Šodien daudzus cilvēkus var pārņemt satraukums par kādu gaidāmu pasākumu vai notikumu, tāpēc vajadzētu pievērs uzmanību sagatavošanās procesam, nevis visu atstāt uz pēdējo brīdi. Turklāt – nevajag aizmirst par piesardzību un drošību ikvienā situācijā.

 

 

Auns

Ticams, ka tu šodien piedzīvosi pilnīga miera sajūtu. Iespējams, tas būs saistīts ar to, ka tu varēsi izbaudīt sev mīļas personas nedalītu uzmanību, pēc kā jau sen biji noilgojies. Vakarā iespējams pārsteigums  no pavisam negaidīta avota. Ja nesen esi piedzīvojis šķiršanos, iespējams, attiecības atjaunot vēlēsies persona, ar kuru nesen tās pārtraucāt.

 

 

Vērsis

Ticams, ka ne šodien, ne tuvākajās dienās tu nevarēsi pabeigt to, ko esi iesācis. Kāds pastāvīgi pamanīsies tevi iztraucēt. Taču tas var tevi negatīvi ietekmēt, jo neizdarību var nesaprast priekšnieks, bet ģimenes cilvēki var sākt pārmest ka tu pārāk daudz laika pavadi darbā, pievēršot maz uzmanības mājas lietām. Ja nepieciešams – norobežojies no visa un visiem, lai atpūstos!

 

 

Dvīņi

šodien tev vajadzētu būt gatavam uz to, ka var notikt dažādi neparedzēti notikumu pavērsieni. Kaut kas noies greizi, bet nebaidies un galvenais – nevienu tajā nevaino, īpaši jau savus tuvākos ne. Tu spēsi pārvarēt visas nepatikšanas, ja lūgsi palīdzību un strādāsi komandā. Uzklausi citu cilvēku padomus. Vissvarīgākais tev šodien būs efektivitāte.

 

 

Vēzis

Šodien, iespējams, izlemsi par labu stilistiskām pārmaiņām. Tiesa, iepriekš ir grūti pateikt vai šis eksperiments būs piemērots un pamatots. Tas viss atkarīgs no tavām vēlmēm un stila izjūtas. Jebkurā gadījumā – tev vajadzētu izvairīties no pārmērīgi spilgtas matu krāsas, neparasta griezuma vai pārāk kontrastējošām pārmaiņām. Padomā par sekām!

 

 

Lauva

Šodien tev ir risks pazust, aizmirsties pūlī. Šķiet, ka tev visapkārt būs tik radoši un dažādi cilvēki, ka tu tā vien spēsi ar atplestām acīm skatīties un pētīt – uzzināt, iemācīties iegaumēt utt. Var gadīties, ka pazaudēsi savu lielo dzīves patiesību. Taču tev vajadzētu zināt, ka nav jēgas interesēties par lietām, kas tevi patiesībā nemaz nesaista. Nepazaudē savu individualitāti un atceries, ka visi nekad nevar būt vienādi, ar vienādām interesēm un spējām apveltīti.

 

 

Jaunava

Šodien varēsi izbaudīt daudz un dažādus patīkamus mirkļus kopā ar citiem cilvēkiem. Tiesa, šo idilli var iznīcināt pēkšņa kādas nepatīkamas personas ierašanās. Visticamāk, tev kādu laiku nāksies pietēlot, ka tev šis cilvēks ir simpātisks un, ka vēlies viņam izdabāt. Tiklīdz šis cilvēks aizies, tu jutīsi milzu atvieglojumu.

 

 

Svari

Šodien nekādā gadījumā nevajadzētu iesaistīties konfliktos, jo īpaši darba vietā. Visticamāk, šādā situācijā tu ar savu viedokli būsi mazākumā, kas neradīs neko labu, vien nobojās tavu garastāvokli. Kāpēc sabojāt sev dienu? Tā vietā labāk pievērsies lietām, kas tev patiešām interesē un tevi iepriecina, redzēsi – tas būs daudz piemērotāk un skaistāk.

 

 

Skorpions

Šodien varēsi izrādīt savu dabisko harismu. Visticamāk, tas notiks kādā publiskā pasākumā kolēģu vidū. Iespējams, tieši tu ar savu enerģiskumu un harismu spēsi saliedēt kolektīvu tā, lai jūs kopīgi varētu rast atbildes uz vajadzīgajiem jautājumiem. Turklāt šādi tu varētu piesaistīt arī sev simpātiskā cilvēka uzmanību.

 

 

Strēlnieks

Šodien nevajadzētu saņemt un sarūpēt spontānas dāvanas. Tas nav jautājums, uz ko atbildi varēsi rast steigā, tāpēc labāk nenodies uz veikaliem, kuros atrodami dažādi tevi kārdinoši priekšmeti. Šodien labāk izvairies no jebkāda veida pirkumiem, arī tiešsaistē. Tā vietā labāk velti laiku darāmajiem darbiem un pievērs uzmanību kādam sen nesakārtotam plauktam.

 

 

Mežāzis

Šodien tu vari pārsteigt cilvēkus ar savu augstprātīgo uzvedību. Var gadīties, ka tevis pieļautās kļūdas un attieksme šodien sabojās vairāku cilvēku garastāvokļus. Nez kāpēc tu būsi koncentrējies tikai uz sevi un savām ambīcijām, taču tas nenovedīs ne pie kā laba. Šādi tu vari zaudēt kolēģu cieņu, sabojāt savu profesionālo reputāciju un izsaukt dusmas uz sevi. Turklāt – tas ir tikai visa sākums, tāpēc esi uzmanīgs un domā, kā rīkojies ikvienā situācijā!

 

 

Ūdensvīrs

Šodien, iespējams, tu vēlēsies izrunāties ar jādu no saviem tuviniekiem, precīzāk – burtiski nopratināt viņu. Ja tev ir laulātais draugs, tad runa ir tieši par viņu. Tev, visticamāk, nepatiks kāds aspekts viņa uzvedībā, un tu nolemsi tikt ar to skaidrībā. Tiesa, tev vajadzētu padomāt par to, ko un kā tu saki, jo pastāv iespēja, ka uzsākot šo nopratināšanu, tu nepanāksi neko citu,kā vien sabojāsi iekšējo harmoniju. Mēģini šo incidentu labot pēc iespējas ātrāk, ja tāds gadījies.

 

 

Zivis

Šodien sajutīsi lielu nogurumu, jo diena būs uzņēmusi ļoti straujus apgriezienus. Būs piemērots laiks, lai pildītu uzdevumus, kas saistīti ar tavu karjeru un tikai pēc tam pievērstos domām par vakaru. Iespējams, vakarā apmeklēsi pasākumu kāda kolēģa mājā. Tas būs laiks, kad beidzot varēsi atpūsties. Tomēr neaizmirsti par to, ka ilga uzdzīve tomēr nebūs tas atpūtas modelis, kāds tev vajadzīgs.

 

 

Lai tev jauka šī diena!

Iepriekšējais rakstsParādās pavisam jaunas ziņas par laiku šonedēļ
Nākamais rakstsDiemžēl nedēļa sākusies ar traģisku ziņu