Diezgan veiksmīga un piemērota diena dažādiem īsiem izbraucieniem. Ļoti svarīga būs pozitīva domāšana. Negatīva attieksme pret dažādām lietām varētu izraisīt dažādas sūdzības un diskomfortu, kas, kā sākotnēji varētu šķist, radusies ne no kurienes. Šodien noteikti vajadzēto rūpīgi padomāt pirms visa, ko domā kādam teikt.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien tev vajadzētu pievērst visu uzmanību tam, lai tu būtu nopietni koncentrējies uz savu personisko mērķi. Ja tiecies pēc kaut kā, tev vajadzētu iesaistīties pilnvērtīgi un nedarīt vairākus darbus vienlaikus, pretējā gadījumā – tu nespēsi gūt nekādu ievērojamu progresu.

 

 

versis-mil-horVērsis

Pat visdramatiskākās domstarpības un nesaskaņas šobrīd sola apstāties vai pat zaudēt savu intensitāti. Šodien varat veikt kādu soli savā profesionālajā attīstībā, kā arī paplašināt savu biznesu un personīgo redzesloku/horizontu. Iespējams, daudz varētu palīdzēt paraudzīšanās uz lietām no nedaudz cita skata punkta.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Koncentrējies un centies organizēt savu darbu. Laba diena karjeras attīstībai un profesionālās kvalifikācijas celšanai. Mēģini pielietot praksē savas teorētiskās zināšanas un saprast, kas ir tās lietas, ko tev noteikti vēl tuvākajā laikā vajadzētu apgūt, lai pakāptos pa karjeras kāpnēm.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Daudzos tavos panākumos lielu lomu spēlēs personiskās attiecības. Spēja gudri izvēlēties piemērotus sarunu biedrus, skolotājus, konsultantus, vadītājus, asistentus u.c. līdzīgus cilvēkus, palīdzēs lieliski risināt tavus darba jautājumus un pat problēmas. Cik iespējams, izmanto savu pieredzi, lai uzlabotu darāmā darba kvalitāti.

 

 

lauva-mil-horLauva

Varētu tikt paplašināts tavs profesionālais redzesloks. Iespējams, paplašināsies arī tavs ikdienas pienākumu saraksts. Tie turpmāk iekļaus sevī ne tikai vienveidīgus rutīnas veida darbus, bet dažādos tavu ikdienu, padarot to aizvien aizraujošāku, patīkamāku, pat, iespējams, nedaudz noslēpumaināku.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Lieliski piemērota diena, lai tu atpūstos. Ja vien iespējams – izmanto to! Vari izmantot laiku, lai satiktos ar cilvēkiem, pavadītu laiku jaukā kompānijā. Jebkurā gadījumā – tev nevajadzētu kautrēties no savu talantu demonstrēšanas. Tādējādi tu, iespējams, pat varētu iegūt jaunus draugus, klientus un pat partnerus.

 

 

svari-mil-horSvari

Šodien tavi sadzīves apstākļi varētu uzlaboties. Centies izmantot apstākļus, lai labotu kaut ko, kas iesākts ne tā, kā sākotnēji biji iecerējis. Labs laiks, lai līdzsvarotu profesionālo un personisko atbildību. Šī diena būs tāda, kad varēsi daudz ko izdarīt, neraugoties uz to vai tavas finansiālās, vai fiziskās spējas ir pietiekami lielas.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Informācijas apjoms, ko saņemsi šodien, varētu vēl vairāk palielināties. Tā varētu kļūt interesantāka un aizraujošāka. Komunikācija ar cilvēkiem solās būt emocionālāka, radot pārdomas ne tikai tavā prātā, bet arī iztēlē un kopējā mijiedarbībā ar apkārtējiem.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Iespējams, tavi resursi krietni palielināsies. Tu vari izmantot savas ģimenes atbalstu, lai rīkotos. Iespējams, pēkšņi, teju ne no kurienes prātā ienāks brīnišķīgas domas. Tiesa, tev vajadzētu atcerēties, ka jebkurā gadījumā vajadzētu palikt disciplinētam un organizētam. Atceries arī to, ka ne viss un ne vienmēr var nest pienesumu tavā finansiālajā sfērā.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien radīsies vairāki iemesli labam garastāvoklim. Īsi izbraucieni un komunikācija ar cilvēkiem solās būt veiksmīga. Iespējams, kādas netiešās komunikācijas rezultātā gūsi jaunu un informatīvu priekšstatu par kaut ko. Tev būs iespēja satikt interesantus cilvēkus no tuvākām un tālākām vietām.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien konfidencialitāte solās būt grūtāk saglabājama. Ņemot vērā to, ka, iespējams, radīsies jauni papildus nosacījumi dažādās jomās, šī diena varētu tev pārvērsties par interesantu spēli. Pārliecinies, ka tu spēlē, ievērojot noteikumus. Dažādu noslēpumu saglabāšana varētu tiešā veidā pozitīvi ietekmēt tavus ienākumus.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien droši spēsi atrisināt visādus jautājumus, kas saistīti ar tavu nākotni. Padomā par to, ko dari šobrīd un to, ko vēlies darīt pēc vairākiem gadiem. Ja šobrīd zini, ka arī pēc laika vēlies nodarboties ar šo pašu, tad padomā, kas ir tās lietas, ko noteikti vēl vajadzētu apgūt – kur gūt zināšanas. Iespējams, vajadzētu apmeklēt kādus kursus, seminārus vai uzsākt mācības. Lieliska diena, lai meklētu atbalstu sev līdzīgi domājošos cilvēkos.

 

 

Skaistu tev šo dienu!

Iepriekšējais rakstsSaņemtas ļoti skumjas vēstis par kopš Jāņiem pazudušo rīdzinieku
Nākamais raksts“Tāda bezkaunība vēl nav pieredzēta!” Magones īpašumā paveras īsta postaža – VIDEO