošām, romantiskām attiecībām, pavisam nejauši satuvināsies ar kādu ļoti mantkārīgu personu. Jau tad, kad būs par vēlu, atklāsi, ka savu dārgo automašīnu viņš ir noīrējis uz pāris stundām, savukārt dārgais zīmola uzvalks ir nekas vairāk, kā lēts pakaļdarinājums.  Neraugoties uz to, tava vēlme uzsākt ar viņu nopietnas attiecības, nepagaisīs.

 

Jaunava

Šodien gaidāma kāda svarīga saruna ar savu laulāto draugu vai dzīvesbiedru. Viņš vai viņa visos iespējamos veidos parādīs tev, cik ļoti ir nogurusi no tevis izteiktajiem pārmetumiem un žēlavām. Tā vietā, lai rastu veidu, kā atgriest harmoniju savās mājās, tu sāksi pretuzbrukumu. Vakarpusē tavs mīļotais cilvēks sakrāmēs savas mantas un uz kādu laiku dosies padzīvot citviet. Ja vēlies vērst visu par labu, nekavējies ar atvainošanās izteikšanu.

 

 

Svari

Šodien tavus nervus pakutinās ar mājsaimniecību saistītas problēmas. Kad atkal, kārtējo reizi, plīsīs ūdens caurule vai notiks cita tamlīdzīga ķibele, tava nervu sistēma vienkārši sabruks.  Visu izdosies atrisināt pāris stundu laikā, kuru laikā bez mitas domāsi visus iespējamos veidus, kā no šādiem starpgadījumiem izvairīties nākotnē. Rezultātā, iespējams, lemsi par labu uzkrājumu veikšanai nebaltai dienai.

 

Skorpions

Skorpiona zīmes pārstāvji šodien būs nemitīgā kustībā, cenšoties visai pasaulei pierādīt, ka mūžīgais dzinējs patiešām pastāv. Vismaz tā tevi uzlūkos kolēģi, tuvinieki un draugi, vērojot, cik daudz es paguvis paveikt vienas dienas laikā. Neaizmirsti dienas beigās palutināt sevi ar pelnītu atpūtu. Iespējams, laba grāmata būs tieši tas, kas tev vajadzīgs.

 

 

Strēlnieks

Šodien piedzīvosi kādu īpašu brīdi savā lielajā dzīves stāstā. Nolemsi par labu ievērojamām pārmaiņām karjerā, piemēram, profesijas vai darba vietas maiņai. Personīgajā dzīvē nekādi pārsteigumi nav gaidāmi. Tavi mīļie pilnībā atbalstīs visas tavas izvēlēs, tādejādi kārtējo reizi parādot, cik mīlestības pilna ir jūsu savstarpējā saikne.

 

 

Mežāzis

Šodien vēlēsies palikt mājās un gaidīt, kad pienāks siltāks laiks. Pelēcīgā ainava aiz loga raisīs tevī nelielu depresiju. Saules trūkums organismā būs darījis savu. Tu vari izvairīties no šī nepatīkamā brīža, ja iemācīsies, kā izbaudīt arī šo gada aukstāko gadalaiku. Pilnveido sevi, apgūstot kādu ziemas sporta veidu vai uzsākot jaunu hobiju.

 

Ūdensvīrs

Šodien saņemsi kādu aizraujošu karjeras piedāvājumu. Pirms steidzies sniegt apstiprinošu vai noliedzošu atbildi potenciāli jaunajam darba devējam, griezies pēc padoma pie saviem tuviniekiem un uzzini viņu domas. Ja darba piedāvājuma pieņemšana nozīmē arī dzīvesvietas maiņu, taviem mājiniekiem pavisam noteikti ir jāzin par taviem nodomiem. Viss, ko šo sarunu laikā dzirdēsi, palīdzēs tev izstrādāt konkrētu plānu karjeras nākotnei.

 

 

 

Zivis

Šo dienu pavadīsi uz pozitīva viļņa. Tikai pēcpusdienā virs tavas galvas savāksies pāris negaisa mākoņi neliela konflikta veidolā. Nebūsi apmierināts ar priekšniecības veiktajiem algas vai prēmiju aprēķiniem. Ja spēsi pasniegt savas domas taktiski un pamatoti, saņemsi izsmeļošu un sev labvēlīgu atbildi. Kad viss nokārtosies, diena turpināsies tikpat saulaini, kā iesākusies.

 

Lielisku dienu!

 

Iepriekšējais rakstsKādēļ tuvākajās dienās laika apstākļiem jāpievērš īpaša uzmanība?
Nākamais rakstsNecenzēta leksika: kas notiek, kad aizrādi ceļu strādniekiem par bedrīšu lāpīšanu ziemā