Dienas pirmā puse būs grūti paredzama. Par laimi, pārsteigumi šodien būs galvenokārt pozitīva rakstura, tomēr esi gatavs dažādiem pavērsieniem. Pieņemot lēmumus, izmēģini arī kādu neparastu pieeju. Dienas otrā puse būs zināmā mērā pretēja pirmajai.

 

 

auns-mil-horAuns

Dienas sākumu droši velti nepabeigtiem darbiem, plānu kalšanai un neatrisinātiem jautājumiem vai noslēpumiem. Kad neizdodas parastā pieeja, nostrādā unikāli risinājumi. Vakarā interesēs viss jaunais, svaigais un mūsdienīgais.

 

 

versis-mil-horVērsis

Dienas sākumā jutīsies mierīgi un harmoniski, īpaši, ja esi dzimis maijā. Izbaudi savu neatkarību! Tuvāk vakaram tev jau būs jādomā par apkārtējiem, jākaļ plāni, ko iesākt tādā vai citādā situācijā.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Dienas pirmajā pusē pēkšņi var mainīties tavi vai partnera plāni. Tomēr nesatraucies, jo tas neatstās nekādas paliekošas sekas. Dienas otrajā pusē ķeries pie jaunu uzdevumu risināšanas, prātā nāks arī piemērotas idejas.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Darbus, kuros bez tevis iesaistīts vēl kāds, vēlams paveikt dienas pirmajā pusē. Vēlāk uzdevumi jau būs pavisam citi, piedevām tev radīsies unikāla iespēja uz visu notiekošo paskatīties no gluži neparasta skatpunkta.

 

 

lauva-mil-horLauva

Sāc dienu ar rutīnas darbiem, pildi savus pienākumus un rūpējies par veselību. Vēlāk dienas gaitā tev radīsies lieliskas iespējas parādīt savas labākās īpašības un idejas. Naudās lietās esi īpaši apdomīgs.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Nesāc neko jaunu, nekur nesteidzies. Labākā izvēle ir atpūta un hobiji, ja vien tas ir iespējams. Vakars var izrādīties saspringtāks, ar mazāk atpūtas iespējām. Tava palīdzība var būt vajadzīga kādam, no kura šādu lūgumu negaidīji itin nemaz.

 

 

svari-mil-horSvari

Darbs mierā un klusumā (ja vari, strādā mājās!) dienas pirmajā pusē būs īpaši produktīvs. Šī diena turpinājumā nāks ar jauniem plāniem, spožām idejām un padomiem. Oktobrī dzimušajiem īpaši sekmīgs brīdis.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Visas dienas garumā izjutīsi spēcīgu vajadzību rīkoties pēc noteikumiem, plānot, ierobežot savas vēlmes un vajadzības. Tuvāk vakaram tu atraisīsies un varēsi veikt nopietnas korekcijas savos plānos, ja vien to vēlēsies.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Dienas pirmajā pusē nelieli pārsteigumi un pat plānu maiņa. Pieņem to kā pašsaprotamu. Nav pamata satraukumam. Vakarā liela nozīme būs komunikācijai no tavas puses.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Problēmas risini dienas pirmajā pusē. Iespējams atklāt negaidītu risinājumu kā apmierināt savas vajadzības pat īpaši netērējoties. Radīsies vēlme pārkārtot savu mitekli vai darba vietu. Šīs izmaiņas iespējams veikt dienas beigās.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Par spīti visam – nezaudē drosmi un uzdrīkstēšanos. Dienas pirmajā pusē labākais lēmums būs darbs klusumā un vienatnē, ierobežojot kontaktus. Spoži uznācieni un apkārtējo apžilbināšana ar kārtējo spožo ideju jāatliek uz vakaru.

 

 

zivis-mil-horZivis

Visas dienas garumā mēģināsi apvienot jauno un moderno ar tradicionālo un pamatīgo. Īpašu nozīmi varētu gūt kāds juridiskas dabas jautājums, turklāt visai ātri izdosies atrasts uzticamus palīgus, kuri ļoti atvieglos uzdevumu.

 

 

Iepriekšējais rakstsPārējai ģimenei guļot, Zemgalē no mājām aiziet mazs bērns
Nākamais rakstsIdeja par valsts aizsardzības dienestu pārsteigusi jauniešus