Dienas pirmajā pusē šodien būs iespējams izjust milzīgu optimisma devu un pārsteidzošu enerģiju. Tieši tas ļaus rīkoties un doties uz priekšu. Intuīcija un dažādas labākās tava rakstura īpašības palīdzēs tev daudz ko sasniegt. Otrā dienas puse solās būt notikumiem bagāta.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien būsi ļoti emocionāli pacilāts, taču tas izraisīs biežas garastāvokļa maiņas. Tev var neizdoties rīkoties pēc savas iniciatīvas, jo tavs jūtīgums liks nenoticēt citu cilvēku uzticībai. Taču tev tik un tā vajadzētu uzticēties savai iekšējai balsij. Dari to, ko uzskati par pareizu, ja vien rīkojies pēc labākās sirdsapziņas.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šī diena būs raksturojama kā vispārēja emocionāla nestabilitāte. Ja kāds (piemēram, tavs bērns) nepakļaujas tev, kļūst nepaklausīgs – mēģini rast sirsnīgu pieeju. Asa kritika vai mēģinājumi stingri disciplinēt var izraisīt negaidīti negatīvu atbildi.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien tavas iespējas un spējas uz elastību un pielāgošanos dažādiem cilvēkiem un apstākļiem kļūs lielākas. Tas, savukārt, uzlabos tavas diplomātiskās un mākslinieciskās prasmes. Tev būs iespēja pārvērst savu radošumu vai jebkuru citu enerģisku darbību vai plānu par peļņu.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Intuitīva uztvere tev šodien kalpos par pamatu – daudz labāk nekā loģiska analizēšana. Šodien nav vēlamas darbības, kas saistītas ar statistikas vai faktu pētīšanu/prezentēšanu. Ja vien tas nav pilnīgi un galīgi neatliekami – šodien nevajadzētu arī veikt nekādas svarīgas tikšanās, biznesa sarunas, kā arī parakstīt svarīgus dokumentus.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien tev nevajadzētu paļauties uz citu cilvēku augstsirdību. Tev jāiemācās saprast un sajust cilvēkus, atklāt to nodomus un spēt ieraudzīt “zemūdens akmeņus” jebkurā situācijā. Nekādā ziņā steigā nepieņem lēmumus – pat vissīkākos ne. Esi uzmanīgs un vērīgs!

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien tev ļoti patiks un izdosies vispārējā komunikācija ar apkārtējiem. Taču tev nevajadzētu ļaut sevi izrīkot un izpildīt jebkuras citu kaprīzes – tu neesi atbildīgs par ikviena cilvēka garastāvokļa svārstībām. Ja tev šodien jātiekas ar tuvākajiem cilvēkiem – emocionalitāte uzlabos jūsu komunikāciju.

 

 

svari-mil-horSvari

Šodien vari atļauties parādīt savu literāro un/vai mūzikas talantu vai izmantot to, lai sasniegtu savus mērķus. Tava iedzimtā diplomātija būs tava intelekta vairota un atbalstīta. Pirmajā dienas pusē nav ieteicams veikt jaunas iniciatīvas. Savukārt otrā dienas puse varētu sniegt tev iespēju gūt panākumus kādā jomā tavas neatlaidības un ieguldītā darba dēļ.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Pirmajā dienas pusē tev vajadzētu baudīt vienatni mājās. Vajadzētu šodien atturēties no kā jauna izmēģināšanas. Otrajā dienas pusē ieteicams dalīties savās jūtās ar sev mīļiem cilvēkiem. Iespējams, kādam neesi pateicis ko ļoti svarīgu – izmanto mirkli!

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Pirmajā dienas pusē varēsi padomāt par saviem piedzīvojumiem un gūto pieredzi – izvērtē, kas no tā visa tev šobrīd visvairāk var noderēt. Otrajā dienas pusē pievērsies intimitātei vai arī izbrīvē laiku sev – vislabāk, ja vari būt mājās, atpūsties un palutināt sevi.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Citu nepatikšanas un pārdzīvojumi tevi var skart pat vairāk nekā savas vajadzības. Daudz svārstīsies un šaubīsies, pārdomāsi plusus un mīnusus, būs jāpieņem svarīgs lēmums. No savu tuvinieku teiktā vispirms noņem emocijas, lai labāk izprastu lietas būtību.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Ja vēlies, lai kā uz burvju nūjiņas mājienu piepildītos visas vēlmes, celies agri un sāc tās realizēt. Izredzes to paveikt dienas pirmajā pusē būs vienkārši lieliskas. Dienas otrajā pusē tu pēkšņi vari saprast, ka esi ietekmējies no kāda cita teiktā vai fantāzijām, kuras viņš tev ir atklājis.

 

 

zivis-mil-horZivis

No rīta pārlieku neaizraujies ar dažādiem pienākumiem, jo būsi sapņains un līdz ar to nāks līdzi arī neuzmanības kļūdiņas. Pagaidu vientulība vai intīma mijiedarbība izrādīsies izdevīga. Tavs jūtīgums un patiesums dienas otrajā pusē var palīdzēt uzlabot attiecības ar mīļoto cilvēku.

 

Lai jauka diena!

Iepriekšējais rakstsSmaga frontāla sadursme notikusi Latgalē – FOTO
Nākamais rakstsAustrumu slimnīcas ārsti izglābj smagas Covid-19 pacientes dzīvību (brīdinājums – nepatīkami skati!) – VIDEO