Šodien būs grūti izprast apkārtējo cilvēku attieksmi pret sevi. Tā varētu pat būt diezgan neprognozējama. Lai tu varētu atpūsties un justies labi, izvairies no jebkādiem konfliktiem.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien tu vēlēsies vairāk laika pavadīt ar savām domām. Iespējams, mēģināsi izstrādāt jaunu plānu par lietām, ko vajadzētu uzlabot, atrisināt vai citādi nokārtot. Iespējams, sapratīsi, ka tavas vēlmes un vajadzības radikāli atšķiras viena no otras. Tev nāksies meklēt veidu, kā pēc iespējas ātrāk sasniegt savas cerības.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien, iespējams, vairāk nāksies darīt to, ko ieplānojuši citi. Var gadīties, ka jutīsies vainīgs par kādu incidentu, kas noticis kādā no iepriekšējām dienām. Sazinies ar cilvēku, kura priekšā jūties vainīgs, iespējams, tieši saruna ļaus tev nomierināt savu sirdsapziņu.

 

 

dvini-mil-horDvīņi           

Šodien, iespējams, saņemsi kādu ļoti vilinošu piedāvājumu. Kāds no taviem draugiem varētu lūgt palīdzību, visticamāk, biznesa jomā. Tu sapratīsi, ka kāda no viņa idejām ir ļoti daudzsološa, un piekritīsi piedalīties tajā. Visticamāk, radinieki un citi tev tuvākie cilvēki uz tavu lēmumu reaģēs visai skeptiski.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien tu varēsi lieliski līdzdarboties kopā ar kādu savu draugu. Iespējams, jūs kopā izveidosiet ko pavisam jaunu un interesantu. Labs palīgs būs arī internets, ko varēsi izmantot, lai savu ideju un/vai darbu parādītu plašākai publikai.

 

 

lauva-mil-horLauva

Iespējams, šodien tevi ļoti pārsteigs kāds attāls radinieks. Var gadīties, ka viņš ieradīsies tavā mājā bez iepriekšēja brīdinājum, un tu nebūsi gatavs šim apciemojumam. Tu steigā sāksi gatavot cienastu un rezultātā pilnīgi netīši atstāsi viesi vienu, jo centīsies sarūpēt viņam visu to labāko. Taču viņš uzskatīs to kā vienaldzību no tavas puses.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien nevajadzētu censties izpalīdzēt ikvienam cilvēkam, jo īpaši tiem, kurus patiesībā pat nepazīsti. Ir liela varbūtība, ka šodien kāds centīsies tevi izmantot vai pat apmānīt. Vēl kas svarīgs – šodien tev nevajadzētu neko mainīt savā ārējā izskatā.

 

 

svari-mil-horSvari

Šodien saņemsi labas ziņas. Tās gan nebūs tēmētas tieši uz tevi, bet uz tavu radinieku. Tu būsi patiesi priecīgs par viņa lieliskajiem panākumiem, tāpēc nolemsi viņu apsveikt personīgi. Tu dosies pie viņa ar domu, ka apciemosi vien uz neilgu brītiņu, bet ciemošanās var ievilkties pat līdz pusnaktij, jo tas viss pārvērtīsies jaukā ballītē.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien, iespējams, tu iekulsies diezgan sarežģītā situācijā. Iespējams, kāds tavs labs draugs, ar ko šodien paliksi vienatnē, pēkšņi atklās tev savas jūtas – ka šķieti viņam īpaši interesants un pievilcīgs. Visbiedējošākais tajā visā būs tas, ka tu sapratīsi, ka tavas izjūtas ir tieši tādas pašas, taču tu nevēlēsies pazaudēt jūsu lielisko draudzību.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien tu iegūsi jaunu draugu. Iespējams, tas būs cilvēks, ar ko agrāk neesi visai labi saticis vai esi bijis par viņu sliktās domās. Iespējams, tiksieties saistībā ar kādu izklaides notikumu. Drīz vien kopā iesaistīsieties darbos un aizmirsīsiet par iepriekšējo nepatiku vai nesaskaņām.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien kaut kas visu laiku traucēs tev izbaudīt savu brīvo laiku. Iespējams, naktsmieru iztraucēs troksnis no kaimiņu dzīvokļa vai mājas, kas neļaus normāli atpūsties. Rezultātā – tavs garastāvoklis tiks sabojāts un dienas laikā tu jutīsies pagalam neatpūties, pat sanīcis.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien, iespējams, saņemsi neparedzētus finansiālus ienākumus. Var gadīties, ka uzvarēsi kādā loterijā vai vienkārši izdarīsi pareizo likmi. Tu nolemsi, ka par iegūto iegādāsies dāvanas tuvākajiem cilvēkiem, sarūpēsi viņiem to, par ko viņi sapņojuši. Viss šodien tev apkārt radīs pozitīvas izjūtas.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien varēsi demonstrēt savu nepārspējamo takta izjūtu. Iespējams, kādam no taviem draugiem būs nepieciešama psiholoģiska rakstura palīdzība, jo pēdējā laikā viņš būs izjutis lielu emocionālo stresu. Tu labprāt palīdzēsi viņam, taču ieteicams neaizmirst par to, ka tev ir arī pašam sava dzīve.

 

 

Lai viss jauki!

Iepriekšējais rakstsPiektdienas vakarā traģiski notikumi risinājušies Latgalē
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 7.-13. novembris