Šī solās būt kopumā tāda diena, kur no neveiksmes līdz pilnīgai laimei ir tikai viens solis. Nepalaid garām šīs dienas sniegtās iespējas un izbaudi savas priekšrocības.

 

Auns

Šodien varēsi pārdomāt un pārvērtēt attiecības ar kolēģiem. Tu sapratīsi, ka vari pilnībā paļauties uz lielāko daļu no šiem cilvēkiem un to, ka viņi vēlas, lai viss izdotos. Nevilcinies un pasakies šiem cilvēkiem. Jo vairāk viņi redzēs laipnību un sajutīs sirsnību,siltumu no tevis, jo labāk. Kopumā šodien sirsnība var būt tava prioritāte. Un ne tikai darbā – arī mājās.

 

 

Vērsis

Šodien tev būs tendence domāt abstrakti. Piemērojot šo pieeju biznesa lietām, tu gūsi rezultātu, ko nemaz negaidīji. Tā nebūs kļūda, bet gan reāls triumfs, pēc kura ievērojami palielināsies tava biznesa uzticamība un pats kļūsi daudz gudrāks. Savukārt personīgajās attiecībās tev vajadzētu parādīt konservatīvismu. Dari visu tā, kā ieplānojis tavs partneris, neveicot šajos plānos nekādas izmaiņas. Tā nav vājuma pazīme, bet gudrība, kam pateicoties varēsi izvairīties no konflikta.

 

 

Dvīņi

Šodien, iespējams, atklāsi netīrus gājienus kāda cita cilvēka uzvedībā, rīcībā. Tas tev ļaus nepazust no slavenās piedzīvojumu ēsmas, vairojot tavu azartu un vēlmi izzināt vairāk un vairāk. Kad būsi pieķēris šo cilvēku melos, dari tā, kā liek tava sirdsapziņa. Ja jūti, ka nepieciešams pieņemt stingrākus mērus, dari to, jo tādējādi kaut mazliet būsi padarījis šo pasauli labāku.

 

 

Vēzis

Šodien tev vairāk uzmanības vajadzētu pievērst saviem pašreizējiem plāniem. Pārliecinies, vai tajos ietilpst konkrēti jautājumi, kas saistīti ar ģimenes budžeta un labklājības vairošanu. Iespējams, spontāni radīsies lieliskas idejas šīs situācijas uzlabošanai. Kopumā varēsi šo dienu pavadīt labā garastāvoklī un neuztraukties par sīkumiem.

 

 

Lauva

Šodien tu nebūsi apmierināts ar savu statusu un sajūtām. Tev šķitīs, ka gan reālajā dzīvē gan sociālajos tīklos visi par tevi ir aizmirsuši. Iespējams, ir pienācis laiks, lai tu uzdotu sev jautājumu: „Vai man vajadzētu kaut ko mainīt?” Sākotnēji vari pamēģināt pamainīt kaut ko savā izskatā, jo tas ļaus tev justies labāk un arī saņemt komplimentus no apkārtējiem, uzlabojot tavu kopējo noskaņojumu. Taču panākumi būs daudz lielāki, ja kaut ko mainīsi savā uzvedībā.

 

 

Jaunava

Iespējams, šodien tev vajadzēs tikt skaidrībā ar sevi un savām jūtām. Ticams, ka šis cilvēks vairāku iemeslu dēļ vēl nebūs gatavs uzsākt ar tevi romantiskas attiecības. Pirmkārt tāpēc, ka šis cilvēks var sākt uzdot jautājumus par tavu pagātni, interesējoties par to, kas un kā tavā dzīvē notika pirms viņa. Tas, cik būsi atklāts un godīgs, ir atkarīgs tikai no tevis. Taču neaizmirsti, ka jebkura veida krāpšana un melošana, it īpaši attiecību sākumā, ir ārkārtīgi bīstama.

 

 

Svari

Šodien tev nav ieteicams savu enerģiju tērēt nekam citam, kā tikai biznesam.  Ļoti ticams, ka šodien tevi vēros cilvēks, kurš var palīdzēt tev karjeras izaugsmē. Tu darīsi ļoti gudri, ja šo dienu veltīsi tikai saviem profesionālās dabas jautājumiem neļaujot nekādām blakus lietām sev traucēt. Neielaidies arī vieglprātīgās sarunās ar kolēģiem. Tas viss tavas nākotnes izaugsmes vārdā.

 

 

Skorpions

Ticams, ka šodien tu aizmirsīsi par solījumu, ko pats sev devi vakar. Visticamāk, tas būs saistīts ar apņemšanos dzīvot veselīgāk, kas nozīmē, ka tava vakardienas apņemšanās par auzu pārslu putru brokastīs, izvērtīsies sātīgā un bagātīgā ēdienreizē. Atceries to – ja bieži ļausies šādiem vājuma mirkļiem, no sava skaistā sapņa vari atvadīties. Padomā par to, kas tev ir svarīgāks.

 

 

Strēlnieks

Šodien tev būs grūtības komunikācijā ar kādu no saviem tuviniekiem, visticamāk, būs ļoti grūti savaldīt savas dusmas. Ticams, ka tu nevēlēsies bojāt garastāvokli, tāpēc šis var ievilkties līdz pat vakaram. Taču kādā brīdī tu pēkšņi varēsi pateikt savam tuviniekam visu, ko tu par viņu domā par viņa uzvedību. Viņš, visticamāk, atbildēs klusējot, bet tev kļūs skaidrs, ka pēc šīs situācijas viņš beigs darīt to, ko darīja līdz šim, jo viņam kļūs skaidrs, ka ar tevi joki ir mazi.

 

 

Mežāzis

Šī diena radīs tev lielu nogurumu. Tev steidzami nāksies tikt galā ar lielu darba apjomu, un šī diena nebeigsies pat tad, kad viss būs padarīts. Pārliecinies, ka tevi sapratīs apkārtējie un netraucēs. Ja nepieciešams, izslēdz tālruni. Nenodarbojies ne ar kādām blakus lietām.

 

 

Ūdensvīrs

Ticams, ka šodien beidzot varēsi pabeigt darbu pie kāda no saviem lielākajiem projektiem, taču gaidītā gandarījuma vietā var nākties censties pašam sev atbildēt uz jautājumu: ‘Kam tas vispār bija vajadzīgs?” Tiesa, šī apātija beigsies (ne šodien, bet tuvākajā nākotnē). Nepieļauj nevajadzīgas kļūdas šādu sajūtu dēļ. Esi uzmanīgs.

 

 

Zivis

Iespējams, šodien nāksies censties risināt kādu ieilgušu konfliktu. Tas var ieilgt uz nenoteiktu laiku. Šo situāciju nebūs iespējams atrisināt, ja bi turpināsiet viens par otru tenkot aiz muguras. Tas neko neatrisinās, tikai radīs aizvien jaunas problēmas. Centies darīt uzmanīgi savu darbu un nepakļauties provokācijām.

 

 

Lai izdevusies diena!

Iepriekšējais rakstsMirusi Gaiziņkalna īpašniece; nav skaidrības par kalna nākotni
Nākamais rakstsSmags negadījums uz Siguldas šosejas pie “Sēnītes”