Šī diena teju nepieļaus nekādus kompromisus, būs tikai divas atbildes – “jā” vai “nē”, visas pārējās vajadzētu ignorēt. Šodien lēmumi jāpieņem tieši un konkrēti, tieši to pašu gaidot no citiem. Neļauj mērķiem izslīdēt no rokām. Pastāv risks, ka nebūsi apmierināts ar kādu iegūto atbildi, bet patiesība jebkurā gadījumā ir labāka par miglā tītiem maldiem.

 

Auns

Šodien ļoti ticams, ka tevi pārņems sajūta, ka griezies vāveres ritenī un nekādi netiec uz priekšu. Tev vajadzētu visu uztvert pozitīvi, jo no ikvienas situācijas vari mācīties un apzināties, ka arī šī šodienas bezspēcības sajūta būs pārejoša. Ja paskatīsies uz notiekošo analītiski, iespējams, saskatīsi novēršamās nepilnības un sapratīsi svarīgas lietas.

 

 

Vērsis

Šodien visvairāk tev veiksme smaidīs saimnieciskajos darbos. Šodien organizētās lietišķās tikšanās var novest pie veiksmīgas sadarbības sākuma, tieši tāpēc centies izmantot šo situāciju savā labā. Vakaru ieteicams pavadīt mīļotā cilvēka apskāvienos, tāpēc dari visu iespējamo, lai varētu to īstenot.

 

 

Dvīņi

Noteikti nebūsi malā sēdētājs, ātri vien iesaistīsies apkārt notiekošajā. Ja uzņemies būt par padomdevēju kādam, runā tikai pār tām lietām, kuras patiesi pārzini. Nekļūsti vieglprātīgs naudas jautājumos. Rīkojoties uz savu galvu lietās, kurās ir nepieciešama speciālista konsultācija, būs jūtami finansiāli zaudējumi. Balsties tikai uz labi pārbaudītu informāciju, neatstāj vietu nejaušībai.

 

 

Vēzis

Darba joma var tevi nomākt. Iespējams, šķitīs, ka ikdienas pienākumi piepeši kļuvuši grūti un pārlieku komplicēti. Centies pārvarēt vājuma brīdi, neļauties nedz slinkumam, nedz grūtsirdībai. Darba būs daudz. Varbūt pat nāksies meklēt palīdzīgu roku un ne vienu vien. Līdz pēcpusdienai nevajadzētu risināt juridiska rakstura lietas, kā arī apmeklēt valsts iestādes. Ģimenes dzīvē iespējamas pārmaiņas.

 

 

Lauva

Kāda Lauva var piepeši atskārst, ka ir iztērējusi vairāk naudas, nekā var atļauties, un nu sirdi pārņems uztraukums. Zvaigznes iesaka pēc iespējas ciešāk savilkt jostu un atturēties no liekām parādsaistībām. Būsi noskaņots aktīvi strādāt, tādējādi paveicot ne mazums svarīgu lietu. Tev šodien būs raksturīga nevēlēšanās atkāpties no sava viedokļa. Kolēģi var būt neizpratnē par tavu ietiepīgumu.

 

 

Jaunava

Mēģināsi visādi uzlabot attiecības ar mājiniekiem, jo pēdējā laikā pret viņiem būsi kļuvis nedaudz vēsāks, atturīgāks. Ja vien liksi lietā izdomu, būsi patiess, tevi centieni vainagosies panākumiem. Darba lietas lēnām virzīsies tev vēlamā virzienā. Sirds vairāk alks pēc siltuma, mīlestības. Attiecībās ar mīļoto var parādīties zināmas greizsirdības izpausmes. Centies nogludināt strīdus sarunu ceļā.

 

 

Svari

Tevī dzims jaunas idejas, kuras prasīsies tapt īstenotas. Lai gan laiks un nauda būs nemainīgā daudzumā, tu vienalga iemanīsies daļu no cerētā pavirzīt tuvāk realizācijai. Sagādā kādu pārsteigumu mīļotajam. Būs samērā grūti izšķirties par kādu piedāvājumu. Tas var likties tik vilinošs, bet iekšējā balss teiks priekšā ko nelāgu. Šodien vairāk ir vērts ieklausīties priekšnojautā. Šobrīd tev sekmēsies analītisks darbs.

 

 

Skorpions

Šodien turies nostāk no citu strīdiem, necenties būt par šķīrējtiesnesi. Vēlams aizdomāties par savu karjeras turpmāko izaugsmi, vairāk komunicēt ar savas profesijas pārstāvjiem, domubiedriem. Vari kļūt pārāk dedzīgs, un tā nodarīsi pāri pats savai veselībai. Ievēro mērenību it visās dzīves jomās. Kāds no kolēģiem var lūgt tavu atbalstu. Šodien nav ieteicamas pārrunas ar priekšniecību.

 

 

Strēlnieks

Ja vien līdzās būs īstie cilvēki, tevi pavadīs veiksme! Šodien ne reizi vien tev var būt nepieciešams līdzcilvēku atbalsts. Naudas lietas vēlamāk kārtot dienas pirmajā pusē. Labi sapratīsies ar atvasītēm. Būs nedaudz apsīcis tavs optimisms. Vēlēsies visu pamest un vienkārši pavērot notiekošo no malas. Tā radīsies ne mazums jaunu un ļoti vērtīgu atklāsmju. Iedvesmu pratīsi smelties filozofiskās lietās.

 

 

Mežāzis

Mazāk uztraucies par savu finansiālo stāvokli, vairāk domā par to, kā pieslīpēt savas profesionālās iemaņas. Ja ļausi savā ikdienā ienākt dažāda veida novitātēm, ātri vien uzlabosi dzīves kvalitāti. Tev šobrīd deg zaļā gaisma. Ar sev raksturīgo neatlaidību noteikti spēsi veiksmīgi tikt galā ar paredzētajiem darbiem. Iepērkoties pievērs lielāku vērību pārtikas preču realizācijas termiņam.

 

 

Ūdensvīrs

Ja tevi neapmierina apkārt notiekošais, nesēdi rokas klēpī salicis, bet gan rīkojies! Šoreiz grūtības, dažādi sarežģījumi tikai stimulēs tevi, padarīs vēlamo rezultātu vēl iekārojamāku. Šodien kāds no konkurentiem var vēlēties nomelnot tavu reputāciju. Neskatoties ne uz ko, centies saglabāt mieru, savaldību. Liec lietā tikai godīgus līdzekļus, pretējā gadījumā vari ciest sakāvi.

 

 

Zivis

Šķietami izdevīgi piedāvājumi no ārzemju sadarbības partneriem diemžēl var izrādīties zaudējumus nesoši, apgrūtinoši. Centies kritiskāk izvērtēt visu, kas sola ātru, bezrūpīgu peļņu. Naudas lietās vari kļūt nedaudz izklaidīgs. Šobrīd nav ieteicams slēgt līgumus, veikt darījumus ar nekustamo īpašumu. Kādam Zivs zīmes pārstāvim pēkšņi var saasināties hroniskas kaites.

 

 

Lai lieliska tev šī diena!

Iepriekšējais rakstsNaktī Liepājā nozog auto – tālākie notikumi risinās spraigi
Nākamais rakstsSkolnieks, kuru piekāva par Ukrainas karogu: Tagad man ir bail iet pa ielu