Auns

Šī diena aizritēs viegli, aizmirsīsi par visām savām problēmām. Tās gan nekur nepazudīs, taču, nolemsi mainīt attieksmi pret tām, lai nebojātu ilgi gaidīto nedēļas nogali. Šo ideju atbalstīs arī tavi ģimenes locekļi. Neraugoties uz robu ģimenes budžetā, noorganizēsi īpašas vakariņas, uz kurām  uzaicināsi ciemos teju visus savus tuviniekus.

 

 

Vērsis

Šodien ieteicams neiespringt uz nesaskaņu risināšanu attiecībās ar kādu no tuviniekiem. Viņš savu nostāju nemainīs tik un tā, tādēļ nav jēga dzesēt muti ar skaļiem argumentiem, pamazām novedot sevi pie nervu sabrukuma. Ļauj viņam pašam padomāt par to, ko viņš vēlas, ko viņš domā un atbrīvojies no raizēm. Galu galā, tev ir daudz citu lietu, ko darīt. Šodien dosies ciemos pie kāda no draugiem, kur varēsi pilnībā atslēgties no iepriekš minētajām negācijām.

 

 

Dvīņi

Šī diena būs visai neparasta. Vēlēsies atpūsties visai ekstrēmi, taču tava otrā pusīte šo ideju neatbalstīs. Tu no iecerētā neatkāpsies un dosies adrenalīna meklējumos viens pats. Tur satiksi daudzus interesantus cilvēkus, kuri pilnībā sapratīs vilšanās sajūtu, kuru sagādāja tavs pārlieku konservatīvais partneris, atsakoties doties līdzi.

 

 

Vēzis

Šodien gūsi vairākas iespējas, pateicoties kurām padarīt savu personīgo dzīvi laimīgāku un harmoniskāku. Visas šīs iespējas tev dāvās cilvēks, ar kuru iepazīsies piknikā vai ballītē. Viņš inficēs tevi ar savu optimismu pret dzīvi un tu aizmirsīsi visu, kas tevī raisīja dusmas vai satraukumu. Diemžēl, izrādīsies, ka viņš vairs nav sirdī brīvs, līdz ar to tev nāksies pieņemt lēmumu par to, vai vēlies turpināt komunikāciju ar šo cilvēku.

 

 

Lauva

Šodien meklēsi dāvanu savai otrajai pusītei. Ja tavs budžets šim pirkumam ir ierobežots, izvairies no lētu pakaļdarinājumu iegādes tik tādēļ vien, lai apmierinātu mīļotā vēlmi iegūt īpašumā kādu zīmola preci. Pastāv risks, ka šāda situācija izvērsīsies pagalam nepatīkami. Ieteicams dod priekšroku kvalitātei. Iespējams, dāvanu vari iegādāties uz nomaksu.

 

 

Jaunava

Šodien parūpēsies par kārtību un tīrību savās mājās. Cītīgi rosoties, atradīsi arī kādu priekšmetu, kuru uzskatīji par sen pazudušu. Tā atrašana sniegs milzu atvieglojumu gan tev, gan taviem tuviniekiem. Vēl tavu ģimeni iepriecinās kāda mīļa radinieka apciemojums. Viņš ieradīsies ciemos kopā ar savu jauno otro pusīti. Lai arī tev nepatiks viņa pompozā un nopietnā personība, tu centīsies neizrādīt savu nepatiku.

 

 

Svari

Šodien saplānosi ģimenes budžetu tuvākajām pāris dienām. Tajā iekļausi visus plānotos un neplānotos izdevumus, taču vakarā nāksies sarakstam pievienot vēl kādu zīmīgu pielikumu. Viens no taviem attālākajiem radiniekiem piezvanīs un paziņos, ka drīzumā vēlas atbraukt ciemos uz nedēļu vai divām. Rezultātā budžeta plānu vajadzēs papildināt ar izsmalcinātākiem ēdieniem un kultūras pasākumu apmeklējumiem savam radiniekam.  

 

 

Skorpions

Šo dienu pavadīsi atpūšoties un relaksējoties.  Atliksi uz vēlāku laiku visu, ar darbu un mājsaimniecību saistīto jautājumu risināšanu, dodot priekšroku kvalitatīvai atpūtai. Daudz gulēsi, apciemosi labāko draugu, dosies uz masāžu vai spa. Pastāv iespēja, ka visu iecerēto nepagūsi realizēt, taču tik un tā būsi veiksmīgi atbrīvojies no darba nedēļā uzkrātās spriedzes.

 

 

Strēlnieks

Šodien tevi iedvesmos kāda tuvumā dzīvojoša kaimiņa stāsts. Viņš dalīsies ar tevi savā pieredzē par dažādu, ikdienas dzīvē neaizvietojamu, ierīču lietošanu. Tu steigsies uz ieteikto veikalu, kur nekavējoties veiksi konkrēto preču iegādi. Diena noslēgsies tāpat, kā iesākās. Tavs kaimiņš atkal tevi apciemos, taču šoreiz, lai apmācītu tevi jauniegādāto ierīču lietošanā.

 

 

Mežāzis

Šodien vien uz pāris mirkļiem novērsīsies no sociālo tīklu lietošanas. Virtuālā komunikācija aizvietos visu: staigāšanu, atpūtu ar draugiem, TV šovu vai filmu skatīšanos. Vakarā apsolīsi sev, ka rītdien darīsi visu pavisam citādi un pievērsīsies reālajai dzīvei. Tikmēr, kamēr vēl rītdiena nebūs pienākusi, atgriezīsies pie virtuālās pasaules.  

 

 

Ūdensvīrs

Šī diena tevi iedvesmos doties jaunos romantiskos piedzīvojumos. Apkārt valdošā pavasarīgā atmosfēra darīs savu un tu vēlēsies atkal izjust spēcīgas emocijas. Tu piereģistrēsies kādā iepazīšanās portālā, lai uzsāktu otrās pusītes meklējumus. Diemžēl vai par laimi, tavs ideālais partneris tavā dzīvē parādīsies pavisam citādā veidā. Iespējams, tas būs tavs jaunais kaimiņš, ar kuru nesen nejauši saskrējies kāpņu telpā.

 

 

Zivis

Šodien ieteicams parūpēties par savu veselības stāvokli. Izvērtē, par kurām sūdzībām tev vajadzētu konsultēties ar savu ārstējošo ārstu un tad sazinies ar viņu telefoniski. Šo to tu vari atrisināt arī paša spēkiem. Tavs ķermenis noteikti būs pateicīgs par kvalitatīvu miegu, atpūtu ūdenī vai mierīgu pastaigu svaigā gaisā.

 

 

Lai izdevusies šī diena!

Iepriekšējais raksts10 padomi veselīgākam pavasarim
Nākamais rakstsJAUNS FOTO: Par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu turpina meklēt 1979. gadā dzimušo Māri