7. martā sadali savas prioritātes tā, lai varētu pagūt izpildīt gan savus darba pienākumus, gan veltīt vairāk laika savai ģimenei un tuvākajiem draugiem.

 

aunsAuns

Auniem vajadzētu apsvērt iespēju pirms veikt kādu darbību, vērsties pie vadības, lūdzot norādījumus, atļauju vai padomus ko un kā darīt. Tu bieži vien pieņem lēmumus vienpersoniski un, lai arī lielākoties esi spējis veikt pareizo izvēli, agrāk vai vēlāk priekšniecība var sākt izrādīt nepatiku pret to, ka darbam nozīmīgos jautājumos neesi konsultējies ar viņiem.

 
versisVērsis

Vērši citu acīs tiek augstu respektēti un, iespējams, atsevišķi cilvēki pat baidās no šīs zīmes pārstāvjiem. Lai nu kā, šodien daudzi no apkārtējiem labprāt vēlēsies uzklausīt tavus padomus vai vienkārši papļāpāt. Centies izrādīt cieņu pat tad, ja tev pievērstā uzmanība liek justies neērti. Tiksi uztverts kā viedais ģimenes galva.

 

 

dviniDvīņi

Dvīņiem šodien ieteicams atrast laiku, lai telefoniski vai klātienē aprunātos ar saviem ģimenes locekļiem.  Neviens nav tik runātīgs, kā tu un nav neviens, kuram tik ļoti rūpētu ģimene. Šodien gaidāmas vairākas nozīmīgas tikšanās un sarunas ar draugiem un ģimeni.

 

 
vezisVēzis

Vēžiem vajadzētu uzmanīties, lai nesarautu sevi gabalos. Tu gribēsi piezvanīt gan vecākiem, gan vecvecākiem, brālēniem, māsīcām, pavadīt laiku ar savu ģimeni. Paturi prātā, ka būs gana daudz laika, lai satiktos un aprunātos ar saviem mīļajiem.

 

 

lauvaLauva

Lauvām ieteicams nepavadīt pārāk daudz laika kopā ar Vērša un Jaunavas zīmē dzimušajiem. Tu bieži vien uztver sevi kā autoritāru figūru citu dzīvēs – pat tad, ja neesi. Šodien uzmanības centrā varētu nokļūt citi un tas tevi sāpinās. Centies šodien vairāk būt kopā ar Mežāža un Dvīņa zīmes pārstāvjiem.

 

jaunavaJaunava

Jaunavām, tāpat kā Vēršiem, jārēķinās ar to, ka šodien apkārtējie vairāk kā parasti alks pēc taviem padomiem un ieteikumiem. Skaties uz šo situāciju kā uz iespēju padalīties savās zināšanās un pieredzē un centies neuztvert to kā traucēkli.

 

 

svariSvari

Svariem šī diena īpašus sarežģījumus nesagādās. Tā vietā, lai risinātu apkārtējo problēmas, pievērsies saviem darba pienākumiem, lai varētu iespējami ātri tos izpildīt un atgriezties mājās pie saviem mīļajiem.

 

 

 

skorpionsSkorpions

Skorpioniem ieteicams uzmanīties un nekļūt pārāk dzēlīgiem. Tie, pār kuriem šodien gāzīsi savas dusmas, būs vai nu ģimenes locekļi vai tuvi draugi un šīs ir divas cilvēku grupas, kuras sāpinot, vēlāk nāksies rūgti nožēlot pateikto un izdarīto.

 

 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlnieki ir apdāvināti ar spēju savu darbu padarīt ātri. Izmanto to šodien savā labā, lai gūtu vairāk laika, ko pavadīt socializējoties ar citiem. Visticamāk, vēlēsies pavadīt brīvo laiku kopā ar ģimeni, taču ņem vērā, ka tavu uzmanību gaidīs arī draugi un kolēģi.

 

 

mezazisMežāzis

Mežāži būs ieinteresēti pavadīt laiku ģimenes un draugu lokā, taču tie nezaudēs vēlmi saglabāt autoritāru lomu savā darba vietā un sociālajā dzīvē. Iespējams, vēlēsies apciemot kādu Vērša un Jaunavas zīmē dzimušo, taču liec aiz auss, ka visvairāk tavu kompāniju novērtēt spēs Lauvas zīmes pārstāvis.

 

 

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīriem ieteicams piedomāt pie pareizo vārdu un darbu izvēles. Tu mīli argumentus un šī diena nebūs izņēmums, taču to, visticamāk, pavadīsi draugu un ģimenes lokā. Lai arī daži ģimenes locekļi tavas asās vārdu pārmaiņas uztvers kā draudzīgas debates, citi varētu justies pamatīgi aizskarti.

 

 

 

zivisZivis

Zivju zīmē dzimušie šodien būs spējīgi darīt vairākas lietas vienlaicīgi. Lai gan citiem ieteicams šodien rīkoties secīgi, soli pa solim, tev būs gana daudz spara, lai uzņemtos un izpildītu vairākus pienākumus, kā arī, lai pagūtu sakontaktēties teju ar visiem sev zināmajiem cilvēkiem.

 

 

Veiksmīgu dienu! 

Iepriekšējais rakstsCeļu uzturētājam pamatīgs misēklis uz Dienvidu tilta – VIDEO
Nākamais rakstsNopietns negadījums šorīt noticis uz Liepājas šosejas – VIDEO