Šodien ievērojami palielināsies tava intuīcija. Tava iekšējā balss šodien būs skaļāka un precīzāka nekā pēdējā laikā. Tieši tāpēc tev vajadzētu izmanto to sev vajadzīgos un svarīgos nolūkos.

 

auns-mil-horAuns

Tava iztēle kļūs aizvien spēcīgāka. Pirmajā dienas pusē tavai fantāzijai, galvenokārt, būs abstrakts raksturs, un tai nebūs lielas saistības ar reālo situāciju. Ja esi radošs cilvēks, šodien vieglāk būs realizēt savus nodomus un pabeigt iesāktos darbus.

 

versis-mil-horVērsis

Dienas pirmajā pusē, iespējams, tavas iniciatīvas krietni vien samazināsies. Ja esi dzimis maija vidū, piesargies no neskaidru solījumu sniegšanas un neuzticies tiem, kuru solījumos atspoguļojas itin viss, ko tu vēlies dzirdēt. Svarīgu komunikāciju un jebkādu informācijas apmaiņu labāk atlikt līdz pēcpusdienai.

 

dvini-mil-horDvīņi

Pienācis laiks beidzot ļauties intuīcijai un savam šarmam – tas palīdzēs daudz vienkāršākā veidā atrisināt pašreizējās problēmas. Dienas pirmā puse varētu būt diezgan pasīva, tev gribēsies vairāk paslinkot vai pasapņot, līdz ar to tas nebūs piemērotākais laiks, lai uzsāktu ko jaunu.

 

vezis-mil-horVēzis

Tavas dabiskās emocijas kļūs aizvien izteiktākas un izteiktākas visas dienas garumā. Otrā dienas puse solās būt vislabvēlīgākā. Šajā laikā tu droši varēsi īstenot savus plānus. Izdevīgs mirklis, lai papētītu tev svarīgu informāciju un uzzinātu dažādas jaunas lietas.

 

lauva-mil-horLauva

Dienas pirmajā pusē iespējamas dažādas neuzmanības kļūdas, sapņainība vai pat aizdomīgums pret apkārt notiekošo. Jebkurā gadījumā tavs enerģijas līmenis solās būt visai augsts. Ja arī šodien neesi līdz galam apmierināts ar dažādām lietām, labāk atstāj visu kā ir. Nevajadzētu šodien uzsākt lielas pārmaiņas.

 

jaunava-mil-horJaunava

No rīta nevajadzētu uzsākt neko jaunu. Iespējams, tev trūks enerģijas, entuziasma un būs grūtības koncentrēties. Visticamāk, būsi miegains un vēlēsies vairāk laika pavadīt mierīgā gaisotnē, atpūšoties. Otrajā dienas pusē vajadzētu vairāk pievērsties kādu iesāktu lietu pabeigšanai vai palīdzēšanai saviem tuvākajiem.

 

svari-mil-horSvari

Dienas pirmo pusi vajadzētu veltīt atpūtai un mierīgām/mērenām aktivitātēm. Ja esi dzimis oktobra vidū, vari ļauties vairāk pasapņot, pafantazēt, baudīt savus iecienītākos hobijus. Dari to, kas patiesi tev sagādā baudu. Nekur nesteidzies.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Dienas sākumā lielāko gandarījumu un laumu tev sniegs vienkārša atpūta, miera un klusuma baudīšana. Ja tev ir nepieciešams pabeigt dažādus darbus vai uzsākt jaunus projektus, tam labāk izvēlies dienas otro pusi. Vari strādāt pie jaunas informācijas meklēšanas, piesaistīt jaunus sadarbības partnerus/klientus.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien būs lieliski piemērots laiks, lai komunicētu ar sev līdzīgi domājošiem cilvēkiem. Tuvāk vakaram svarīgāk pavadīt laiku ar tuvākajiem ģimenes locekļiem. Būs iespēja atrisināt kādas problēmas, taču nevajadzētu tajās pārlieku iedziļināties, jo tās nesolās būt milzīgas. Velti laiku atpūtai, ģimenei.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Otrā dienas puse būs piemērota komunikācijai, īsiem braucieniem un neparasts informācijas meklēšanai. Tev būs daudz laika un vielas pārdomām, līdz ar to spēsi rast visvajadzīgāko un noderīgāko informāciju. Labs laiks, lai nodotos literāra rakstura darbiem, kas prasa iztēli, humora izjūtu un veselo saprātu reizē.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Dienas pirmajā pusē tev nevajadzētu darboties saskaņā ar kādu stingru grafiku, tu varēsi mierīgi atpūsties, ļauties lietām, kas tevi ļoti iepriecina. Biznesa jautājumus labāk risināt dienas otrajā pusē. Šis laiks īpaši veiksmīgs varētu būt dažādu lietu iegādē, nelielu līgumu noslēgšanā un pieredzes apmaiņā.

 

zivis-mil-horZivis

Rīta pusē, visticamāk, tu jutīsies ļoti miegains. Doma par darbu varētu tevī radīt satraukumu, iespējams, pat riebumu. Taču, ja vien tas ir iespējams – nepretojies saviem instinktiem un vēlmēm – guli ilgāk, atpūties, pavadi laiku sev tīkamā veidā. Lai gan ne vienmēr tas der, taču šodien iespējams uz tevi attiecināt teicienu: “Darbs nav zaķis – neaizbēgs!”

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsKo šobrīd dara kādreiz tik populārais “laika vecis” Ansis Klintsons?
Nākamais rakstsLatviete nepamana, ka beigusies OCTA un turpina braukāt gar radariem – aprēķinātais sods ir kosmisks – VIDEO